Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelka zcela zjevně není srovnaná s rozpadem svého manželství. Dítě naučila, že jeho táta je její nový manžel v marné snaze přesvědčit sama sebe, že její rodina je kompletní. Jak už to tady někdo rozumný napsal, tohle dělají pouze lidi nevyrovnaní s minulostí. Navíc žàdné malé díté nezačne nikomu samo od sebe ŕíkat tàto, k tomu musí být systematicky vedeno. A způsob, kterým se zakladatelka vyjádřuje o nové slečně svého bývalého je hluboko pod úrovní každé normální ženy a tím nemyslím pouze tuto diskusi.
@Chuck Norris píše:
Zakladatelka zcela zjevně není srovnaná s rozpadem svého manželství. Dítě naučila, že jeho táta je její nový manžel v marné snaze přesvědčit sama sebe, že její rodina je kompletní. Jak už to tady někdo rozumný napsal, tohle dělají pouze lidi nevyrovnaní s minulostí. Navíc žàdné malé díté nezačne nikomu samo od sebe ŕíkat tàto, k tomu musí být systematicky vedeno. A způsob, kterým se zakladatelka vyjádřuje o nové slečně svého bývalého je hluboko pod úrovní každé normální ženy a tím nemyslím pouze tuto diskusi.
ZAKLADATELKA
S rozpadem sveho manzelstvi jsem byla hluboko vnitrne srovnana jeste par mesicu pred skutecnym rozpadem…
Ve chvili, kdyz jsem pozadala exmanzela, aby se odstehoval, tak se mi opravdu velmi ulevilo a jestli sledujete moje diskuze (respektive, kde diskutuji), tak jsem to same psala i v jinych diskuzich. ![]()
O teto slecne jsem se stejnym zpusobem vyjadrovala jeste predtim nez jsem vedela, ze oni dva spolu chodi, znam ji opravdu jiz dlouho…
Muj nazor na ni se nezmenil tehdy a nejsem si jista, co by ho mohlo zmenit, protoze jak rikam, neznam ji 2 mesice ani pouze dobu, kdy jsou spolu.. ![]()
Co se tyka maleho, tak to jsem jiz vysvetlovala v diskuzi asi 3×, takze k tomu se vracet nebudu…
Pokud chcete, tak si proctete celou diskuzi… ![]()
diky za nazor… ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Ve finále budou obě v pubertě MATKY ne li něco horšího
Což o to, ale dovedeš si představit holku, která bude mít dvě takovéhle tchyně? ![]()
@Knihomyš píše:
Což o to, ale dovedeš si představit holku, která bude mít dvě takovéhle tchyně?
Dík ZAKLADATELKO
za odlišení, nejsme stroje, někdy to ujede, chápu…