Nevím, co dělat se psem.
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
jako ostnáč je hovadina pro jakékoliv plemeno. Zkusila jste toho pana Desenského? Fakt si myslím, že aspoň za zkoušku to stojí. Už pomohl umístit dost psů, zaměřuje se víc na problémové ale i na ty kteří by jinak neměli domov. Doporučuji za ním zajet i se psem - klidně jako výlet i s dětma a promluvit si s ním.
Příspěvek upraven 07.12.24 v 12:16
- Citovat
- Upravit
a ty jsi kdo jako? Něčí tisková mluvčí?
- Citovat
- Upravit
@kocourGarfield píše: Více
Já ji radim, že se o něj prostě musí postarat neměla si ho pořizovat..
Dítě taky nemůžeš vrátit..
Takových inzerátů je…věnuji psa u nás už být nemůže
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leopanda A jak má staré ty děti? Padlo to tam někde? Já to nikde nevidím. 10 letému dítěti bych třeba dobrmana vyvenčit nedala ani kdyby poslechl na slovo - je to prostě risk. 17 l studentovi SŠ fungujícího dobrmana na venčení s košem klidně svěřím. ( Navíc někdy venčí i VŠ).
Navíc ve zmíněném inzerátu k Dobby bylo uvedeno že děti ok, ale ne ke psovi, pouze jako jedináček do rodiny. O tom že nemá rád děti tam nebylo. To že děti zakladatelky nerespektuje může být k veku ( a taky nemusí).
- Citovat
- Upravit
Já tam tedy četla že k dětem ok, šle ne ke psům. Ale nečetla jsem to možná úplně pořádně.
- Citovat
- Upravit
Já si dovolím poznámku. Dobrman na zahradě u baráku bude potřebovat zaměstnat hlavu stejně jako dobrman v bytě. Ta zahrádka je úplně prd, ten pes potřebuje pracovat.
- Citovat
- Upravit
@terien a ty ses taky dobrá pí…a s takovým komentářem co? Ale tak kopla sis a jsi spokojená? Pani hledá radu a dostává se jí odpovedi na blití
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sim tě nákej čokl nikoho nezajímá.
Nikdo velkého, nevychovaneho psa nechce…
Není se čemu divit..
Tohle si každý musí rozmyslet pořádně.
Beztak, už je někde uvážený, chudák pes.