Neviditelná rovnátka “háčky” na gumicky

Anonymní
10.7.24 23:06

Neviditelná rovnátka “háčky” na gumicky

Dobrý večer, chci se zeptat zda někdo mate neviditelná rovnatka s “háčky”. Dcera má termín nasazení za 15 dni a na poslední konzultaci nám paní doktorka řekla, ze bude potřebovat gumicky.
Prý se vrtá nějaký šroub (háček) do dásně, je to pravda a boli to? :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76940
10.7.24 23:11

.

Příspěvek upraven 10.07.24 v 23:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.24 23:14
@stinga píše: Více
proč tak “arogantní” odpověď? Pokud vím, zeptala jsem se slušně. Nevidím důvod, 8) proc takhle odpovídat :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76940
10.7.24 23:40
@Barunka20983 píše: Více

promiň, špatně jsem to pochopila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.7.24 04:50

Synovi také dávali gumičky. A taktéž mu tam dávali háčky (šroub). Nevím, jak to aplikovali, protože u nás chodí do ordinace od určitého věku pouze dítě (13 let), ale když jsem tam vstoupila poté, co bylo vše hotové, syn byl v pohodě. Dle jeho slov to pouze tlačilo. O vrtání nic neříkal a bylo to bez injekce.
Jen ještě podotknu, že má klasická fixní rovnátka, ne neviditelná rovnátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
11.7.24 05:35

Háčky pro gumicky u neviditelných rovnátek se obvykle připevňují na zuby, ne do dásní, a nepoužívají se šrouby. Samotné připevnění může být nepříjemné, ale nemělo by být bolestivé. Doporučuji se na konkrétní postup zeptat přímo ortodontisty, aby vám vše vysvětlil a uklidnil obavy.

• Citovat
  • Upravit
9034
11.7.24 05:43

Dcera je má týden. Kdyby nespala, vyfotím ti to. Na spodních zadních zubech má prilepené kovové knoflíky. Na ty se chytí gumička a natáhne se za takový zoubek vykrojený v horním rovnátku. Před jídlem sundá gumičku a sundá plast dolů. Noc není vrtané. Jen lepené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
11.7.24 06:35

Dcera kamaradky byla na zakroku v narkoze, srouby aplikovali do dasne. Nejakou dobu se to hojilo. Je to kvuli „zasouvani“ celisti dozadu.
Nejakou dobu pouzivala pouze gumicky na srouby.
Pote se pridala rovnatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.