Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj dnes ráno jsem se probudila a bylo mi divne od zaludku.Pote co jsem vstala tak je mi porad na zvraceni mota se mi hlava a uz asi 3krat jsem zvracela.Beru antikoncepci naplast.Fakt je mi hodne mizerne.Nemate nekdo zkusenost.Tehotensky test jsemsi nedelala.A mam rok a pul starou holcicku.Neudrzim v sobe ani vodu.
řádí střevní chřipky. je dost dobře možné, že jsi něco někde chytila.
fakt?Tak to by mohla chytit i mala.To je pekny.Chlap ted chodi a mysli ze jsem tehotna.A nevis co je dobry jist nebo pit aby to neslo zase vsechno ven?
Jestli je to střevní chřipka (jako, že si myslím, že jo), tak první dny stejně nic moc nesníš. Teda, osobně jsem se nemohla na jídlo ani podívat. Hlavně pij. Černý čaj s glukopurem nebo colu, ta mi udělala moc dobře. Ale fakt po troškách. Další dny suchý rohlík, banán, piškoty a pak uvidíš, že se to bude zlepšovat. My jedli až tak 4. den (vývar, vařené kuřecí maso a br. kaše).
je tak to se mam na co tesit.Neplanovana dieta
Ja jakoby mam hlad ale vsechno co snim vyzvracim.ted jsem si udelala caj na zaludek.Tak uvidim co to se mnou udela.Myslite ze je nejaka moznost ze to mala nechytne.Ja ted beru ATB od pondei tak me napadlo jestli to nemuze byt z toho ale do ted mi nic nebylo az dneska rano.
ted jsem mluvila s chlapem a stavi se mi cestou domu pro tehu test.Pro jistotu abych se nefutrovala ATB kdybych cekala mimco
ja prave nevm Vyloucim tehu testem.A pak nevim kdyby to bylo ATB tak bych asi musela k doktorce ze my to nesedlo a ze mem nejspis vedlejsi ucinky co s tim.Ale jak zjistim co je co?Ale citim se hodne spatne.Nemam ani silu nic.
Ahoj holky oživím diskuzi, je mě už dva dny blbě na zvracení, motá se mě hlava, bolesti břicha a nemůžu už několik dní spát. Tyto problémy jsem měla před měsícem pak se to zmírnilo. Byla jsem kvůli tomu i hospitalizovaná v nemocnici kde udělali hromadu vyšetření a nezjistili nic. K lékaři se mě nechce. Máte některá s tím samým problémem nějaké zkušenosti? Jsem hyn a potřebuji radu prosíííím
![]()
Bereš HA? Mohlo by to být tím.
Pokud nebereš, mohla by to být ovulace
Mě se to u několika ovulací stalo, že mi bylo už týden předem na blití, motání hlavy, pak postupně nastoupil šílený bolebřich…
Beru ha, ale dělalo mě to i když jsem ji vůbec neměla. Mám teprve druhé platíčko mojí 1 HA.
Nedávno jsem měla střevní chřipku a přesně mi bylo takhle. Dej si voraz, až ti bude trochu líp, tak si uvař obyč. čaj a dej si léky a za pár dní budeš dobrá. Taky je dobré natlačit do sebe suchý rohlík, i když nemáš chuť na jídlo. Myslím, že těhotná nejsi, když bereš HA.
Ahoj holky, mám podobný problém jako markéta-401.
U střevní chřipky jsem měla vždycky průjem, ale teď ne. Těhu snad nejsem, když mi před třemi dny skončila menstruace???
Možná teď budu vypadat jako dement, ale myslela jsem si, že střevní chřipku provází průjmy…???
![]()
Ještě mě napadlo, co třeba žlučník, si pamatuju, jak to někomu hned nepoznali, to teda byla dotyčná těhotná, furt jen že je tlustá a nakonec to žlučník byl ![]()
Jestli jsi to měla i dřív, i teď když bereš ha, tak se asi nějaký gynekologický důvod vylučuje.
Aranko díky moc za rady. Čaj od žaludku už slopu dva měsíce, těhotná nejsem, protože je mě tak blbě, že můj chlap říkal, že už to zapomněl jak se to dělá, ale trpí se mnou. Ještě zkusím do sebe něco dostat.Díky