Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Uslava píše:
Máš dost pravdu, ale zarazila jsem se u toho piva s kamarády. To je pro vás chlapy opravdu vrchol blaženosti?
To máš stejný u ženských, které s kamarádkami kecají u kávičky apod. To zase nepochopí chlapi.
@Uslava Klíííd, to jen starý dobrý Ontar. Asi se zase dostal k netu. ![]()
@Josefuna píše:
To máš stejný u ženských, které s kamarádkami kecají u kávičky apod. To zase nepochopí chlapi.
Na východě zase chlapi kecaji u čaje. To pochopíš? Já ne. Ale pivo je alkohol. To mi na tom přijde ne moc dobře. Káva ani čaj z člověka dobytek neudělá.
@Uslava píše:
Na východě zase chlapi kecaji u čaje. To pochopíš? Já ne. Ale pivo je alkohol. To mi na tom přijde ne moc dobře. Káva ani čaj z člověka dobytek neudělá.
Tak mě hned nenapadlo, že se tam opíjí.
@bigl píše:
Můžeš milovat někoho, komu nevěříš?
Samozřejmě. Pro jistotu ale v poloze na pejska, ať to mám pod kontrolou.
@aquarian píše:
No jo, vždyť zakladatel ji za to vlastně odměňuje.Až poleví, bude čas na další kolo. To ho naučí, jak se chovat k dámě.
No právě, jeden extrém je - naložil jsem ji i s děckama do auta a vezl k milenci, ať si tu ku.vu nechá a druhý extrém - byla mi nevěrná, ale já už se snažím, od kamarádů proutníků jsem se naučil jak na kvalitní sex a jinak jí vyplňuju volný čas bo ona nemá koníčky a dělám co jí na očích vidím, aby mi to už neudělala. A ona už to snad neudělá, bo já se straaašně snažím.
Já nikde nevidím, co udělala ona? Akorát to, že po třech měsících od provalení toho MOŽNÁ nechala a teď ho teda nechává se snažit a aby si ji teda zasloužil??? ![]()
Toto jde mimo moje chápání, ale někteří tomu asi rozumí víc a ti co tu říkají, že to udělal perfektně. ![]()
Zakladateli a napadlo tě někdy, jak by se zachovala, kdyby za tím milencem mohla odejít, kdyby nebyl zadaný a chtěl ji pro sebe? Nemáš pocit, že to, že zůstala, byla pro ni „znouzectnost“?
Já bych osobně takového člověka buď nechala odejít, nebo by mi musel dokázat, že zůstal kvůli mě a ne kvůli tomu, že mu vlastně nic jiného nezbylo ( a teď nemyslím dokazovat to tím, že se bude ponižovat, ale že primárně on na tom vztahu zamaká). Každý jsme jiný, já bych nechtěla být s někým, kdo je se mnou jen proto, že jsem mu tak nějak „zbyla“. Pokud se mnou chce být, tak proto, že mu za to stojím a že mu stojí za to mi to dokázat, když už mě podrazil.
@bigl zakladatel je evidentně hodný chlap. Otázka je, jestli si tu jeho laskavost manželka zaslouží a jestli toho nezneužívá
Prozatím to vidím tak, že děti jsou spokojený. S manželkou se nehádáme. Řešíme věci které nechtěla řešit, protože se styděla. Sex super. Začínám věřit tomu, že s ním skončila. Růžové brejle rozhodně nemám. Ale nechat ji v tom koupat taky nemá cenu. Beru to tak, že měla možnost a ona ji využila. Chyba byla na obou stranách, to jsme uznali oba. Ale štve mě, že to řešila nevěrou. Na druhou stranu, já bych se asi nezměnil. Taková škola života. Po tolika letech to mají lidi kolem mě taky podobně. Jen někdy není cesty zpět. Vidím to tak, že o partnera se musí stále bojovat. Naučit se v dlouholetém vztahu znovu milovat, věnovat se jeden druhému i když kolem lítají děti a není čas na sebe. Ten čas je potřeba si pro sebe udělat! Chtěl bych rady od někoho kdo to skutečně zažil a zvládl to. Těch totiž moc nebude. Ptal jsem se dědy jak to dělá, že je s ním babičkou tak dlouho. Řekl jen, že je důležitý, aby byla žena spokojená a vlastní spokojenost přijde sama ![]()
@LukeR1 No dobře, ale jestli to dobře chápu, tak podle tebe se má měnit a bojovat primárně ten podváděný?
Nebo jak je to?
@Uslava píše:
Máš dost pravdu, ale zarazila jsem se u toho piva s kamarády. To je pro vás chlapy opravdu vrchol blaženosti?
Myslím, že Zakladatel zcela nezbytně potřebuje pokecat o fotbale, zanadávat na politiky, probrat rybaření a podobné věci.
Vrchol blaženosti ne, ale řekl bych, že to vypnutí, je to občas potřeba z důvodu duševní hygieny. ![]()
@gronan píše:
Promiň zakladateli ale jsi nenapravitelnej, až po uši, zamilovanej moula, který si tuto anabázi bude muset projít znovu a né jednou…tvoje božská se ti ještě 3 měsíce!!! po odhalení vyšukávání s milencem směje do ksiftu a ty jí omlouváš, že je to kvůli tomu, že máš moc koníčků a ona né…tak to se pleteš, ona má jeden obrovský koníček a to hejbat (_I_) s cizíma…zapiš si za uši, že čím více ženskou rozmazluješ a nosíš jí na rukou, tím více tě bude mít za nudného moulu, pro kterého bude mít jen výstavní parohy a ještě ti nakonec nakuká, že si to vlastně můžeš sám…pokud to s ní přece jenom budeš chtít zkusit, tak jí zradu nech aspoň 5 let odmakat v domácnosti a v kuchyni a nebo jí vyraz z baráku…
S temi koníčky… jsem málem vyprskla smíchy ![]()
@LukeR1 píše:
Prozatím to vidím tak, že děti jsou spokojený. S manželkou se nehádáme. Řešíme věci které nechtěla řešit, protože se styděla. Sex super. Začínám věřit tomu, že s ním skončila. Růžové brejle rozhodně nemám. Ale nechat ji v tom koupat taky nemá cenu. Beru to tak, že měla možnost a ona ji využila. Chyba byla na obou stranách, to jsme uznali oba. Ale štve mě, že to řešila nevěrou. Na druhou stranu, já bych se asi nezměnil. Taková škola života. Po tolika letech to mají lidi kolem mě taky podobně. Jen někdy není cesty zpět. Vidím to tak, že o partnera se musí stále bojovat. Naučit se v dlouholetém vztahu znovu milovat, věnovat se jeden druhému i když kolem lítají děti a není čas na sebe. Ten čas je potřeba si pro sebe udělat! Chtěl bych rady od někoho kdo to skutečně zažil a zvládl to. Těch totiž moc nebude. Ptal jsem se dědy jak to dělá, že je s ním babičkou tak dlouho. Řekl jen, že je důležitý, aby byla žena spokojená a vlastní spokojenost přijde sama
Kdyby jsi měl po ruce nějakou feministku tak ti asi dá pusu na čelíčko ![]()
Nevěřím, že ti děda něco podobného řekl. Spíš něco v tom smyslu, že jak se ženská nudí začíná vymýšlet blbosti.
Nechal jsi si vsugerovat, že je to tvá vina a ty máš o ni bojovat - ne je to přesně naopak.
To ona kriticky ohrozila vztah a ona má bojovat o tebe a narovnávat vztah, který skoro zničila.
Ženy nejčastěji opouštějí muže slušné, spolehlivé slabé - přesně tyto věci splňuješ.
Udělej si prostor pro sebe a mysli taky na sebe. Polož si schválně otázku co udělá ona pro tebe - na 99% je odpověď nic.
A jestli tě to i po dvou letech žere - což je podle mě normální, tak jí to řekni. Proč máš ty jednostranně sdílet její obavy a pocity, dělat jí skoro kašpárka a ona z tvého trápení nebere nebrat nic?
@bigl píše:
No právě, jeden extrém je - naložil jsem ji i s děckama do auta a vezl k milenci, ať si tu ku.vu nechá a druhý extrém - byla mi nevěrná, ale já už se snažím, od kamarádů proutníků jsem se naučil jak na kvalitní sex a jinak jí vyplňuju volný čas bo ona nemá koníčky a dělám co jí na očích vidím, aby mi to už neudělala. A ona už to snad neudělá, bo já se straaašně snažím.
Já nikde nevidím, co udělala ona? Akorát to, že po třech měsících od provalení toho MOŽNÁ nechala a teď ho teda nechává se snažit a aby si ji teda zasloužil???
Toto jde mimo moje chápání, ale někteří tomu asi rozumí víc a ti co tu říkají, že to udělal perfektně.
Neudělal to perfektně. Šlo by to udělat jinak, lépe, ale taky o hodně hůř. Je důležité zachovat klid. On je ten, kdo by měl mít a taky má v tuto chvíli výrazně navrch. A měl by s tím umět pracovat. Je to ale jen na něm jak s tím naloží. Jestli je zamilovaný moula a hledá jak to změnit, tak to mu já moc neporadím protože sám jsem zamilovaný moula. ![]()