Nevim jestli je to z tepla...

5.7.15 17:30

nevim jestli je to z tepla...

Ahoj holky volam sos kdo je tu v tom silenym teplu poredte prosim…
muj syn 3 roky byl vcera cely den u nasich na chate manzel ho privezl k veceru a protoze nespal pres den protoze tam nikdy nespi tak usnul v aute v 17,30 a ja ho jen prenesla a byl tak unavenej ze spal az do rana…rano se vzbudil v pet on tak normalne vstava a byl zivej a ze chce kakat…takhle lital asi hodinu a pak trosku prujem jist nechtel ze nema chut ale dal si na zahrade maliny behem pul hoddiny je vyzvracel…pak jeste asi dvakrat tak jsem mu nic nedavaala a jen pije cerny caj a snedl za cely den tak 10 piskot protoze porad spi…vzbudi se zabreci a spi a ze ho vsechno boli…nevim jestli je to z toho tepla poradte je silene unavenej naposledy prujmoval asi pred dvema hodinama a uz ze si jen tak prdnul a uz nic moc nejde od tedoby spinka…mam nejak jancit…nikdy jsme to nemely od narozeni dekuji za vsechny nazory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3175
5.7.15 17:43

Tak hlavně do něj dostaň tekutiny i za cenu toho, že ho budeš budit. Tohle horko plus prujmy muzou byt pro něj fakt nebezpecne. Jinak si myslím, že to muze mit z horka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
5.7.15 17:44

Videla bych to na vedro a nejaky virus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
5.7.15 17:46

Řekla bych, že buď má virózu nebo je to z vedra. Dávej mu hořký černý čaj, pár piškotů, nech ho spát. Kdyby dostal teplotu, osprchuj ho v chladnější vodě než normálně. Na průjem se mrkni, co máš doma a přečti si příbalový leták, nevím, jestli může 3leťák enterol (ten mám vyzkoušený, že pomáhá). V tomhle režimu zůstaň i zítra a uvidíš, buď bude v pohodě, nebo se z toho něco vyvrbí. Kdyby ti začal pravidělněji zvracet, tak na zvracení je dobrá vychlazená cola (odbublinkovaná) a podávaná po lžičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
5.7.15 17:46

Taky si myslím, že je to vedro, chce to fakt ho nutit pít, fakt do něj lej tekutiny co to jde, mě dneska odvezla rychlá a vše z horka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.15 17:54

Holky zvracel jen rano to co snedl dneska a to byly ty maliny pak uz jsem do nej nic necpala ani nechtel jen ty piskoty a prujem porad lital a vzdycky to z nej vylitlo jednou jo pak zase desetkrat ne a bolelo ho brisko cely den spi tak kdyz se vzbudi breci dam mu horky caj a zase spi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
5.7.15 17:55

Nemyslím si, že to je z vedra :nevim: Takhle spavej je normálně? Hlavně, ať pije něco jiného, než černý čaj. Zkuste sprchu, udělá mu líp.
Budila bych tak po hodině na pití a hlídala, jak vypadá moč - jak často čůrá, jaká je barva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.15 17:57

Tak vzdycky spal dobre a kdyz byl unavenej tak taky vzdycky takhle spinkal… @Fiducia a z ceho myslis ze to je…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
5.7.15 17:59

Je to z vedra. 2 z mých 3 dětí to měly včera. Hlavně hodně pít a jídlo mu nenuť. Piškoty, nebo suchý rohlík nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.15 18:02

@Hugomír dekuji myslela jsem si to je hrozne unavenej…porad by spal a fnuka ze ho vsechno boli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.7.15 18:02

@Mišulemišule vedro plus něco. sleduj, jestli nemá teplotu a zkusit do něj dostat co nejvíc tekutin. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
5.7.15 18:03
@Fiducia píše:
Nemyslím si, že to je z vedra :nevim: Takhle spavej je normálně? Hlavně, ať pije něco jiného, než černý čaj. Zkuste sprchu, udělá mu líp.
Budila bych tak po hodině na pití a hlídala, jak vypadá moč - jak často čůrá, jaká je barva :think:

Je to z toho vedra. Moje děti jsou normálně akční, chodí spát v 10 večer a vstávají v půl sedmý. Včera prospaly a prokadily celej den. Dnes už jsou relativně v pohodě, jenom jsou trochu unavený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
5.7.15 18:08
@Mišulemišule píše:
@Hugomír dekuji myslela jsem si to je hrozne unavenej…porad by spal a fnuka ze ho vsechno boli…

Přehřátej organismus je potvora. Ta únava a bolesti jsou z toho. Je dobré ochlazovat krk, to dost pomáhá. Hlavně hlídat teplotu. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.15 18:14

Ted vstal a uz nebreci a ze pry panadol zabral mi rekl tak uvidime ale uz papka i piskoty a pije caj…tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.7.15 18:32
@ynax píše: Řekla bych, že buď má virózu nebo je to z vedra. Dávej mu hořký černý čaj, pár piškotů, nech ho spát. Kdyby dostal teplotu, osprchuj ho v chladnější vodě než normálně. Na průjem se mrkni, co máš doma a přečti si příbalový leták, nevím, jestli může 3leťák enterol (ten mám vyzkoušený, že pomáhá). V tomhle režimu zůstaň i zítra a uvidíš, buď bude v pohodě, nebo se z toho něco vyvrbí. Kdyby ti začal pravidělněji zvracet, tak na zvracení je dobrá vychlazená cola (odbublinkovaná) a podávaná po lžičkách.

než kola, tak vychlazená nebublavá matonka (vyzkoušeno) oslazeno glukopurem, pro děti je kola spíš škodlivá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí