Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia tohle je přesně můj názor by se za pár let možná spíše měsíců zlikvidovala
a ty kamarádky taky nechapu
Neptej se na fóru, máš terapeuta a hlavně máš zodpovědnost za vlastní život, tak ji konečně přijmi a přestaň ji pořád přehazovat na druhé a chtít, aby někdo myslel a jednal za tebe. Když ti někdo úplně cizí napíše, že s ním máš být, tak s ním snad budeš, i když se ho bojíš?! Fyzické násilí je nepřijatelné a váš vztah skutečně dávno vyrovnaný není, tvoje chyba byla ta finanční, ale ta nikoho neopravňuje k celkové kontrole tvého života ani fyzickému násilí (druhá chyba byla ho nenahlasit) - otroctví se tu už dost dlouho nevede. Brali jste se moc brzo a pořádně se neznali a tady je přesně vidět, proč je to pitomost - na jedné straně finanční chování, na druhé straně sklony k násilí a kontrolování partnera. Tahle situace se dala řešit rozchodem, nebo tím, že spolu teda zůstanete a DOHODNETE se na fungování, které by vyhovovalo oběma a minimalizovalo rizika, ne že to z tebe někdo vymlátí a pak tě bude držet v šachu.
Pokud se ve vztahu bojíš, musíš z něj pryč, to žádná láska není, to je leda závislost.
Buď měl k tomuhle sklony vždy, a tvoje chyba mu jen hrála do karet, teď ji může držet proti tobě; nebo došlo k tomu, co tu někdo zmínil - i normální člověk může velmi snadno podléhat pocitu moci, který mu dalo to, cos provedla - ale ve vztahu taková nerovnováha nemá co dělat.
Mimochodem - on jí nedal facku bezprostředně po tom zjištění, že to podělala (pro mě stále nepřijatelný, ale dejme tomu by to v rámci jeho nervového zhroucení nemuselo znamenat, že je agresivní magor), on jí dal několikrát do obličeje pěstí (!!!), až skončila v nemocnici, a stalo se to s odstupem, když se objevila další zpráva týkající se gradace téhož, co už řešili, píše, že ještě před vyřízením insolvence - že má dluhy a jaké, to už věděl. A kafe s kamarádkama mu vadí, protože ji podezírá z nevěry, já že tu evidentně někteří čtou něco úplně jinýho.
Ty jsi analfabet ? Jasně píše, že on platí jen hypotéku. Zbytek všechno platí ona.
.
Nemusíš se za každou cenu snažit být vtipný, jsi pak spíše trapný
A nemusíš na tenhle příspěvek reagovat, já už si další tvoje číst nebudu a budu je přeskakovat jako vždycky, tenhle jsem přečetla omylem, bo jsem si nevšimla, že je od pana mindraka…