Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Timinka píše:
@Mimoňek začala bych tím, že se k tomu postavím dospěle a tuhle skvělou zprávu zdělím rodičům
Souhlasím. Vždyť, čeho by se mohli obávat?
Přítel má byt, pracuje, uživí vás, chcete se vzít…určitě to máš i vymyšlené se školou, když jste se rozhodli pro dítě. Předpokládám učňovský obor, to bude jednodušší, než dodělávat s miminkem maturitu.
Co může být krásnější než mladí milující rodiče ![]()
No právě že těch rodičů se celkem dost obávám
jak zareagujou. No uvidíme zítra mě čeka gynekologie tak uvidíme co a jak.
Školu mám 3 letý obor. Maturitu si udělat mohu ale to spíš jen ty 3 roky… Jen teď mi dělá starost rodiče a strach z toho co mi poví zítra doktorka… protože mám od začátku furt bolesti v podbříšku jsou všelijaké… nevím či to je normální nebo né je to jako při Ms. a někdy během takže někdyy až celkem silné bolesti… ![]()
Ahoj, můj přítel zbil manžela mé matky za uchylný keci co ke mě měl.. Matka mě odvezla a nesmím se sním vídat nic tak sním potají komunikuji a došli jsme k názoru, že otěhotním aby sme mohli být spolu jsem v 16.týdnu a mám dotaz mě je 16 let a přítelovi je 26.. bojím se že mě soud nesplnoletní kuli rodičům řeknou o něm jen to špatně a to že se o mě stará jim je jedno bojím se že mě prostě nesplnoletní jaké pak mám šance být sním.. předem děkuji ta odpověď
Ahoj…
Chtěla bych se taky zeptat je mi 17 let a čekám miminko, po porodu mi budou scházet 2 měsíce do 18. A mému příteli také nebude 18 a chtěla bych se zeptat jestli miminko už na ty dva měsíce nechají napsané na mě či musí moje rodiče ho mít na ty dva měsíce napsané na sebe. Ptám se protože matka s otcem spolu nežijí a já jsem napsaná na otce ale jinak sem u přítele chodí do práce a chtěla bych miminko mít napsané na sebe a ne na otce protože má přítelkyni a děti sní. A pokud by miminko bylo psané na ty dva měsíce na otce nenechal by mě u přítele. Takže se chci jen zeptat jestli miminko už rovnou bude psané na mě když za 2 měsíce po porodu mi bude 18 či na otce..
Těžko porodila jsem 16 dní před 16 tými narozeninami je mi 17 a dva měsíce synovi je rok a dva měsíce
a mám normálně mateřskou na svoje jmeno