Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, Mam 6m kluka a tohle se mu objevilo v plence, jinak je v pohodě smeje se, pije, vsechno dobrý, horecku nema nic, jen tohle.. on moc necura, ale vypoti hektolitry potu (12kg, kojeny). V noci cura hezky, to má vždy rano plinu plnou, ale přes den proste ne. Sestra od MUDr rikala, ze tomu nemám přikládat v takovych vedrech vahu, kolik pocura plen, ze to ze sebe dostává prave tím potem. No, ale tohle me vyděsilo.. pry kdyby se mu to uz neudělalo, tsk by to neresila, pripadne rozbor moci, syn je moje první dite, tak mam strach. Mate někdo prosím zkusenost? Dekuji! Ps repu nemel, ani nic s ni
@socha634 píše:
Ahoj, Mam 6m kluka a tohle se mu objevilo v plence, jinak je v pohodě smeje se, pije, vsechno dobrý, horecku nema nic, jen tohle.. on moc necura, ale vypoti hektolitry potu (12kg, kojeny). V noci cura hezky, to má vždy rano plinu plnou, ale přes den proste ne. Sestra od MUDr rikala, ze tomu nemám přikládat v takovych vedrech vahu, kolik pocura plen, ze to ze sebe dostává prave tím potem. No, ale tohle me vyděsilo.. pry kdyby se mu to uz neudělalo, tsk by to neresila, pripadne rozbor moci, syn je moje první dite, tak mam strach. Mate někdo prosím zkusenost? Dekuji! Ps repu nemel, ani nic s ni
To může být cokoliv..od zánětu mocaku po ledviny, prasklá cévka, cysta a bůhví co ještě.. prostě bych tlačila na doktorku ať vyšetrí moč a je to..
S velkou pravděpodobností je tvůj syn zdravé dítě. Neděs se a užívejte si spolu!
@socha634 píše:
Nejsou to uráty, z toho že málo pije ![]()
Neměl červenou řepu? Dcera měla tohle v plné vždy po červené řepě, úplně růžovou moč.
Neboj se, neni to nic vazmeho. Tohle se miminkam stává, napr. jak psala holky nahore, že málo poje. Az pujdete k doktorovi, at udělá testy z moči, ale uvidis, ze to bude dobrý.
A bylo to tam jednou nebo opakovane? Podle toho bych to pak resila. Take mi to prijde jako uraty. Pije dost? A pardon, ale fakt ma v 6 mesicich 12 kg?
A mně to přijde jako vložka, už jen proto, že v půl roce mít 12 kg je krajne podezřelé.
@Takco píše:
A mně to přijde jako vložka, už jen proto, že v půl roce mít 12 kg je krajne podezřelé.
To ano, máš malý má ve 2,5 roku 13 kg.
@Rachel_cz píše:
To ano, máš malý má ve 2,5 roku 13 kg.
Presne, nase nejmladsi mela vcera 2,5 roku a vazi 11,3 kg.