Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, beru druhe plato antikoncepce jeanine, kdyz jsem si zacala brat nemohla jsem spat a bylo mi na zvraceni, pri druhem platicku jsem nela stejny problem ale zvracela jsem, ted mi chybi jeste dobrat posledni radek a mam takový tlak na žaze, trochu zácpu, ale včera rano jsem mela prujem, jsem nafoukla, nemam moc chut k jidlu, mam proste pocit na zvraceni alw vim ze zvracet nebudu, tabletky beru pravidelne.. je to normalni? jen z toho v noci moc nespim, proto je mi to neprijemne. jinak trapi me to uz 2 den, prvni jsem mela hrozne krece a bolesti bricha, nic jsem nejedla
Normalni mi to neprijde. Obrat se na sveho gynekologa a vyberte jinou antikoncepci.
@Oriseka psala jsem mu napsal že pri prvnich 3 mesicich aplikace je to normalni.. ze se uvidi az potom.. a ze jeanine je velmi nizka davka hormonu. Ale ze paleni žahy by nemelo byt z ha, tak nevim..
@nina818 píše: Více
Hele me to normalni neprijde, jestli je to tedy vazne vedlejsi ucinek antikoncepce. Bere se to dlouhodobe, tak by ti po tom byt spatne nemelo.
@nina818 píše: Více¨
Ahoj, nesedla ti, řes to s gynekologem ![]()
@Oriseka tak co mam rict doktorovi, rikal ze mam orijit na kontrolu za 3 mesice ale sestricka mi dala datum ze uz bych mela brat dalsi ha, jenze tu mi musi dr predepsat a nevim jetli chci brat tu co ma ted.. hlavne je docela draha…
Zavolej tam a řekni, že ti nevyhovuje, popiš problémy.
Tak bud tam zavolas a budes to resit. Nebo to resit nebudes a budes to dal brat, jak bylo naplanovany a cekat, zda to uderem tretiho mesice prestane nebo to doberes a prestanes brat. Vic variant me asi nenapada. Ja brala za zivot vice druhu HA a po zadne mi blbe nebylo.
@Oriseka to ale se dovolam sestricce, jedine ze mi da termin rychleji nez mi skonci ha a pak dr reknu ze mi to moc nevyhovuje