Nevyvezli mi popelnici

66
29.9.23 10:28

Nevyvezli mi popelnici

Ahoj,
dneska měli vyvážet popelnice, ale na nasi asi zapomněli. Vyváží je jednou za tyden a uz ted ji mame plnou. :zed: Tyden to rozhdone nevydrží. Nevite kam je mozne dovážet odpad? Samozrejme ro co je v popelnici tam uz necham, ale ty dalsi pytle budu muset nekam odvézt. Bydlime na vesnici, tudiz me nenapadá kam to odnést :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20905
29.9.23 10:30

Pořídit velký černý pytel a dávat do do něj a pak přistavit k popelnici při dalším vývozu. Nebo rovnou volat na zarizovatele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33843
29.9.23 10:31
@Katy09 píše:
Ahoj,
dneska měli vyvážet popelnice, ale na nasi asi zapomněli. Vyváží je jednou za tyden a uz ted ji mame plnou. :zed: Tyden to rozhdone nevydrží. Nevite kam je mozne dovážet odpad? Samozrejme ro co je v popelnici tam uz necham, ale ty dalsi pytle budu muset nekam odvézt. Bydlime na vesnici, tudiz me nenapadá kam to odnést :nevim:

Nám se to taky jednou stalo, zavolala jsem na obecní úřad a domluvili jsme se, že do dalšího vývozu můžeme házet odpad do obecní popelnice. Nevím kolik máš odpadů za týden, ale třeba by šlo se domluvit třeba se sousedem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
29.9.23 10:37

Nám jednou popelnici nevylezli proto, ze tam bylo evidentně uložené něco, co tam podle smluvního vztahu nepatří. Tak pozor příště i na to…..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
29.9.23 10:43

Zavolej si k vám na úřad, uvidíš, buď to reklamují nebo si u nich můžeš koupit pytel, který příště vyvezou. Neměla jsi tam nevhodný odpad - nějaký stavební materiál, něco těžkého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
29.9.23 10:57

Nám ji jednou nevyvezli, měli jsme tam něco, co tam nepatří. Drolí se nám schody a já do popelnice hodila kus toho betonu. Pak jsem šla zamést a vysypala jsem tam kamínky, hlínu atd ze zámkové dlažby. Pak mi řekli, že do popelnice nesmíš ani vysypat nádobu z vysavače, taky jsem nad tím kroutila hlavou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
29.9.23 11:10

Mam tam jen cerny pytle :nevim: Sice popelnice nejde uplne zavrit, jak je plna, ale s tim problem nikdy nebyl. Zkusim tedy zavolat na urad, ale dneska ma u nas zavřeno, takze musim pockat az do pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
29.9.23 11:18
@Katy09 píše:
Ahoj,
dneska měli vyvážet popelnice, ale na nasi asi zapomněli. Vyváží je jednou za tyden a uz ted ji mame plnou. :zed: Tyden to rozhdone nevydrží. Nevite kam je mozne dovážet odpad? Samozrejme ro co je v popelnici tam uz necham, ale ty dalsi pytle budu muset nekam odvézt. Bydlime na vesnici, tudiz me nenapadá kam to odnést :nevim:

U nás se to taky stalo, vyvezli to další den s jiným okruhem. Zajeli si. Záleží, kde bydlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
29.9.23 11:19
@Katy09 píše:
Ahoj,

U nás se to taky stalo, vyvezli to další den s jiným okruhem. Zajeli si. Záleží, kde bydlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14643
29.9.23 11:23

Stěžuj si na obecní úřad :lol: taky jsem si stěžovala, příští týden byli popelari dost nas.any, ale vyvezli to :mrgreen:

A ze tam zahlidli něco, co tam nepatří? No a? :lol: To by museli vyskladat na chodník všechny pytle ze všech popelnic, a jeden po druhem je prohrabat :P :P :P já tam běžně hazu odpad po remeslnicich, ale zavazuju to do pytlů jako bezny, aby měli popelari radost :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
29.9.23 11:23

A to jen Vaši? To je divné. Měla jsi ji vytáhlou venku? Popeláře jsi viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
29.9.23 11:25
@nuklear90 píše:
Nám ji jednou nevyvezli, měli jsme tam něco, co tam nepatří. Drolí se nám schody a já do popelnice hodila kus toho betonu. Pak jsem šla zamést a vysypala jsem tam kamínky, hlínu atd ze zámkové dlažby. Pak mi řekli, že do popelnice nesmíš ani vysypat nádobu z vysavače, taky jsem nad tím kroutila hlavou. :nevim:

Proč? Vždyť tam vysypáváš normálně popel! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
29.9.23 11:31

Tak stavební odpad tam nepatří, to poznají podle tíhy popelnice a nesvezou to, ničí jim to auto. S odpadem z vysavače nevidím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.9.23 11:38

Řeš to s obcí, jak postupovat. Jen mě teda zaráží, že za týden naplníš popelnici. Nám vyváží hrdnou za 14dnů a pro čtyřčlennou rodinu jsme s tím naprosto v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
2589
29.9.23 11:38

U nás vyvážejí všechno, i stavební materiál. Naopak neradi vyvážejí pytle kolem popelnice. Zavolej tomu, kdo službu svozu odpadu poskytuje - ne všude je to úřad a dohodni se s nimi, jak to chtějí řešit. U nás třeba starostovi přijedou vyvézt i mimo termín, tak co by nemohli tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný