Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Müsli, knackebröty, tvrdy syr, cocacolu, skittlesky. Jim prakticky cely den. Po troskach.
@VitaminC dekuji! Takze vzdycky si uzobnes treba jen platek syra nebo tycinku? Neni to nejake pripravene jidlo na taliri?
@Anonymní píše:
@VitaminC dekuji! Takze vzdycky si uzobnes treba jen platek syra nebo tycinku? Neni to nejake pripravene jidlo na taliri?
Jo, tohle jsou potraviny, ktere mi nesmrdi, nic se mnou nedelaji.. tak proste posnidam musli s mlikem nebo bilym jogurtem. Posvacim platek syra, obed teda nemuzu vubec, vsechno varene mi smrdi. Pak si vezmu treba ctyri knackebroty zase s tvrdym syrem. Vecer mi je vetsinou lip, tak zvladnu treba polivku.
Banány jsou velmi zdravé, je v nich spousta dobrého, v piškotech sice už tak ne, ale na nevolnost fungují parádně
Jsem 14tt a je mi zle od 7tt. Stále bliju jak Alík. Co jim? Hroznové vino, banán a suché housky. Cokoli jineho jde ven. Jo obcas colu. Ale na screeningu vse ok, tak to neřeším.
Dekuji holky! Ja teda ke snidani musim mit cerny caj s cukrem. Jo, nema se to, ale ze vseho jineho na piti je mi na
A mivam nizky tlak, tak si ho musim asi dorovnavat, jinak se mi rozjizdi tezka migrena
pres den se premluvim k rooibosu s citronem a medem. Z bylinkovych, hlavne tech tehotenskych
bych zvracela, jen je ucitim. Tim, ze musim varit pro manzela, normalni nemuzu ani citit. Treba vcera jsem pripravovala kureci maso a cely vecer az do noci zvracela, protoze citila jsem ho i z vlasu
Fakt za trest. Zkusim ta zazvorova lizazka, treba mne to pojede. Jo, jeste dobre zvladam avokado… Ale rikam si, zda miminku neco nechybi. Treba dnes v noci jsem mela krec v noze, a to beru Magnesium. No jen aby uz to bylo za nama…
@JancaS84 píše:
Já jsem přežila hodně na ovoci.
Tak to je dost zdrave, je tam spousta vitaminu a nejsou ecka apod ![]()
@JOHNDENVER píše:
Každá žena v těhotenství jí to, co jí chutná a po čem jí není zle. To, že Pavlínce dělá dobře jíst jen mrkev ještě neznamená, že to bude dělat dobře tobě. Řiď se vlastní chutí a vlastním rozumem.
Svata pravda. Ja si jen rikam, zda treba nezapominam na nejake potraviny, ktere by mne mohly eventualne sedet ![]()
Já ze začátku u syna fungovala jen na bílém jogurtu a banánech nebo hroznu. Muselo být vše studené. Když sem čekala dceru, tak nerůst mi pupek, ani o tom nevím
Ať je brzy lépe, hlavně ať jste oba zdraví a plni sil ![]()
@shadowbabe píše:
Já ze začátku u syna fungovala jen na bílém jogurtu a banánech nebo hroznu. Muselo být vše studené. Když sem čekala dceru, tak nerůst mi pupek, ani o tom nevímAť je brzy lépe, hlavně ať jste oba zdraví a plni sil
Ahoj, jsem na konci 3.mesice a celodenni nevolnosti sili
Spoustu veci k jidlu nesnesu, napriklad vuni vareneho masa, po mlecnych vyrobcich je mi hur. Pry by mela pomoci pravidelna strava co 2-3 hodiny v malych porcich. Zatim nevolnosti zajidam piskoty a banany, ale to neni zadna prospesna strava. Co jite vy behem nevolnosti, aby vam nebylo jeste hur?