Nevím, jak se rozejít

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1326
24.12.18 14:02
@Anonymní píše:
Tohle mi udělat můj partner, dostat nás do dluhů, tak mu jednu dám asi taky. Já být tvým manželem, tak Ti nedám ani korumu z tvé výplaty, budu Ti přidělovat kapesné na měsíc. A fakt bych rozhodovala o tom jestli si můžeš koupit nový deodorant nebo ne. Nemáš přemýšlet kam jít s kamarádkou, ale jak vydělat další peníze na dluh. S kamarádkou si můžeš chodit až budeš mít splaceno. Samozřejmostí je další brigáda, abys dluhy splatila co nejdřív. Děti asi nemáte, můžeš pracovat 7 dnů v týdnu, 12 hod denně. Zaplatil nějaké dluby za Tebe, to bys mu všechno měla vrátit a pak děj se vůle boží. Já bych partnera, který nás dostal do dluhů už asi nechtěla, klesl by u mě neskutečně. To se stalo u vás. Partner si Tě už neváží. Jsi v jeho moci, ale bohužel vlastní vinou. A podle různých psychologických experimentů je neuvěřitelné, jak se lidé dají zmanipulovat a pocit moci je opojný. Splať rychle své závazky a začni nový život. [/citace Nechtěla jsem reagovat,ale musím,proč zadlužená osoba,nemůže jít s kamarádkou na kafe nebo víno? Je pravda,že udělala dluhy apod,ale kontakty s kamarádkami snad může udržovat nebo ne? A nejsem si jistá jestli fyzická práce-se dá dělat 12 hodin denně 7 dní v týdnu :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105581
24.12.18 14:09
@Anonymní píše:
Manželé mají ze zákona povinnost informovat jeden druhého o všech změnách ve finanční situaci například. Takže předpokládám, že manžel byl informován hned na začátku, když se zakladatelce přestalo v podnikání dařit. A zakladatelka to nechala dojít do insolvence. Manžel byl tak hodný a něco za ní zaplatil, nemusel. Je jeho dlužnice a měla by mu teď neúnavnou prací a splácením ukázat, že se ze svých chyb poučila a snaží se je řešit. Já bych po svém partnerovi dlužníkovi minimálně tohle chtěla. Samozřejmě bych vyžadovala předložení nakládání s penězi do koruny! Kadeřník, nové boty? To holt do splacení dluhu nebude. A s jedním takovým mám zkušenosti. Bohužel. A už jsem chtěla dát někomu slušnou sumu, aby mu domluvil, protože civilizovaná komunikace nefungovala. Jestli si paní myslí, že se něco vyřeší odstěhováním, tak nevím. Stejně bude muset všechno splatit, ať bydlí kdekoliv. Jsou situace, kdy někdo třeba někoho neúmyslně zraní a má platit milionové odškodné, to se dá ještě pochopit. Ale to není případ zakladatelky.
sla bych pryc ..a domluvila splatkovy kalendar … jinak to neni k zivotu
@Roker píše: ^^^^ taky proc by te mel mlatit pokud se chovas normalne zeano——-
Hlavne me dostalo v prvnim postu, ze nekdo, kdo ma exekuce a pak vyje..va s veriteli insolvenci misto toho, aby pracoval, tak si chodi s kamaradkama na kafe a kdovikam jeste. Po pravde moc se nedivim tomu chlapovi (vyjma toho, ze si lepe neroźysll, koho si bere) a byt u toho zenska jeste drza, tak ji dostane… :nevim:

neni lepsi se rozejit nez nekoho drzet v takove nedustojne pozici ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105581
24.12.18 14:11
@Martina 94 píše:
@Anonymní píše:
Tohle mi udělat můj partner, dostat nás do dluhů, tak mu jednu dám asi taky. Já být tvým manželem, tak Ti nedám ani korumu z tvé výplaty, budu Ti přidělovat kapesné na měsíc. A fakt bych rozhodovala o tom jestli si můžeš koupit nový deodorant nebo ne. Nemáš přemýšlet kam jít s kamarádkou, ale jak vydělat další peníze na dluh. S kamarádkou si můžeš chodit až budeš mít splaceno. Samozřejmostí je další brigáda, abys dluhy splatila co nejdřív. Děti asi nemáte, můžeš pracovat 7 dnů v týdnu, 12 hod denně. Zaplatil nějaké dluby za Tebe, to bys mu všechno měla vrátit a pak děj se vůle boží. Já bych partnera, který nás dostal do dluhů už asi nechtěla, klesl by u mě neskutečně. To se stalo u vás. Partner si Tě už neváží. Jsi v jeho moci, ale bohužel vlastní vinou. A podle různých psychologických experimentů je neuvěřitelné, jak se lidé dají zmanipulovat a pocit moci je opojný. Splať rychle své závazky a začni nový život. [/citace Nechtěla jsem reagovat,ale musím,proč zadlužená osoba,nemůže jít s kamarádkou na kafe nebo víno? Je pravda,že udělala dluhy apod,ale kontakty s kamarádkami snad může udržovat nebo ne? A nejsem si jistá jestli fyzická práce-se dá dělat 12 hodin denně 7 dní v týdnu :think:

no pokud se chce zlikvidovat tak ano …to uz si to muze rovnou hodit a bude to rychlejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
24.12.18 14:18

@Venetia Hele pokud se holka nevyblaznena nedokaze dohodnout na vedeni domacnosti, napriklad spolecny ucet a jak vyresi dluhy, tak asi ano.

Co myvíe kolik a a jake blbosti dluzi a jak ma insolvenci nastavenou…

Kazdopadne dostat do dluhu manzela vlastni blbosti, to se mu nedivim ze ji flaknul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105581
24.12.18 14:35
@Roker píše:
@Venetia Hele pokud se holka nevyblaznena nedokaze dohodnout na vedeni domacnosti, napriklad spolecny ucet a jak vyresi dluhy, tak asi ano.

Co myvíe kolik a a jake blbosti dluzi a jak ma insolvenci nastavenou…

Kazdopadne dostat do dluhu manzela vlastni blbosti, to se mu nedivim ze ji flaknul.

fyzicke nasili do vztahu nepatri nikdy … ma se rozejit a ne ji mlatit a delat z nesvepravnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
24.12.18 15:32
@Venetia píše:
fyzicke nasili do vztahu nepatri nikdy … ma se rozejit a ne ji mlatit a delat z nesvepravnou

To je vychovny… Když je tak hloupá, že ji to nedošlo dřív. Za chyby se platí a přijde trest.

Nevím co kazdej dělá spatnyho z fyzickyho trestu. Každá ženská by měla do 18 let dostat pořádnou facku. Bez výjimky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105581
24.12.18 15:35
@Delaltctrl píše:
To je vychovny… Když je tak hloupá, že ji to nedošlo dřív. Za chyby se platí a přijde trest.Nevím co kazdej dělá spatnyho z fyzickyho trestu. Každá ženská by měla do 18 let dostat pořádnou facku. Bez výjimky.

Určitě ne od partnera.. nebo ty se nechává vychovavat fackama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
24.12.18 15:38
@Venetia píše:
Určitě ne od partnera.. nebo ty se nechává vychovavat fackama?

Od taty. Ale ona zjevně nedostala, tak to musí dokončit někdo další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105581
24.12.18 15:51
@Delaltctrl píše:
Od taty. Ale ona zjevně nedostala, tak to musí dokončit někdo další.

vedle mas tema , kde ucet vybilil manzel … taky ho ma proplesknout a udelat z nej nevolnika ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
24.12.18 16:03
@Venetia píše:
vedle mas tema , kde ucet vybilil manzel … taky ho ma proplesknout a udelat z nej nevolnika ?

Kdyby na to měla páru, tak jo…

Je to trest adekvátní prohřešku. A Jak jinak naučit člověka zacházet s penězi, než mu vzít i to málo co má a ukázat mu to dno ať si to pěkně vyzere. Když si to neumí představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105581
24.12.18 16:14
@Delaltctrl píše:
Kdyby na to měla páru, tak jo…Je to trest adekvátní prohřešku. A Jak jinak naučit člověka zacházet s penězi, než mu vzít i to málo co má a ukázat mu to dno ať si to pěkně vyzere. Když si to neumí představit.

nemit spolecne ucty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.12.18 16:33

@Venetia úplně OT, protože z některých příspěvků tady mi až mrazí … Máš v profilu kočku, krásnou. Co je to prosím za plemeno ? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105581
24.12.18 16:34
@berry4 píše:
@Venetia úplně OT, protože z některých příspěvků tady mi až mrazí … Máš v profilu kočku, krásnou. Co je to prosím za plemeno ? :mavam:

sibirska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
24.12.18 18:04
Každá ženská by měla do 18 let dostat pořádnou facku. Bez výjimky.

A nejlíp denně, ona už bude vědět za co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
24.12.18 19:42

Když muž udeří ženu, je to velká špatná. A je jedno za jakých okolností; to se prostě nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí