Nextka versus můj malý syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
stazinka09
18.6.13 16:33

Dík ZAKLADATELKO :lol: za odlišení, nejsme stroje, někdy to ujede, chápu…

• Citovat
  • Upravit
Chuck Norris
18.6.13 16:51

Zakladatelka zcela zjevně není srovnaná s rozpadem svého manželství. Dítě naučila, že jeho táta je její nový manžel v marné snaze přesvědčit sama sebe, že její rodina je kompletní. Jak už to tady někdo rozumný napsal, tohle dělají pouze lidi nevyrovnaní s minulostí. Navíc žàdné malé díté nezačne nikomu samo od sebe ŕíkat tàto, k tomu musí být systematicky vedeno. A způsob, kterým se zakladatelka vyjádřuje o nové slečně svého bývalého je hluboko pod úrovní každé normální ženy a tím nemyslím pouze tuto diskusi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.13 18:57
@Chuck Norris píše:
Zakladatelka zcela zjevně není srovnaná s rozpadem svého manželství. Dítě naučila, že jeho táta je její nový manžel v marné snaze přesvědčit sama sebe, že její rodina je kompletní. Jak už to tady někdo rozumný napsal, tohle dělají pouze lidi nevyrovnaní s minulostí. Navíc žàdné malé díté nezačne nikomu samo od sebe ŕíkat tàto, k tomu musí být systematicky vedeno. A způsob, kterým se zakladatelka vyjádřuje o nové slečně svého bývalého je hluboko pod úrovní každé normální ženy a tím nemyslím pouze tuto diskusi.

ZAKLADATELKA

S rozpadem sveho manzelstvi jsem byla hluboko vnitrne srovnana jeste par mesicu pred skutecnym rozpadem… ;) Ve chvili, kdyz jsem pozadala exmanzela, aby se odstehoval, tak se mi opravdu velmi ulevilo a jestli sledujete moje diskuze (respektive, kde diskutuji), tak jsem to same psala i v jinych diskuzich. ;)

O teto slecne jsem se stejnym zpusobem vyjadrovala jeste predtim nez jsem vedela, ze oni dva spolu chodi, znam ji opravdu jiz dlouho… ;) Muj nazor na ni se nezmenil tehdy a nejsem si jista, co by ho mohlo zmenit, protoze jak rikam, neznam ji 2 mesice ani pouze dobu, kdy jsou spolu.. ;)

Co se tyka maleho, tak to jsem jiz vysvetlovala v diskuzi asi 3×, takze k tomu se vracet nebudu… :) Pokud chcete, tak si proctete celou diskuzi… ;)

diky za nazor… :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.13 19:01
@stazinka09 píše:
Dík ZAKLADATELKO :lol: za odlišení, nejsme stroje, někdy to ujede, chápu…

ZAKLADATELKA

:hug: :hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
10905
18.6.13 20:54
@lleennttiillkkaa píše:
Ve finále budou obě v pubertě MATKY ne li něco horšího :D

Což o to, ale dovedeš si představit holku, která bude mít dvě takovéhle tchyně? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
18.6.13 20:55
@Knihomyš píše:
Což o to, ale dovedeš si představit holku, která bude mít dvě takovéhle tchyně? :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
19.6.13 09:47

@Knihomyš

Ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek