Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Nakonec si malého do péče vezme babička- moje mamka.
Psala si, že se k tobě nechovala pěkně, zvládne to?
@DanielaD Ona má s malým hodně dobry vztah, asi si to vynahrazuje teď na něm. Co se týče jejího zdravotního stavu, říkala ze skončí i s jejím přítelem v práci, aby mohli být s malým. Takže na nej budou 2
@vokishka píše:
Dvouletedite nacpat do baby boxu?
Já četla 2 týdny
pardon ![]()
Bože 2 roky mít prcka doma a pak ho dát pryč? Mám problém dát dítě na víkend 20 km od domova. Se omlouvám ![]()
@Anonymní píše:
@jitka 11 tak jo psát jsem to nechtěla ale moje třetí dítě mám s člověkem co nevede život jako každý znas bohužel jsem se dost spálila a mám sním syna a žebych ho měla kvůli tomu nenávidět? To jako vážně? Jeho otec je bohužel kriminálnik…na malého neplatí nezajímá se nestará se a je v pátrání takže do čeho se mám v cítit je to moje dítě a já ho Miluju a jsem vděčná že je zdraví takže do takových rádoby matek se neumím a nechci vcítit
Taky mám dítě s násilnickým kokoSem a svoje dítě miluji.
Tak divím se trochu, že byla úvaha dát dítě úplně pryč, jakoby zbytek rodiny neexistoval, a najednou babička má pěkný vztah? Původně bylo tedy v plánu dát potomka do Klokánku, jako že"ahoj mami, jak je, už nejsi babička?"..taky už popravdě moc diskusi nevěřím.
@Konnny píše:
Osobne tipuji s nejvetsi pravdepodobnosti na trolla.
Napsala jsem adminovi o prověření a nic se neděje.
@CieszynskieNiebo píše:
Tak divím se trochu, že byla úvaha dát dítě úplně pryč, jakoby zbytek rodiny neexistoval, a najednou babička má pěkný vztah? Původně bylo tedy v plánu dát potomka do Klokánku, jako že"ahoj mami, jak je, už nejsi babička?"..taky už popravdě moc diskusi nevěřím.
Já docela jo. Asi se v babce hnulo svědomí. Mohla si uvědomit, jaký měla její „výchova“ následky. Snad se malý zahojí, aby pak nepokračoval v rodinné tradici. ![]()
Tak môžeš teda dostať rakovinu a tešiť sa zo slobodného života bez decka.
Kto chce kam…
@topazio píše:
Napsala jsem adminovi o prověření a nic se neděje.
Leda ze bysme tu napsali nejaky urazky a sprosty slova… to by dulezite pricupitali hned jako mravni straz
![]()
@CieszynskieNiebo píše:
A ihned i s přítelem konci v práci, aby se mohli starat. Vcera v Klokanku, dnes v sobotu vyreseno ![]()
@Konys píše:
Leda ze bysme tu napsali nejaky urazky a sprosty slova… to by dulezite pricupitali hned jako mravni straz![]()
![]()
To je pravda.
@Lucy75 píše:
my na adopťátko čekali s otevřenou náručí, láskou a prázdným hnízdem x let - které se tak náádherně zaplnilo!!tady je to divná diskuse a možná ani ne pravdivá..
pokud si dítko vzala babi, tak OK, snad to zakladatelku časem nějak osvítí..
Tak kdyby nebyly ženy jako tady zakladatelka, tak byste se nedočkali. Někdo dítě může mít a nechce ho a jiný nemůže a chce ho. Tak to systém zařídil tak, že ti, co ho nemůžou mít a chtějí ho, si ho vezmou od těch, co ho nechtějí.
Svět je v rovnováze, ne?
Proč se pořád pohoršovat a říkat, že ji to doběhne? Že bude litovat? Každý to tak nemá, někdo děti nechce, nemá a nelituje, viz moje švagrová třeba.
Podle mě udělala dobře, dítě porodila a předá ho těm, co ho budou milovat. Za mě 100× lepší, než jít na potrat.
Tady šmahem každý pošle matku na potrat když nemá peníze, nemá manžela, je moc mladá, je moc stará, má moc dětí atd., ale když někdo porodí a daruje zdravé dítě, tak si nad ním každý ublinkne.
@CieszynskieNiebo píše:
Mámě jsem o tom říkat nechtěla ale musela jsem jelikož mi na ospodu řekli, ze ji stejně budou kontaktovat. Nikde jsem nenapsala ze s malým má špatný vztah, jenom ze ho má špatný se mnou. Malý je stále v klokánku protože o víkendu socialka jaksi nefunguje a bude se to řešit v pondělí. Ještě nějaké otázky?
@Konnny píše:
A ihned i s přítelem konci v práci, aby se mohli starat. Vcera v Klokanku, dnes v sobotu vyreseno
Ne, není to ještě vyřešeno a malý je stále v klokánku. V práci chce skončit protože tam stejně děla na černo, je v id a její přítel v důchodu a taky stále pracuje na černo, aby se nenudili. Ještě něco?
@Anonymní píše:
Ne, není to ještě vyřešeno a malý je stále v klokánku. V práci chce skončit protože tam stejně děla na černo, je v id a její přítel v důchodu a taky stále pracuje na černo, aby se nenudili. Ještě něco?
Rodina snu. Pritel je ve starobnim?