Nevhodné chování ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
12.4.19 17:29

@kjhui já si iluze nedělám, to zase ne, ale třeba my máme 10 letého a chodí k nám 4 kluci ze třídy, občas mám otevřené okno a prostě slyším slovník a můžu s čistým svědomím říct, že za celé léto jsem neslyšela nic jako- ku, pi, a nebo do ři. i, a jiné.. Co nejvíc, tak jenom takové, že mamka kecá, a nebo, že si s mamky nic nedělají, že toho nakecá, že ji prdí.. ale to si myslím, je takové předvádění…
takže jako veničtí kluci si myslím, že docela dobréna 4 třídu :mrgreen:
Jo to zase soulasím co děti slyší, tak řeknou, ale to já neberu jako sprosté mluvení. Když doma, někdo řekne, že soused je kretén a oni to říkají, tak jenom, ž eto slyší a myslí si, že na tom nic neni. Asi musí rodiče vysvětlit, že ten soused kretén neni a neříká se to :mrgreen:
To my zase jednou tak mluvily o sousedce, že je to ale baba.. a pak když jsme tak za 14 dní jeli autem, tak 5 letý z auta vykřikl, tati, to je ta baba :mrgreen: kdybych řekla, že je pi.. tak by taky vykřikl, že jede pi. a už by si někdo myslel, že tak mluví.. Proto ten názor, že i v té školce, ta učitelka, když vidí, že to dítě něco řekne, tak si mylsím, že se snad žádný rodič nenaštve, když by dítěti řekla, toto slovo se neříká, je to nehezké slovo, nadávka, to se mezi lidmi říkat nemá a vysvětli mu to.. Pak je otázka jestli je to malý zlobivec a za rohem nakazí dalších 5 dětí a nebo prostě respektuje učitelku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.4.19 00:33

No jo, takhle mi kdysi vjel někdo v červeném autě do cesty, ale fakt nepříjemně, a já „ježiš to je ale de..il“, a pár dní nato nás předjelo červené auto a dvou a něco letá dcera hned „mami, tam jede ten de..il“… Nasávají jako houbičky, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
13.4.19 01:50

Já se nedivím, že mluví sprostě, ta reakce učitelek musí být k popukání. Durdí se, jsou důležité, alarmují rodiče a nic z toho. V ideálním světě by si s tím nějak psychologicky poradily samy, ten rodič neudělá nic víc než ony. Co se tomu dítěti může honit hlavou? Učitelka si mě všímá, učitelka se vzteká (to je asi cíl té sprosťácké partičky kluků), učitelka žaluje rodičům - staví se proti mně, nemá mě ráda, rodiče se paktujou s učitelkou proti mně, ale alespoň že se zavděčím té partě kamarádů, před kterými budu borec. Podle mě mluví sprostě buď kvůli těm klukům, nebo protože si chce ulevit v nějaké vypjaté situaci, nebo proto, že ho baví ta reakce učitelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí