Nextka versus můj malý syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
17.6.13 15:14
@xxxxaaaxxx píše:
To je mi fuk co ty si myslíš :) ale píše tady lži a není to hezké…

Pokud jsi nova partnerka zakladatelcina byvaleho muze, tak ti radim, aby ses do niceho nepletla, neprislusi ti to.
Akorat viris vodu.

• Citovat
  • Upravit
xxxxaaaxxx
@stazinka09 píše:
No teda toto 8o 8o :roll: :roll:
jestli je xxxaaaxxx TA nextka, tak bych jí maminko dobrovolně maminko neříkala :?

Jenže to je právě to, vy nikdo neznáte ten příběh… Docela by Vás to vzalo kdybyste to slyšely, když už jí tady musel napsat a,, setřít,, její bývalý a uvest to na pravou míru tak to je síla. :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@chatwenna píše:
Zakladatelka je anonymni z duvodu, ktery tady vsichni chapeme a ted jsme se i presvedcily, ze k tomu ma opravdu padny duvod.Za to ty, soude dle tveho projevu, jsi zapskla husa. :)
:hug: :hug: :hug:

bohuzel je takova i moje nextka… naprosto stejna… :D

no, uz jsem udelala jak ji, tak meho ex za stalking, tak snad jim brzo prijde predvolani…

@xxxxaaaxxx píše:
A neurážej anonym je i zakladatelka ne :) a jinak vymyšlí si :)

doufam, ze Tobe predvolani kvuli stalkingu nehrozi, ale kdo vi… podle projevu, ze? ;)

• Citovat
  • Upravit
xxxxaaaxxx
17.6.13 15:16
@Anonymní píše:
tak to ja bych nasi nextku taky videt nechtela… Protoze to kdysi byla moc hezka holka, ale co z ni muj ex udelal, to je teda masakr… 8o 8o 8o No, on taky nevi, co chce… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To se Tobe snad nestane… :nevim: Hodne stesti s vasi „exkou“… :mrgreen:

mimochodem, to by mohla rict i moje nextka (to o tom pocitaci), ale ona nevi, jak to u nas chodi, ze tata (nepravy) si maleho bere pravidelne ven.. :D :D :D Na rozdil od bio otce, ktery se ridi POUZE jedinym organem v tele a srdce to neni… :nevim: :nevim: :nevim: :mrgreen:

tak hodne stesti… :mrgreen:

Myslíš mozek? :D no tím jo a všechno právě zž řeší a sepisuje se všechno… No jak asi zaznamenávat?? No přece sms od tebe když pořád jen ne dnes ne ne dnes je nemocný :)

• Citovat
  • Upravit
xxxxaaaxxx
17.6.13 15:17
@Anonymní píše:
doufam, ze Tobe predvolani kvuli stalkingu nehrozi, ale kdo vi… podle projevu, ze? ;)

Mě ne, protože já nic nedělám :) jen tyhle lži a všechny ostatní si zaznamenáváme a pak i dítě fotíme a tak, jak říkám už se to řeší…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.13 15:18
@xxxxaaaxxx píše:
Jenže to je právě to, vy nikdo neznáte ten příběh… Docela by Vás to vzalo kdybyste to slyšely, když už jí tady musel napsat a,, setřít,, její bývalý a uvest to na pravou míru tak to je síla. :nevim: :nevim: :nevim:

tak povidej, prehanej, my si to radi poslechneme… Jestli vase „ex“ je podle Tebe takova husa jako podle moji nextky jsem ja a jestli Ty jsi takova xxx jako moje nextka (ostatne mas to i v nazvu, ze? :D). ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.13 15:20
@xxxxaaaxxx píše:
Myslíš mozek? :D no tím jo a všechno právě zž řeší a sepisuje se všechno… No jak asi zaznamenávat?? No přece sms od tebe když pořád jen ne dnes ne ne dnes je nemocný :)

nevim, proc si myslis, ze ja jsem Tvoje ex (respektive vase ex), ale ja svemu ex pisi, kdyz je maly nemocny a kdyz na to mam u lekarky doklad… ;) Takze klidne… ;)

A mimochodem, muj ex asi Tvuj pritel nebude, protoze muj ex mi porad pise SMS, takze to vypada, ze s nasi nextkou si nemuze inteligentne promluvit nebo se s ni nudi. A to asi neni Tvuj pripad, ze? ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.13 15:21
@xxxxaaaxxx píše:
Mě ne, protože já nic nedělám :) jen tyhle lži a všechny ostatní si zaznamenáváme a pak i dítě fotíme a tak, jak říkám už se to řeší…

tak to mas dobre… protoze moje nextka me tady verejne napadala, mam na to i zaznamy a potvrzeni od adminek, takze doufam, ze se Te to opravdu netyka… ;) Mam to i s IP adresami a tak… ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.13 15:22

ZAKLADATELKA

holky, mam vas rada, jdu ven, vecer se zase prihlasim… :mrgreen:

a te „nextce“, co se tady ochomita, tak vzkazte, at se nauci psat na klavesnici a pak se prihlasi znova… ;) Je s ni docela legrace… ;)

• Citovat
  • Upravit
xxxxaaaxxx
17.6.13 15:26
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA

a te „nextce“, co se tady ochomita, tak vzkazte, at se nauci psat na klavesnici a pak se prihlasi znova… ;) Je s ni docela legrace… ;)

Ven jo:D :D :D

@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA

a te „nextce“, co se tady ochomita, tak vzkazte, at se nauci psat na klavesnici a pak se prihlasi znova… ;) Je s ni docela legrace… ;)
  • Citovat
  • Upravit
xxxxaaaxxx
17.6.13 15:27
@Anonymní píše:
tak to mas dobre… protoze moje nextka me tady verejne napadala, mam na to i zaznamy a potvrzeni od adminek, takze doufam, ze se Te to opravdu netyka… ;) Mam to i s IP adresami a tak… ;)

Veřejně napadla, ale s tvým bývalím :)zase opět za lži :)

• Citovat
  • Upravit
11020
17.6.13 16:20

Hele je načase si přiznat pravdu a ty aaaxxyyzzž jsi nemocny clovek a ja být tak krasna, mladá a inteligentní jak si o sobě myslíš, tak netrcim v tomto luxusním čase tady a věnují se vyssim cílům, ale protoze jsi totalka a mit zrni nasypu ti zobani, jsi chudina vid, tě pěkně semlel pan, no asi nic svobodnyho bezdetnyho pro takovy VIPičko jako jsi ty nebylo co. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.13 16:22
@Anonymní píše:
Hele je načase si přiznat pravdu a ty aaaxxyyzzž jsi nemocny clovek a ja být tak krasna, mladá a inteligentní jak si o sobě myslíš, tak netrcim v tomto luxusním čase tady a věnují se vyssim cílům, ale protoze jsi totalka a mit zrni nasypu ti zobani, jsi chudina vid, tě pěkně semlel pan, no asi nic svobodnyho bezdetnyho pro takovy VIPičko jako jsi ty nebylo co. :roll:

ZAKLADATELKA

tato anonymni nejsem ja, to jsem nepsala (pro anonymni „nextku“ vysvetleni - prisla jsem malemu pro vybaveni na zahradu a aktualizovala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ). ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.13 16:36

VIPicku se říká vipickam nema to nic spolecnyho s tim co si o tobe myslim a ano anonym neni jak anonym a končím, tohle je ztrata mého drahoceneho času

• Citovat
  • Upravit
36556
17.6.13 17:22
@chatwenna píše:
@Bábrdl A co je mi do chlapa, ktery vidi sveho syna jednou za mesic???

Tobě nic, tvému dítěti hodně :nevim:
Teoreticky by ses měla snažit s ex vycházet, aby to neubližovalo dítěti. Ale pro určitý typ ženských je důležitější nad chlůapem, „vyhrát“, než co to udělá s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí