Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojda, nevíte prosím o někom, kdo daruje štěňátka? Moji mamce zemřel pes, byla na něho hodně fixovaná, sháním nějakého, který mu bude alespoň trošku podobný. Je jedno, jestli to bude kříženec, bez PP, prostě obyčejného pejska, Byl střední až vetší velikosti, nevím přesně, co to bylo za rasu, vlčák s něčím, je mi to tak nějak jedno, může vypadat jakkoliv, jen aby byl v dospělosti větší. Aby měl rád hlavně děti, protože k mamce často chodím a mám dvě děti, tak aby je snesl, moje děti jsou naučené zvířatkům neubližovat, tak nechci, aby zvířátka ubližovala jim. Prostě pejska, s hodnou povahou. Pejsek se dostane do rukou, kde dostane veškerou péči a lásku, na pohlaví nezáleží. Královéhradecký kraj. Kdyby někdo věděl, budu nesmírně ráda.
Jak u křížence poznáš, jakou bude mít povahu? V dnešní době je takové zájem o psy, že to bude zázrak, jestli ti ho někdo daruje. Darují se psi, kterých se chtěj lidi zbavit, protože je nezvládají.
První projdi útulky.. I tam se často najdou štěňata, nebo mladí psi. Uděláš dobrý skutek.
Hlavně nekupuj nic bez pp a nepodporuj množky…
@Šmoulice píše:
První projdi útulky.. I tam se často najdou štěňata, nebo mladí psi. Uděláš dobrý skutek.
Hlavně nekupuj nic bez pp a nepodporuj množky…
Ale ani útulky nedávají psy zadarmo.
@PetraJ píše:
Ale ani útulky nedávají psy zadarmo.
Úplně zadarmo jí ho nedá nikdo…
Max tak někdo, kdo se bude chtít zbavit x letého psa ![]()
@Anet 123 a máma chce hned náhradu? Aby to nebylo spíš špatné překvapení. Zkusila bych inzeráty v okolí a útulky
Ale povahu Tě nikdo nezaručí ![]()
@Šmoulice Tam už jsem byla
zatím nic. Neboj, bez PP kupovat nehodlám a množírny bych teda podporavat taky nechtěla.
@Markéta80 Nene, hned né, zemřel před půl rokem. Utulky jsem zkoušela, bohužel nic
@PetraJ Utulku klidně zaplatím, ale někomu, u koho si nejsem jistá nedám teda nic, koukala jsem na inzeráty, pes bez PP za 12000 ![]()
@Anet 123 píše:
@PetraJ Utulku klidně zaplatím, ale někomu, u koho si nejsem jistá nedám teda nic, koukala jsem na inzeráty, pes bez PP za 12000
Kdyby jen za 12000… jsou i za 15-20 tis
holt obrovsky zajem a kvuli korone velky nedostatek stenat ![]()
Pár roků zpátky jsem pořizovala pejska mamce k narozkám, chtěla jsem nějakého gaučáka, co nebude vyžadovat dlouhé procházky. Dala jsem si inzerát a do týdnu se mi jedna paní ozvala. Dala jsem za něj 22 tisíc, ale je to mops a ty prostě drahý jsou
taky jsem pro něj jela přes půl republiky
ale maminka šťastná a spokojená
Fakt doporučuju dát inzerát, že sháníš, u nás to pomohlo. Ale taky se neomezuj na jeden kraj, pejska zadarmo ti nikdo nedá, a bez pp rozhodně nekupuj ![]()
@Anet 123 tak zkus i dočasky, mrkni na ifaunu tam je inzerátů také dost. Nebo tady? https://www.pesweb.cz/
Holky, včera jsem se byla podívat na štěňata u jedné rodiny, hrůza děs, připadala jsem si jak v hororu, chudáci psi, prosím Vás, jak tohle řešit? Tohle přeci nemohu nechat být, dá se to nějak nahlásit a kam? Byli tam asi 4 dospělé psi, 6měsíční štěně a pak asi 6 štěňat vě věku 7-8týdnů, samozdřejmě ani jeden není očkovaný, odčervený prý jednou, ale i tak tomu nevěřím. Adresi těch,, lidí,, mám. Štěňata se musí očkovat poprvé v 6 týdnech ne? jak tedy dál? To je tam mám nechat, když vím, jak to tam vypadalo? Barák hrůza, zahrada ( jestli se tomu teda dá tak říct) všude nehoráznej bordel, nikde jsem neviděla pro psi vodu, běhali tam všichni mezi sebou, štěňata špinavá, totálně prostě. Tem chlap byl celkově divnej
a to mi klidně řekl, že od tý jedný feny už jednou štěňata zabil, protože měla 5× za sebou a on už cituji,, nemohl,,. Tak jsem mu řekla, proč nejsou kastrovaný, no radši jsem dál držela h.ubu, docela z něho šel strach, starší žena nějak omezená, nijak se nebavila, divný prostě. Byl to asi nějakej statek, těch psů mi je tak líto, ty štěňatka od krve, protože jeden z velkých psů zakousnul slepici či co a všechny štěňata v tý krvi, a rochnili se. Poraďte, dá se to nějak řešit? Adresu mám. Nebo s tím nikdo nic neudělá?