Nevím jak to změnit - chtěla bych partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1540
25.4.24 00:09
@Never Marty píše: Více

Já hledám ženu podle pánve, podle toho se pozná plodnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
25.4.24 14:51
@Temná duše píše: Více

Já zase četla, že ženy s širší pánví, jsou od přírody promiskuitnější :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
25538
25.4.24 14:55
@Svetluska55 píše: Více

souhlas
jen rozporuji ten rybářský prut :mrgreen: já vodu miluju a klidně i stan o víkendu i čekačku, až zabere :mrgreen: i ty ryby.. takže já třeba rybáře hledala… je fajn, že nemáte ponorku, páč jsou často venku, tak si lze i od něj odpočinout :mrgreen:

PS : nakonec rybáře nemám, ale fakt by mi nevadil… ovšem je mi skoro 50, to už je dost věcí v životě dost jinak, než ve 30…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
25.4.24 15:07

Já nevím, možná se prostě někteří lidé nehodí na to, aby žili v páru. Páč to fakt taky někdy nechápu, jak někteří pěkní, chytří, po všech stránkách fajn a jsou stále sami. Podle mě je ideál najít si někoho tak max.do 25, aby spolu tak jako „vyrostli“ a zformovali se spolu. Pak když už jsou to „hotové“ osobnosti to prostě skřípe a těžko to do sebe zapadá.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
25.4.24 15:15
@Psylocke píše: Více

Najít někoho do 25…Rada lidí nechce se ve 25 natrvalo vázat, třeba to je můj příklad, kdy jsem chtěla spíše cestovat, studovat a poznávat svět. A vyvíjí se člověk po celý život, můžeš si teda někoho najít ve 25 a pak se dovyvinout tak, že ve 30 už ho nechceš…

• Citovat
  • Upravit
718
25.4.24 15:27

@Psylocke chápeš to dle mého špatně. Je to o kompatibilitě těch dvou a vzájemném respektu. Člověk se může formovat celý život, nějaké hranice 25 let je nesmysl dávat.

A co se týče, že pár pěkných, chytrých žen jsou samy, holt mají vysoké nároky (třeba i někdy přehnaně?) a nedokážou se přizpůsobit tomu druhému, chybí jim třeba i ten respekt, jsou dominantnější… Těch faktorů je spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
25.4.24 15:29
@Sunnysmile19 píše: Více
co se týče, že pár pěkných, chytrých žen jsou samy, holt mají vysoké nároky (třeba i někdy přehnaně?) a nedokážou se přizpůsobit tomu druhému, chybí jim třeba i ten respekt, jsou dominantnější…

Jojo, toto jsem často slyšela o sobě - přehnané nároky, nechce chlapovi vařit ani uklízet a podobné věci. Ale zase jsem neslevila, oni ti chlapi (teda ti, co chtějí ty submisivní) za to nestojí :lol:

• Citovat
  • Upravit
776
25.4.24 18:03
@ofo píše: Více

Odkud jsi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
25.4.24 19:05
@Sunnysmile19 píše: Více

Jasně, nemám patent na pravdu, jen přemejšlim. Kdyby jsme si o tom povídali na živo, tak by ta diskuze byla jiná. Respektuji každý názor.
Ta hranice byla jen takový nástřel. Zjednodušeně řečeno si myslim, že do těch cca 25 let se hledá ten partner líp, jednodušeji. Protože s vyšším věkem už rostou požadavky na partnera na základě vlastních zkušeností, poznatků přátel..
A je fakt, že člověk se vyvíjí celý život, a proto se pak lidé dost často rozchází, že má každý jiné zájmy.

• Citovat
  • Upravit
11736
25.4.24 19:16
@Psylocke píše: Více

Nemyslím si, že je to tak u všech 8). Někteří zakrní už na základce, nebo s věkem naopak z nároků sleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
25.4.24 21:29
@Bytsamsebou píše: Více

Ano.
Nároky jdou nahoru a postupem času dolu nebo se mění…jako taky už bych teď vybírala trochu jiného chlapa než ve 20.

• Citovat
  • Upravit
109619
25.4.24 21:45
@fojtyk píše: Více

Domek na vesnici…to budou vztahy na dálku a to po nějaké době krachne.
A fascinuje mně to spojka mezi nepiju a chlastat.
Občas si něco dát je normální.
@Magda124
Proč pobytové ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MrtweyUbrus
26.4.24 02:01

Přijde mi že moc tlačíš na pilu, mě se někdo ptát na to kdy chci děti, na prvním rande asi bych zdrhal.
Proč by jsi nikdy nešla do baru nebo klubu? Tím se připravuješ o dost šancí, ne, do barů a klubů nechodí jen alkoholici.

• Citovat
  • Upravit
3880
26.4.24 06:38
@Dendiss píše: Více

Přesně to jsem chtěl napsat. “Přišli ženy…” uf, uf. :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie