Nevěra a nález na čípku :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11370
24.7.14 16:21

@bartsch tak asi je to dost individuální. Já byla do porodu v pořádku, nikde nic a po 6 nedělí jsem šla na kontrolu a hned nález a šup šup do CGOP. Zatím prý to řešit nebudou, jen si mě hlídají a jednou za půl roku chodí na biopsii. Dr mi tam tvrdil, že mi to tam zaprasili tím dlouhým porodem (rodila jsem vyvolávaně 3 dny). Jak to je to nevím. Ale je fakt, že do té doby jsem byla v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.7.14 16:24

@mili84 doporuciji tuhle poradnu, najdes tam vse
http://www.onkogyn.cz/…ny/index.php?…
:kytka:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.7.14 16:25

@mejdylko :think: co je tohle zase za blbost, jak ti mohli zpusobit zmeny na cipku porodem.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.7.14 16:25

@bartsch jj ;)nejcastejsi nalez je po 2é letech…kolem 40,zalezi na tom jak kdo brzy zacne ;)

• Citovat
  • Upravit
6661
24.7.14 16:26

@mejdylko Porod tělo sám o sobě dost oslabuje :think: Takže asi dostal virus šanci, které využil :nevim: :( Proto je potřeba podle mě prevenci nezanedbávat, jak vidno, může se to stát každé z nás :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.7.14 16:26

@kotaska91 rikam ze ten odbornik na HPV rika ze to mozne neni…dala jsem sem primo okopirovany dotaz z poradny.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.7.14 16:29

@bartsch jasny ze to nefunguje, neco na tom cipku byt muselo kdyz se mel ocistit, akorat nechapu ze se viry ocisti porodem, cili mechanikou…nechapu…virus muze byt v tele nez cokoli zacne provadet i 20 let treba, takze jsme si 3,6 let verni, na to se nehraje. Stacil jeden sex kdysi daaaavnoooo v mladi, i to jsem sem dala v jakem veku s enejcasteji pres muze prenasi.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.7.14 16:29

@bartsch oslabeni chapu, ocisteni nikoli

• Citovat
  • Upravit
11370
24.7.14 16:32

@KackaDoup Šíří se zejména pohlavním stykem nebo přenosem z rukou či úst na pohlavní orgány. - to jsem našla, takže dr asi tolik nekecal. Já fakt věřím, že mi to spustili tím, jak se ve mě 3 dny hrabali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.14 16:32

@KackaDoup Dobře, tak už mě napadá jedině přenos při gynekologickém vyšetření :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6661
24.7.14 16:33

@KackaDoup Já na to „mechanické“ očištění porodem nevěřím. Buď se s tím imunitní systém vypořádá sám nebo ne :nevim: Já jsem s manželem skoro 19 let, nepodvádíme se a přesto je mi jasné, že virus v těle může být a může se v budoucnu aktivovat :think: Tak raději každý rok na tu preventivku jdu a mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.14 16:34

Tady je taky okopírovaná odpověď z poradny:
Odpověď odborníka:

Dobrý den, přenos HPV je obvyklý pohlavním stykem, avšak není úplně vyloučen ani přenos jinou cestou, tedy např. použitím kontaminovaného ručníku. Nemyslím ručníku, kterým si utíráte nohy, ale ručníku, který použila před Vámi jiná osoba, HPV pozitivní. Z pouhé přítomnosti HPV není třeba dělat tragické závěry, imunitní systém organismu si s infekcí v naprosté většině případů poradí, a během několika měsíců infekci nič

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.7.14 16:35

@mejdylko byla jsi oslabena, to je vse, viry uz tam vykonali sve dilo pred tim, jen jsi tu informaci spatne pochopila

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.7.14 16:35

@bartsch je to kravina.Jen pan doktor slama me rikal ze tehotenstvi ma cipek vseobecne blahodarny vliv ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.7.14 16:36

@slunce.v.duši z ketre poradny? z te stejne? je divne ze by tvrdil jednou to a jednou ono..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa