Nevím, co se synem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Lenculina :jako jestli je to teď tak často, jak píšeš, tak bych to aspoň konzultovala s dětskou.
Ten náš má takové období - třeba týden, jako teď, kdy bleje ob den (teda taky loví zuby, tak si strká ruku až do krku, no), pak je měsíc i víc klid a pak to zase přijde.
Ale dělala to i jako mimino - když se moc přepil z prsu (a fakt to jde, to mi věřte), tak blil jak fontánka. A jen co si bříško vyčistil, tak chtěl zase ![]()
Podle mě děti občas blinkaj ze všelijakých důvodů. A některý jsou na v tomhle směru dráždivější, no. Stejně jako dospělí. Jenže ti to umí vyřešit/potlačit nebo tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.wikiskripta.eu/…y_j%C3%ADcnu
Ale je to velmi malo pravdepodobne. Spis bude mit drazdivejsi davivej reflex
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proste jdem na vystreni a snad si to nejsk vysvetli. z psychyckeho hlediska by to trvalo asi dal tak nevim. Resim to ted predtim to m bylo tak intenzivni. Diky za nazory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nezvrací denně, tak je to dobře. Ale i tak je určitě dobře, že jdete k lékaři na vyšetření. Z příspěvku - tak jak je napsaný, je pochopitelné, že je to velmi často. Tak se na mě prosím nezlobte. Na vysoké škole jsem studovala výživu člověka a různé onemocnění, které toto mohou vyvolávat, a být pediatrem, tak vás už prostě dávno odešlu na vyšetření. Držím palce, ať jste zdraví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit