Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stazinka09 píše:
No teda toto![]()
![]()
![]()
jestli je xxxaaaxxx TA nextka, tak bych jí maminko dobrovolně maminko neříkala
Jenže to je právě to, vy nikdo neznáte ten příběh… Docela by Vás to vzalo kdybyste to slyšely, když už jí tady musel napsat a,, setřít,, její bývalý a uvest to na pravou míru tak to je síla.
![]()
@chatwenna píše:
Zakladatelka je anonymni z duvodu, ktery tady vsichni chapeme a ted jsme se i presvedcily, ze k tomu ma opravdu padny duvod.Za to ty, soude dle tveho projevu, jsi zapskla husa.
bohuzel je takova i moje nextka… naprosto stejna… ![]()
no, uz jsem udelala jak ji, tak meho ex za stalking, tak snad jim brzo prijde predvolani…
@xxxxaaaxxx píše:
A neurážej anonym je i zakladatelka nea jinak vymyšlí si
doufam, ze Tobe predvolani kvuli stalkingu nehrozi, ale kdo vi… podle projevu, ze? ![]()
@Anonymní píše:
tak to ja bych nasi nextku taky videt nechtela… Protoze to kdysi byla moc hezka holka, ale co z ni muj ex udelal, to je teda masakr…![]()
![]()
No, on taky nevi, co chce…
![]()
![]()
![]()
To se Tobe snad nestane…
Hodne stesti s vasi „exkou“…
mimochodem, to by mohla rict i moje nextka (to o tom pocitaci), ale ona nevi, jak to u nas chodi, ze tata (nepravy) si maleho bere pravidelne ven..
tak hodne stesti…![]()
![]()
Na rozdil od bio otce, ktery se ridi POUZE jedinym organem v tele a srdce to neni…
![]()
![]()
![]()
Myslíš mozek?
no tím jo a všechno právě zž řeší a sepisuje se všechno… No jak asi zaznamenávat?? No přece sms od tebe když pořád jen ne dnes ne ne dnes je nemocný ![]()
@Anonymní píše:
doufam, ze Tobe predvolani kvuli stalkingu nehrozi, ale kdo vi… podle projevu, ze?
Mě ne, protože já nic nedělám
jen tyhle lži a všechny ostatní si zaznamenáváme a pak i dítě fotíme a tak, jak říkám už se to řeší…
@xxxxaaaxxx píše:
Jenže to je právě to, vy nikdo neznáte ten příběh… Docela by Vás to vzalo kdybyste to slyšely, když už jí tady musel napsat a,, setřít,, její bývalý a uvest to na pravou míru tak to je síla.![]()
![]()
tak povidej, prehanej, my si to radi poslechneme… Jestli vase „ex“ je podle Tebe takova husa jako podle moji nextky jsem ja a jestli Ty jsi takova xxx jako moje nextka (ostatne mas to i v nazvu, ze?
). ![]()
@xxxxaaaxxx píše:
Myslíš mozek?no tím jo a všechno právě zž řeší a sepisuje se všechno… No jak asi zaznamenávat?? No přece sms od tebe když pořád jen ne dnes ne ne dnes je nemocný
nevim, proc si myslis, ze ja jsem Tvoje ex (respektive vase ex), ale ja svemu ex pisi, kdyz je maly nemocny a kdyz na to mam u lekarky doklad…
Takze klidne… ![]()
A mimochodem, muj ex asi Tvuj pritel nebude, protoze muj ex mi porad pise SMS, takze to vypada, ze s nasi nextkou si nemuze inteligentne promluvit nebo se s ni nudi. A to asi neni Tvuj pripad, ze? ![]()
@xxxxaaaxxx píše:
Mě ne, protože já nic nedělámjen tyhle lži a všechny ostatní si zaznamenáváme a pak i dítě fotíme a tak, jak říkám už se to řeší…
tak to mas dobre… protoze moje nextka me tady verejne napadala, mam na to i zaznamy a potvrzeni od adminek, takze doufam, ze se Te to opravdu netyka…
Mam to i s IP adresami a tak… ![]()
ZAKLADATELKA
holky, mam vas rada, jdu ven, vecer se zase prihlasim… ![]()
a te „nextce“, co se tady ochomita, tak vzkazte, at se nauci psat na klavesnici a pak se prihlasi znova…
Je s ni docela legrace… ![]()
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKAholky, mam vas rada, jdu ven, vecer se zase prihlasim…
a te „nextce“, co se tady ochomita, tak vzkazte, at se nauci psat na klavesnici a pak se prihlasi znova…Je s ni docela legrace…
Ven jo:D
![]()
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKAholky, mam vas rada, jdu ven, vecer se zase prihlasim…
a te „nextce“, co se tady ochomita, tak vzkazte, at se nauci psat na klavesnici a pak se prihlasi znova…Je s ni docela legrace…
@Anonymní píše:
tak to mas dobre… protoze moje nextka me tady verejne napadala, mam na to i zaznamy a potvrzeni od adminek, takze doufam, ze se Te to opravdu netyka…Mam to i s IP adresami a tak…
Veřejně napadla, ale s tvým bývalím
zase opět za lži ![]()
Hele je načase si přiznat pravdu a ty aaaxxyyzzž jsi nemocny clovek a ja být tak krasna, mladá a inteligentní jak si o sobě myslíš, tak netrcim v tomto luxusním čase tady a věnují se vyssim cílům, ale protoze jsi totalka a mit zrni nasypu ti zobani, jsi chudina vid, tě pěkně semlel pan, no asi nic svobodnyho bezdetnyho pro takovy VIPičko jako jsi ty nebylo co. ![]()
@Anonymní píše:
Hele je načase si přiznat pravdu a ty aaaxxyyzzž jsi nemocny clovek a ja být tak krasna, mladá a inteligentní jak si o sobě myslíš, tak netrcim v tomto luxusním čase tady a věnují se vyssim cílům, ale protoze jsi totalka a mit zrni nasypu ti zobani, jsi chudina vid, tě pěkně semlel pan, no asi nic svobodnyho bezdetnyho pro takovy VIPičko jako jsi ty nebylo co.
ZAKLADATELKA
tato anonymni nejsem ja, to jsem nepsala (pro anonymni „nextku“ vysvetleni - prisla jsem malemu pro vybaveni na zahradu a aktualizovala
). ![]()
VIPicku se říká vipickam nema to nic spolecnyho s tim co si o tobe myslim a ano anonym neni jak anonym a končím, tohle je ztrata mého drahoceneho času
@chatwenna píše:
@Bábrdl A co je mi do chlapa, ktery vidi sveho syna jednou za mesic???
Tobě nic, tvému dítěti hodně ![]()
Teoreticky by ses měla snažit s ex vycházet, aby to neubližovalo dítěti. Ale pro určitý typ ženských je důležitější nad chlůapem, „vyhrát“, než co to udělá s dítětem.
Pokud jsi nova partnerka zakladatelcina byvaleho muze, tak ti radim, aby ses do niceho nepletla, neprislusi ti to.
Akorat viris vodu.