Laxní přístup doktorky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
21.2.11 13:36

Mela jsem jit ve ctvrtek k te jezibabe, ale dnes mne pritel zavola doktorovi, ktery semnou byl pro tom predchozim tehotenstvi na zacatku a objedna me na tento tyden tam, ja bych chtela zitra nebo streda. Protoze se mi stresem asi zvysuje tlak, nebo se naseru a pojedu dneska an pohotovost, ze mi neni dobre a necham se prohlednout a napsat si prasky. Jelikoz mi tepe v hlavine jak das :((. :zed:
Krava jedna, i kdyby byly prazdny, mohla se zachovat jinak, vic se snazit… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.2.11 13:42

Tak uvidíš, jak tě stihne objednat přítel a dyžtak to jistí ta pohotovost. Však tam nemusíš říkat nic o tom, že doktorka ti řekla o tom, že to není normální těhu.

Ale zase abys tam nebyla opět zbytečně brzy :think: Čím dýl to vydržíš ke konci týdne, tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.2.11 13:59

Taky si rikam, ale ja tim busenim srdce a v krcni jamce nemuzu spat, jist nic, jsem na nervy no :(. Asi sem si to moc vzala :D. Posledni tlak jsem mela 153/105, ted mam asi vyssi a kvuli nejake krave nechci prijit o miminka. Bych to udelala tak,z e chci prasky na tlak, ze se mi udelalo dnes hodne nevolno a ze mam strach u miminka, hehe. Tak by asi zkontrolovali mimca plus mi dali prasky. A i tak bych sla tento tyden jeste k tomu doktorovi a nebo prelozila na dalsi tyden jeste. No uvidime co rekne partner.
No vis co, ted jsem nad tim premyslela, ze reknu jsem asi 5-6 tt a cekala bych na reakce co by rekli. Oni maji totiz trosicku jinej system nez my :(. Oni vidi vschny me gyn zaznamy vsude :(. Jeste s ena to zeptam, ale jsem tak napruzena, ze je mi to fuk at vypadam jako hysterk anebo ne, ja si to chci proste uzivat a nebo videt nepodcenenou prohlidku a snahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.2.11 14:26

Za zkoušku nic nedáš. No, tak jim řekneš, že jsi máš dlouhé cykly, takže termín dle poslední MS nesouhlasí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.2.11 14:36

Kdyz budou mlet neco, ze pani doktorka tam ma zaznam, ze jde o nevyvijejici se plod, tak jim reknu, ze pani doktorka pocitala pouze tydny PM a nebrala ohled na ostatni dulezite okolnosti. Uz se s tim nebudu parat, chci vedet optymalni nazor bezohledu na to, jestli nejaky doktor rekl to nebo ono. V tom je ten nas ceskej system vybornej… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.2.11 17:10

Tak si predstavte, ze partner voal tomu jinemu doktorovi a je to tak, jak jsem rekla s tim systemem, doktor rekl, ze mam pockat do ctvrtku a jit k te doktorce zase :(((.Prej to neni jen o potratu za ten tyden, ze je to prej kontrola, to urcite, haji se navzajem, ach jo. Pokud si pamatuju, tak mi rekla na 99,9 procent, ze nic nevidi, ze by to byl zazrak, ze msuim na potrat, jeste sem ji musela prosit aby mi za ten tyden delala UTZ a jeste se culia, ze teda jo :(((.
Prej pak ji mam pozadat o zmenu doktora, zlata CR, hned bych jela za svoji zlatou MUDr, i kdyby mi rekal spatnou zpravu, i kdyz s ni pocitam uz vic a vic.
Asi musi byt tak dobra, kdyz mi rekla, ze je to missed abortion aniz by se me nacokoli zeptala, asi tam fakt nic envidela. Uz nevim co si mam myslet,ale jestli se tam cvrci nahodou objevi tak ji to vytmavym a okamzite si budu trvat na jinem doktorovi.
Doufam v lepsi, verim v horsi. Si pripadnu rozpolcene :D :roll: .
A na tlak, ze se ted citim zle? Pockejte si do ctvrtka. No jeste cekam na partnera az prijde z prace a rozhodnu se jestli jit na pohotovost ci ne,aspon kvuli tem praskum. Treba to neni nebezbecny v tomto obdobi, zkusim kouknout na net…
Drzte mi paleckyyyyy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.2.11 19:46

Tak dej večer vědět, jestli jste jeli nebo ne. No, systém mají tedy poněkud jiný, to je pravda, ale asi je to proto, aby to lidi nezneužívali, jak se děje kolikrát tady :nevim: A co třeba trvat na tom, že počkáš, jestli si tělo neporadí samo? Sice to může trvat dýl, ale kdybych si nebyla jistá, jestli tím prcky nezabiju, tak bych to asi udělala takhle. I když, ve čtvrtek už by opravdu měli být vidět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.2.11 20:19

Tak jsme volali na pohotovost, jelikoz tady ten system je tak,z e zavolas, a pak az ti reknou, ze muzes dojit tak teprve jedes, takze asi kdyz je nekdo napul mrtvej atk jeste musi konzultovat , jestli teda muze dojed :DD.
No ne, mela jsem posledni tlaky 150/103 a 156/100 tak nejak a doktorka mi rekla, ze mi prasky , ktere jsme brala uz predtim pro tehotenstvych neda , ze az priste. A mne s etim stresem dneska pritizilo, tak jsem chtela jit na kontrolu a pro nejake prasky. Hovno, opet pokud asi neumiram ja, tak nezajem.
Takze uz na to kaslu. Cekam do ctvrtku.
Tak i tak reknu MUDr, ze chci jineho odktora, pokud nebude 100% totozny UTZ. Pokud bude totozny, tak jen reknu gratuluji, jste superprofesional , dejte mi pilulky na tlak a cau. Uz i na 99% verim, ze mela pravdu :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
21.2.11 20:34

weru, niee, nevzdavaj to, never jej :hug:
radsej si v klude sadni a posielaj babatkam pozitivnu energiu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.2.11 08:16

Dekuji soldi :). jenze ja uz nemam ani ranni nevolnosti, i brisko jaksi splasklo. Ale porad je hladim, i kdyz jsou to preej jenom vacky :), stejne ty dva vacky miluju :srdce:
A dekuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.2.11 09:18

Weru, já měla nevolnosti cca 2 týdny, možná ani ne. Od té doby taky jakobych těhotná nebyla. Jen jim trošku věř, čtvrtek je tu co nevidět (já vím, hrozně dlouhá doba) a do té doby si černé myšlenky nepřipouštěj, aby tě jednou nemrzelo, že jsi miminkům nevěřila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
22.2.11 11:46
Weru píše:
Dekuji soldi :). jenze ja uz nemam ani ranni nevolnosti, i brisko jaksi splasklo. Ale porad je hladim, i kdyz jsou to preej jenom vacky :), stejne ty dva vacky miluju :srdce:
A dekuji moc :)

Ty opravdové ranní nevolnosti začínají později. Až stoupne víc hCG, které dráždí nějaké centrum v mozku a ty máš tak pocit, že je ti blbě a zvracíš (vysvětloval mi můj gyndr., když jsem mu říkala, že je mi hrozně zle a kdy to jako přejde - prej až se ustálí hladina hCG (přestane růst), což je někdy po 4.měsíci). Nehledě na to, že někomu zle je a někomu vůbec, to nemůžeš brát za bernou minci.

Musela jsem včera o tobě ještě přemýšlet a říkala si, kde že to vlastně seš, že to tam mají tak poťapaný. A taky mě napadlo, jestli se takto k tobě nechovají proto, že jsi cizinka (ne že bych jim teda chtěla křivdit, ale napadlo mě to). Do soukromé ordinace zajít by to bylo asi moc drahý, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.2.11 12:15

No pravceze ze ms i rikala,z e mi asi neroste HCG, tudiz mi neni uz zle :(. Ja se starsne snazim jim verit, rikam jim pripravte se na mavani cervici a ukaz te te jezibabe zadecky, a pak srdicka :P. Ale zase se nechci tak moc radovat, protoze nechci byt pak zase zklamana.
Jsem v Holandsku. Maji tu system neco jako spolecenstvi doktoru v kazde provincii, no a bohuzel, prej aby nekdo neceho nezneuzival, tak si vidi do systemu. Mne to prijde jen proste nefer vuci mne, prijde mi, ze nemuzu delat nic, ze jsem proste blokla tim jejich systemem.
Dokonce dve doktorky mi psaly at jdu na pohotovost aspon pro ty prasky a na pohotovosti mi reknou, ze mi nepomuzou, ze musim dneska zavolak doktorce a domluvit se s ni.I kdyz muj tylak neni zrovna priznivej ani pro netohetnyho cloveka. Min doktor byl teda opravdu ohleduplnejsi.Ale po techto zkusenost mam ten pocit, ze kdyz jsem cech tak proste jsem asi min…
Mne se tady uz ani nechce zkouset znovy, kdyby to ted nevyslo, byt tehotna :((. I kdyz jednou jeste jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.2.11 12:16

Dekuji kakiko :) :hug: Fakt to ze me aspon jde ven, kdyz se tady z toho muzu vypsat a taky to utika trosku rychleji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.2.11 12:51
Weru píše:
Dekuji kakiko :) :hug: Fakt to ze me aspon jde ven, kdyz se tady z toho muzu vypsat a taky to utika trosku rychleji. :hug:

Však ty se vynervováš víc a víc úplně sama :lol: Při prvním těhu mi bylo zle (a to opravdu zle, zhubla jsem 3kg) poctivě 3 měsíce a teď fakt jen krátce. Taky jsem v tomto těhu víc nervozní, protože mi to přijde divné prožívat těhu bez příznaků :lol: a pokaždé se uklidním zase až u doktorky, když toho plaváčka vidím na vlastní oči. Systém tam je fakt zvláštní, min. kvůli tomu tlaku by tě přeci měli aspoň vyšetřit :zed: Jak tady spousta lidí nadává na zdravotnictví, tak já si stěžovat nemůžu, ošetří tě vždycky (no, i výjimky se najdou, ale není to celostáttní standart). Škoda, že to máš zpátky do čech tak daleko :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí