Nevěra a stále spolu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18145
28.4.21 15:43
@Pan Dan píše:
Neudělal to perfektně. Šlo by to udělat jinak, lépe, ale taky o hodně hůř. Je důležité zachovat klid. On je ten, kdo by měl mít a taky má v tuto chvíli výrazně navrch. A měl by s tím umět pracovat. Je to ale jen na něm jak s tím naloží. Jestli je zamilovaný moula a hledá jak to změnit, tak to mu já moc neporadím protože sám jsem zamilovaný moula. :D

Obdivuju všecky zamilované mouly, co zůstávají zamilovanými mouly i poté, co jim žena nasadí výstavní parohy. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
28.4.21 15:51

@Josef_t
Tak to jo. :palec: Já myslela jakože si nalejt hlavu. To mi nepřijde vhodné.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
28.4.21 15:54
@bigl píše:
Obdivuju všecky zamilované mouly, co zůstávají zamilovanými mouly i poté, co jim žena nasadí výstavní parohy. :*

Nevíš, co je pravá láska. Pravá láska přeje partnerovi štěstí, i když to znamená rozvod. To každý nedokáže. Lidi drží spolu daleko více zvyk, majetek a co by lidi řekli, než láska.

• Citovat
  • Upravit
75
28.4.21 16:06
@LukeR1 píše:
Dobrý den, jsem muž (39) a i po skoro 2 letech se stále nemůžu srovnat s nevěrou manželky . .Zajímá mě kolik lidí to kolem mě zvládlo a jsou šťastní. :mavam:

Zdar, jsem na tom obdobne. U nas to v cervenci budou 2 roky, 22 let manzelstvi. Manzelka mela vse a naprostou svobodu a stejne zahla. Po provaleni chtela jit za hlasem sveho srdce. (k frajerovi s holou p..). Ten patrne rychle vystrizlivel a vycouval a ji doslo, ze to vysnene stesti a motylci nejsou „zasazeny do realneho ekonomickeho ramce“, takze prisla s tim, ze se chce vratit (mela v planu odejit i od nasich deti…). Musela pristoupit na tvrde podminky, abychom zustali i nadale spolu (napr. po 20 letech zacit chodit do prace zuzeni SJM atd.)Ted je pry stastna… Vyrovnat se s tim co provedla, stejne jako ty, stale nemohu a myslim na to kazdy den. Ta bezmezna duvera v ni jako partaka na ktereho je spoleh je proste pryc a pochybuji, ze se nekdy vrati. Bohuzel stejne nic delat nemuzu, jelikoz jsem zustal primarne kvuli detem. Vice se venuji sam sobe, naucil jsem se i varit, abych byl pripraven na jeji pripadny odchod. Sance, ze v 45+ najdu nejakou relativne atraktivni, sportujici 35tku se limitne blizi k nule a nez zit sam a rozbit rodinu tak to radsi nejak prekousnu, ale je to kadodenni boj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
28.4.21 16:16

Zakladateli, a co dělá tvá žena, aby získala zpět tvou důvěru? Přijde mi z tvých příspěvků, že na vztahu makáš jen ty.

Jinak si dovoluji oponovat - nevěra je o volbě. A ukazuje spíš sílu charakteru toho nevěrného. Je úplně jedno koho má doma - ženy budou podvádět testosteronová macha stejně jako mouly, chlapi kariéristky stejně jako domácí puťky. Když je problém ve vztahu, má se řešit ve vztahu, zálety vztah nespraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
28.4.21 16:37
@sportak píše:
Zdar, jsem na tom obdobne. U nas to v cervenci budou 2 roky, 22 let manzelstvi. Manzelka mela vse a naprostou svobodu a stejne zahla. Po provaleni chtela jit za hlasem sveho srdce. (k frajerovi s holou p..). Ten patrne rychle vystrizlivel a vycouval a ji doslo, ze to vysnene stesti a motylci nejsou „zasazeny do realneho ekonomickeho ramce“, takze prisla s tim, ze se chce vratit (mela v planu odejit i od nasich deti…). Musela pristoupit na tvrde podminky, abychom zustali i nadale spolu (napr. po 20 letech zacit chodit do prace zuzeni SJM atd.)Ted je pry stastna… Vyrovnat se s tim co provedla, stejne jako ty, stale nemohu a myslim na to kazdy den. Ta bezmezna duvera v ni jako partaka na ktereho je spoleh je proste pryc a pochybuji, ze se nekdy vrati. Bohuzel stejne nic delat nemuzu, jelikoz jsem zustal primarne kvuli detem. Vice se venuji sam sobe, naucil jsem se i varit, abych byl pripraven na jeji pripadny odchod. Sance, ze v 45+ najdu nejakou relativne atraktivni, sportujici 35tku se limitne blizi k nule a nez zit sam a rozbit rodinu tak to radsi nejak prekousnu, ale je to kadodenni boj…

45+ a musíš mít 35+ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
28.4.21 16:51

Velká většina vztahů, kde se objeví nevěra, dříve nebo později skončí…teď to ještě držíte kvůli dětem, člověk nerad mění, na co je zvyklý, zvláště pak muži. Ale ve vztahu, kde je někdo nevěrný, zkrátka něco chybí, minimálně ta jiskra, ten vztah bývá v nějaké své části mrtvý…a z dlouhodobého hlediska, nevěřím tomu, že se jí zase nezačnou zapalovat lejtka…věrná ti bude, dokud jí to nezajiskří zase jinde. Omlouvám se za tvrdá slova, je to vlastní zkušenost. Samozřejmě šanci tomu dej, máte děti, tím nic nezkazíš. Jsou i lidé, co se poučí a sekají pak latinu…co se týče toho, že to máš pořád v sobě, to už tak budeš mít napořád, časem to ale trochu otupí. Já osobně bych tohle nedala, je to sebetrýznění. Ale já bych třeba ani nezůstávala v nefungujícím vztahu kvůli dětem, ani proto, abych nebyla sama. Ty to máš jinak, takže to holt musíš zkousnout, když jsi se takhle rozhodl.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
28.4.21 16:55
@Josefuna píše:

Ale zase má hoch pravdu, šance že bude nějaká 35 zvědavá na chlapa 45 plus, je opravdu malá :lol: Takže ať si raději drží tu svou nevěrnici :P Požadavky některých mužů jsou opravdu vtipné. Nejraději o 20 let mladší a pak se diví, že jim holka zanáší 8)

• Citovat
  • Upravit
75
28.4.21 17:14
@Josefuna píše:

Hele nemusim, ale ja jsem pomerne aktivni jedinec a zenske 45+ jsou v drtive vetsine uz linive a predstava, ze budu neustale poslouchat "ja jsem unavena " tak to radsi pojedu ne lyze/kolo/kite/surf/golf/hory sam ci s partou kamosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.4.21 17:17
@Sonarka píše:
Ale zase má hoch pravdu, šance že bude nějaká 35 zvědavá na chlapa 45 plus, je opravdu malá :lol: Takže ať si raději drží tu svou nevěrnici :P Požadavky některých mužů jsou opravdu vtipné. Nejraději o 20 let mladší a pak se diví, že jim holka zanáší 8)

Pozadavky vetsiny zen zblblych lajky z FB ci seznamkach jsou take usmevne. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
28.4.21 17:27
@Sonarka píše:
Ale zase má hoch pravdu, šance že bude nějaká 35 zvědavá na chlapa 45 plus, je opravdu malá :lol: Takže ať si raději drží tu svou nevěrnici :P Požadavky některých mužů jsou opravdu vtipné. Nejraději o 20 let mladší a pak se diví, že jim holka zanáší 8)

Ale tak já myslím, že se jich najde i dost, záleží na konkrétním muži a trochu i na jeho majetku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
28.4.21 17:28
@sportak píše:
Hele nemusim, ale ja jsem pomerne aktivni jedinec a zenske 45+ jsou v drtive vetsine uz linive a predstava, ze budu neustale poslouchat "ja jsem unavena " tak to radsi pojedu ne lyze/kolo/kite/surf/golf/hory sam ci s partou kamosu.

To zalezi spis na zvyku dane zeny, pokud do 40 nesportovala, tezko nahle zacne, i kdyz vyjimky se najdou. Nekdo by to, co popisujes, nedelal ani ve 35, to mas jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
28.4.21 17:57
@sportak píše:
Pozadavky vetsiny zen zblblych lajky z FB ci seznamkach jsou take usmevne. :jazyk:

To je možné, požadavky žen nesleduji…já samá žádné extra nemám, jen musí dotyčný pracovat a být alespoň průměrně inteligentní…věk mě osobně nijak nelimituje, když přeskočí jiskra…ale málokdy se mi to stalo se někým výrazně starším. Je mi 36 a ideál pro mě je do těch 42 let. Oni jsou pak ti muži už i takoví věčně unavení a nic s nimi není :think: Neříkám teda, že všichni.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
28.4.21 17:58
@Josefuna píše:
Ale tak já myslím, že se jich najde i dost, záleží na konkrétním muži a trochu i na jeho majetku :lol:

To asi jo… :) Ale to jsou už většinou ty hodně mlaďounké a neznalé :lol: Žena kolem 35 už
nebere vše ;)

• Citovat
  • Upravit
18145
28.4.21 18:43
@sportak píše:

Vidíš, já si to samé myslím o chlapech 45+. Sama do toho věku nemám až tak daleko, ale chlapi v tomto věku už jsou pro mě v 70% dědci jak vzhledem tak apetitem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí