Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@brummla22
Ahoj.taky me chteli poslat…ale rekli mi ze zalezi na me a ze muzeme pockat…ze tomu ale sance nedavaji…pockala sem a ty nasi bojovnici uz je devet mesicu ![]()
Moc drzim palce at je vsechno v poradku
Ahoj holky dnes jsem byla u mojeho dr. A ten říkal ze když chci počkat tak semnou souhlasí. Ze počkáme.. Ale taky říkal ze si myslí že se jedná o zamkle
@brummla22
Jde I o tvuj klid.kdyz pockas a bude to potvrzeny. jednou by sis vycitala ze si nepockala a obvinovala sama sebe…ale jak sem psala…me to taky tvrdili a je z toho Linda…
Hodne stesti. drzim palce ![]()
@janninna31 vsak práve… Chci az se fakt ujistim… Ale já věřím prostě ze příští týden tak tam bude busit srdíčko o duši. Jsem si dělala srandu s přítele ze cela obrazovka bude blikat jak bude srdecko tluct. ![]()
@brummla22 Počkej. Já mám dlouhé cykly, u prvního jsem byla podle MS nějakých 7+3, dle UTZ 5+6. Sice už srdíčko bylo, ale dle dr. přijít o den dřív, tak asi ještě nic neviděl.
u druhého jsem byla dle UTZ 5+0, dle MS 6+4, viděli akorát změť zárodečných buněk v děloze - na kontrolní UTZ jsem přišla za 10 dní a srdeční akce už byla. ![]()
No mi doktor řekl ze mám dělohu zvětšenou na 6tyden..Spis jsem to četla na te zprávě lékařské. aby se v tom čert vyznal