Nevěra v dnešní době

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12805
24.5.18 17:39

@malá_holka pokud se spoléhá na to, že holka bere antiko a je línej si vzít šprcku, tak je pěkně hloupej :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.5.18 17:40
@malá_holka píše:
to jsou kecy tohle, může snad za to i ona ne? Jestli to není náhodou jedna z těch, co nutně potřebovala chlapa na oplodnění a ,,selhala antiko" :roll:

Tak ale se do ní přece neudělal, ne? :mrgreen: A já bych teda řekla, že svůj podíl viny si asi celkem ponese, když bude samoživitelka, ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18001
24.5.18 17:44
@drewlet píše:
@malá_holka pokud se spoléhá na to, že holka bere antiko a je línej si vzít šprcku, tak je pěkně hloupej :*
@drewlet píše:
@malá_holka pokud se spoléhá na to, že holka bere antiko a je línej si vzít šprcku, tak je pěkně hloupej :*

no to je, věřit babě :nevim: a ještě pokud jí to tiká. :mrgreen:

@Tunrida píše:
Tak ale se do ní přece neudělal, ne? :mrgreen: A já bych teda řekla, že svůj podíl viny si asi celkem ponese, když bude samoživitelka, ne? :nevim:

každopádně. ovšem nikdo ji nenutí jí být. a on je hodnej kluk, nevykašle se na ni :roll: blb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.5.18 17:48
@malá_holka píše:
každopádně. ovšem nikdo ji nenutí jí být. a on je hodnej kluk, nevykašle se na ni :roll: blb

Nutí, nenutí.. Ti říkám, v jejím věku bych na potrat já nešla.

• Citovat
  • Upravit
18001
24.5.18 17:53
@Tunrida píše:
Nutí, nenutí.. Ti říkám, v jejím věku bych na potrat já nešla.
@Tunrida píše:
Nutí, nenutí.. Ti říkám, v jejím věku bych na potrat já nešla.

ok :mrgreen: ti to neberu a rozumím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
24.5.18 17:53
@malá_holka píše:
každopádně. ovšem nikdo ji nenutí jí být. a on je hodnej kluk, nevykašle se na ni :roll: blb

jakej blb, slušnej člověk a to mu máš říkat :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
24.5.18 18:04
@drewlet píše:
jakej blb, slušnej člověk a to mu máš říkat :*

vidím jak je nešťastnej a mám ho plácat po rameni jo? :lol: díky nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
24.5.18 18:06
@malá_holka píše:
vidím jak je nešťastnej a mám ho plácat po rameni jo? :lol: díky nechci

Jestli to teda neni jeho, aspon tak to zni, tak snad udela testy otcovstvi, ne? A bude z toho venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
24.5.18 18:07

S manželem jsme spolu 11 a půl roku, vlastně hned po maturitě jsem se k němu nastěhovala a už jsme spolu zůstali. Za tu dobu bylo pár pokušení, ale přesto jsem z toho vyvázla s čistým štítem, manžel (myslím si), mi je snad taky věrný. Hned bych na něm poznala, kdyby mi lhal (neumí to dobře) :mrgreen: U nás hraje velkou roli to, že si všechno řekneme na rovinu a hned. Kolikrát se i nehezky pohádáme, ale vzduch se vyčistí, vše se vyjasní a jedeme dál. Prostě co na srdci, to na jazyku. Nemyslím si, že svět a lidi jsou tak zkažení, že by byla všude samá nevěra. Jen, co člověka zrovna trápí, toho si víc všímá, třeba já mám okolo sebe vztahy, kde bych řekla, že se jim nevěra vyhýbá. Ovšem může to být jen můj pocit, třeba se šeredně pletu a mám klapky na očích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
24.5.18 18:10

To ja mam kolem sebe neveru kam se podivam. :think: Sam mam ovsem svedomi ciste. Bylo by fajn neveru zkriminalizovat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.5.18 18:20
@Emimin7 píše:
To ja mam kolem sebe neveru kam se podivam. :think: Sam mam ovsem svedomi ciste. Bylo by fajn neveru zkriminalizovat. 8)

No to by byla blbost :lol: I když, oni to v Bruselu možná jednou i vymyslí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.18 18:22

Tak zatím jak to tady tak čtu, tak v podstatě je to vážně tak 50 na 50. Což jsem reálně asi celkem očekával.

Jak tu někdo psal, snad promine, že necituji, že se vlastně tak nějak každý spíš „chlubí“ nevěrou než 30 lety bez poskvrnky, tak je to asi pravda. Ten, kdo není nevěrný a nemá tudíž nepříjemnosti s tím spojené taky nemá důvod o tom hlásat do světa a pak to taky tak navenek vypadá, že vlastně každý s každým, i když to očividně není pravda.

Rovnou se omlouvám, že nějak extra dál nepřispívám do diskuze, natož, že bych každé z Vás odpovídal. Spíše radši čtu to, jak ta diskuze probíhá.

Zakladatel

• Citovat
  • Upravit
6889
24.5.18 18:31

Jsem s manželem 15 let a nikdy jsem mu nezahla. Dřív jsem ze vztahu odcházela dřív než jsem se vyspala s někým jiným.
Já bych nevěru nepřekousla. Bylo by to pro mě nepřekonatelné a vztah by skončil. Důvěra by byla v háji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
24.5.18 18:43
@Anonymní píše:
Zdravím dámy,

předem se omlouvám za anonym, ale je to pro mě citlivé téma.

chtěl bych se zeptat na Váš názor nad touhle tématikou. Je v dnešní době nevěra braná už de facto jako norma, něco, s čím se v dlouhodobém vztahu prostě počítá?

Nemohu si pomoct, ale jak média, tak internetová fóra, tak zkušenosti mé i lidí v mém okolí mi pořád nahrávají tak, že odpověď na výše uvedenou otázku zní „ano“.

Jsem vážně hodně monogamně založený a mé vztahy se vždy rozpadly na základě nevěry mých partnerek. Měl jsem vztahy jak s mladšími, tak stejně starými, tak i staršími a ve všech případech to tak prostě dopadlo. Jen dodám, že mi je momentálně 24, bezdětný a vážné vztahy mám za sebou tři.

Nechci být zbytečně ukřivděný, chápu, že se může stát, že druhá osoba ve vztahu třeba nedostávala, co potřebovala, či prostě láska vzplanula někde jinde, ale v tom případě se přeci rozejdu a hledám štěstí někde jinde. Přijde mi krajně vypočítavé si prostě užívat někde jinde a nechat si doma partnera do zálohy.

Máte to taky tak? Spousta zdejších diskuzí je právě na téma nevěry a trochu mě to začíná znepokojovat. Popravdě nemám momentálně vůbec chuť hledat nějaký další vztah, protože je mi už z té nevěry na :poblion: a bojím se, abych zbytečně kvůli minulosti nepromarnil nějakou budoucí šanci na krásný vztah.

PS: Jen dodám, že smyslem příspěvku není ani zdaleka z Vás všech dělat nevěrnice nebo něco podobného. Spíš jsem to asi potřeboval trochu pustit do světa a hledám názory, naději na to, že mezi námi chodí i mnoho monogamních dám :)

Mě trochu překvapuje, že píšeš o dlouhodobém vztahu a ve 24 letech jsi měl 3 vztahy. Jinak mám stejného muže 13 let a dvě děti, věrni, občas je pravda že by to potřebovalo nějak oživit, ale rozhodně ne nevěrou…Nevěru bych pravděpodobně nedokázala překousnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.18 18:57
@Edita27 píše:
Mě trochu překvapuje, že píšeš o dlouhodobém vztahu a ve 24 letech jsi měl 3 vztahy. Jinak mám stejného muže 13 let a dvě děti, věrni, občas je pravda že by to potřebovalo nějak oživit, ale rozhodně ne nevěrou…Nevěru bych pravděpodobně nedokázala překousnout.

To samozřejmě chápu. Já beru dlouhodobý vztah tak nějak úměrně svému věku, což u mě bylo v prvních dvou případech přes 1 rok, u druhého vztahu více jak dva roky společného bydlení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky