Nevydržela jsem, vrátila jsem pleny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Gina108 píše:
Taky si myslím, že do tý fáze ještě nedospěl a zbytečně by ses nervovala. A co měsíc, klidně půl roku bych mu dala pauzu. Co blbneš, že ho nevezmou do školky - chceš ho tam dát ve dvou letech? A do tří má ještě celý rok, tudíž času dost. Když je dítě zralé, tak se prý odplenkuje i do 14 dnů.Já jsem se na nějaký předčasný vysazování prostě vy… rovnou, nervy mám jen jedny a Míša je dodnes tak napůl - třeba na spaní a někdy na výlet má plínu. Ho nebudu dvacetkrát převlíkat třeba u doktora, by mě jeblo
.
víš co,já nedřív posazovala,po nějaké době se dařilo,pak najednou nic,tak jsem sebrala plenu,běhal nahatej,a občas si došel,ale většinou to šlo mimo.
Jsem strašně zklamaná,a je mi to líto
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A navíc nevěřím,že to do 3 let stihne,a s plenama ho do MŠ nevezmou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:
Já si říkám,že za tu dobu by to pochopil i cvičený šimpanz
no to jsem viděla v tv, čůrali za pomeranč do kelímku
žes vynechala ten pomeranč
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No holky, nám bude v prosinci tři, a taky ještě dávám ven plenku..
Doma se i vyčůrá a vykadí, ale nechce venku!!!!!!
Když vezmu nočník tak ano, ale ani kadit a dokonce ani čůrat. nevím no..
Pokud do zimy toto nezvládne tak ven jedině s plenkou ![]()
Nejhorší je, že moje švagrová tvrdí, že je to jenom lenost rodičů
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jizvíková píše:momi33 píše:no to jsem viděla v tv, čůrali za pomeranč do kelímku
Já si říkám,že za tu dobu by to pochopil i cvičený šimpanzžes vynechala ten pomeranč
![]()
někde jsem četla studii,kdy mládě šimpanze a novorozenec se vyvíjeli stejně,šipanz dokonce někdy do 2 let byl na vyšší mentální a fyzické úrovni,než člověčí dítě,a teprv po 2 roce začalo mít člověčí dítě navrh inteligencí.
U nás je to tak,že stále,a ještě dlouho bude vést ten šimpanz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já jsem taky zvědavá, kdy se plen zbavíme. U nás ty fáze trvají, louže dělal snad měsíc, ale nemáme koberec a teď jsme ve fázi, kdy si teda nahatej dojde, ale zas když má slipy, tak myslí asi, že má plenu a zas se počůrá ![]()
Hele můj syn je extrémně zaostalý a kdyby na to přišlo, klidně bych ho takto do školky vrazila a věřímn tomu, že do tří to vypiluje. Kdyžtak se jim tam občas pofrncne, no. Vy na to máte přes rok, takže klídek, nikam nespěchej. Zas nesnáším takový ty ambiciózní supermatky, co by to dítě na nočník snad přikovaly, jen aby bylo v roce a půl bez plen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi vy**r se na kakoč, nebo se z toho zblázníš. Švagřík má teď 3,5r a bez plínky je teprve 3 měsíce a na noc jí má pořád. Snad tě to aspoň malilinko uklidní
![]()
A neboj, máte s bobem víc jak rok času a sama nebudeš věřit co všechno jste do té školky stihli naučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u Jonáše jsme nočník vynechali a učili ho rovnou na záchod. Pořád jsme si o tom povídali, ukazovali. Připadal si dospělý a navíc ho hrozně bavilo splachování. Za pokus to stojí,ne ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zimi píše:
No holky, nám bude v prosinci tři, a taky ještě dávám ven plenku..
Doma se i vyčůrá a vykadí, ale nechce venku!!!!!!![]()
Když vezmu nočník tak ano, ale ani kadit a dokonce ani čůrat. nevím no..
Pokud do zimy toto nezvládne tak ven jedině s plenkou
Nejhorší je, že moje švagrová tvrdí, že je to jenom lenost rodičů![]()
![]()
Hehe, no přesně typy tvoje švagrová miluju
Prdlajz - ty rodiče, co jim chodí brzo bez plen jsou líný prát látkovky, poř. jsou lakomý kupovat papírovky.
(A teď se na mě sesypou maminky těch šikovných vyspělých dítek
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to taky slyším ze všech stran,že jejich dítko bylo do dvou let bez pleny,apod.
Se opravdu stydím,jako by to byla moje vina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To chce klid, já jsem nočník nikdy nekupovala a kupovat nebudu, holky začaly chodit samy od sebe na záchod, prostě k tomu dospěly a okoukaly to. Bylo jim vždy něco přes dva roky. Nehodlám se stresovat nočníčkem, jsou důležitější věci… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Momi, neboj, máte na to rok a to je pro malé děti neuvěritelně dlouhá doba. Ve školce nám vysvětlovali, že malé dítě např. za 3 měsíce může udělat takový pokrok, že my dospělí to ani nechápeme. (Nám to vysvětlovali na příkladě, kdy v květnu může být předškoláček na té úrovni, že by mu doporučili odklad školy, ale do září může všechno dotáhnout a žádný odklad nepotřebuje.)
My jsme šli k zápisu taky s plínou a nikdo to neřešil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:
Já to taky slyším ze všech stran,že jejich dítko bylo do dvou let bez pleny,apod.
Se opravdu stydím,jako by to byla moje vina
Tak naše dítě bylo bez plen až od 3 let, čili já se z téhle skupiny extrašikovných dítek a matek taky vymykám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
peggy.sl píše:
To chce klid, já jsem nočník nikdy nekupovala a kupovat nebudu, holky začaly chodit samy od sebe na záchod, prostě k tomu dospěly a okoukaly to. Bylo jim vždy něco přes dva roky. Nehodlám se stresovat nočníčkem, jsou důležitější věci…
To je pravda. Matyáš kadil do nočníku jenom velmi krátce, pak už chtěl chodit na záchod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit