Manželka mi před rokem a půl byla nevěrná, opět se s ním setkává.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
18.4.25 08:03
@Anonymní píše: Více

Na terapii jsme chodili. Původně jsme tam tedy šli s tím, jakože aby mě psycholožka „opravila“. Zajímavé zjištění bylo, že mluvila k nám oběma stejně. Skoro mi připadalo že víc k ženě. A ano, to „že se nevěnujeme jeden druhému a málo si povídáme“ je vysvětlujícím argumentem ženy. Nicméně, když jsme třeba na výletě, začne mi vyčítat, možná oprávněně, mnoho věcí. Tím se to tak nějak pokazí. V minulém příspěvku jsem psal, jak se věnuji, jak se nevěnuji. Taky zleží na očekáváních. Možná jiná žena by byla nadmíru spokojená, další zase vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.4.25 08:24
@JancaS84 píše: Více

A ano, to „že se nevěnujeme jeden druhému a málo si povídáme“ je vysvětlujícím argumentem ženy. Nicméně, když jsme třeba na výletě, začne mi vyčítat, možná oprávněně, mnoho věcí. Tím se to tak nějak pokazí. V minulém příspěvku jsem psal, jak se věnuji, jak se nevěnuji.
Co se týče víkendu, je zhruba každý třetí víkend sama - jsem se synem u mých rodičů. Ale ostatní víkendy jsem s rodinou, buď na výletě nebo doma okolo baráku třeba pracujeme. Snídaně, oběd, večeře spolu. Teď 4 víkendy zpět pokaždé nějaký výlet, alespoň na den. Přes týden je to horší. Možná každý druhý týden jdeme do sauny. Večer tak ob den koukáme, usínáme u seriálu nebo filmu. Kino, koncert tak 5× za rok. Dovolená jedna velká a dvě menší tak na 4 dny. Ženě se snažím vycházet vstříc, aby měla taky čas pro sebe." Takže syna hlídám, někdy i na OČR.
Vím že to může být vždy lepší, ale úplná rodinná svázanost mě ubijí.
Taky záleží na očekáváních. Možná jiná žena by byla nadmíru spokojená, další zase vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
18.4.25 08:47
@TomBasic píše: Více

Ahoj. Pokud se chová tak jak se chová, udělal jsi správně.

Ona je tou, která překročila hranici, ze které je moc těžký návrat zpět.

Ona je ta, která musí uznat svou chybu a snažit se o nápravu. Dlouha trnitá cesta plná smutku, slz, dřiny a energie. Pokud tak neučiní, návrat je nemožný.

Buď silný, mysli na sebe a dítě. Najdi si právníka a postav ji před hotovou věc. Co se bude dít pak, je uz jen a jen na ni.

Ja tim taky prosel a kdyby se ma žena chovala tak, jak ta tvoje, nad jinou variantou než rozvod bych ani nepřemýšlel.

Drž se a přeji spoustu sil. A těch v tobě je ani o nich nevis, ale jsou tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
18.4.25 09:16

ChatGPT nebo Perplexity? Co ti víc vyhovuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
18.4.25 09:20

Tak leckdy nejlepší obrana je útok, že..
Usadila bych ji, ať se s tebou nepokouší manipulovat, ty sám si rozhodneš, zda a kdy se vrátíš. Ale může za tebou dojet s omluvou a svíčkovou v kastrůlku, možná to tím urychlí.

Teď si vymezujete hřiště, tak to nepodělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.4.25 09:36
@Karamba2020 píše: Více

Myslíš, jakože to byla odpověď umělé inteligence? Já se takhle diskuzím, nebo komunikacím na internetu, moc nevěnuju. Tak to by bylo poprvé, co mi umělá inteligence odepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
18.4.25 09:40

Kdyby to bylo obracene, videla by to stejne? Nedivim se ze ji neveris.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
18.4.25 12:20

Tak to je napsané úplně přesně. K tomu není co dodat.
Měl jsi vykopnout, když už to udělala poprvé.
Lidé začnou řešit věci až když o něco přijdou. Toho je tu napsáno dost.
Chlape drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
18.4.25 12:40

Jestli tohle všechno je pravda a máte tuhle náplň v manželství a rodině, která je dá se říct nadstandardní a dostačující, pak mne vychází jen jedno, tva manželka už te nemiluje, vyhovuje jí vztah bokem a teď kope jen proto, že prijde o zázemí doma. Protože ten druhý ji evidentně jako partnerku nechce. Ten si jen užívá.
Btw nezmínil ses zakladateli o vaší intimní stránce. Jak to u vás klape. Ta je ve vztahu totiž na prvním místě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
18.4.25 21:08

Máte děti? S dětmi je každé rozhodování složitější. Jinak tvůj odchod chápu, nastavil jsi ženě jasné hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
18.4.25 21:17

Žádost o rozvod a rozdělení péče o dítě budeš řešit kdy? Majetkové vyrovnani? Zvládneš to? Když ne, vezmi si právníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2001
20.4.25 12:47

Měla pocit, že vás má jistého, takže to klidně riskla. Soudná ženská by si uvědomila, že je absolutní nesmysl setkávat se s mužem, se kterým byla nevěrná. Ona ale asi myslela, že se to kdyžtak zas zamete pod koberec. Nestalo se a tohle je teď její způsob, jak se srovnává s tím, že se přepočítala. Svou chybu si přiznat neumí, tak to hází na vás. Nevracela bych se. Nereagovala bych na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2105
21.4.25 15:15

Narcistka co potřebuje v tobě vzbudit pocit viny…vykašlat se na to, na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.25 18:47

Byla jsem manželovi nevěrná a zůstat s ním samozřejmě znamenalo přerušit veškerý kontakt s milencem. Smazat naprosto vše a vymazat ho ze života. Rok a půl je hodně dlouhá doba na to, aby si žena uvědomila, s kým chce být. Zda s manželem nebo s milencem.
Preju hodně štěstí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
20
23.4.25 06:31

Ta umela inteligence nas fakt zabije. To opravdu nejste schopen/schopna vymyslet neco sveho? ChatGPT se muze zeptat i autor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí