Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Žádnou policii bych nevolala. Rozklížilo by to rodinu. Rodiče by řvali po synovi, protože by to šlo na OSPOD, syn by nemluvil se sestrou. Sestra by byla namíchlá na rodiče, že po ní chtěli hlídat bratra a ve výsledku by se nadělalo víc škody než užitku. Otevřela bych dveře a zařvala všichni ven, jinak zavolám rodičům a vykopala bych je a pak bych strčila bráchu do postele a ráno by se vše uklidilo a rodičům bych neřekla nic.
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
psala mi kamarádka o radu. Vzhledem k tomu, že neznám odpověď tak píšu sem a budu doufat, že to někdo rychle odpovi.
Kamarádka měla zaukul pohlidat svého 17leteho bratra. Bez jejího souhlasu doma uspořádal party a jsou zde opilí lidi po 18. Jejich rodiče jsou mimo město a kamarádka nevi zda má zavolat policii, protože nechce nést zodpovědnost za problémyPředem moc dekuju za odpovědi
Ať to neřeší a hajzlíky vyhodí z domu a bratra do postele…
@welovefashion píše:
Ať to neřeší a hajzlíky vyhodí z domu a bratra do postele…
Otazka je, jestli je sama holka schopna vykazat nekolik (kolik vlastne) rozparenych lidi… hadam ze to bude celkem problem.
Vzhledem k tomu kolik je hodin, tak už je to asi pasé, ale dřív než policii bych prostě zavolala rodičům, pokud mě brácha neposlouchá. Ti by mu dali sodu po telefonu a buď by kamarády vykopl on nebo by se třeba rodiče byly schopní spojit se sousedem/příbuzným ať ty lidi vyprovodí z domu. Pokud je holka a ještě introvert, tak se není čemu divit, že má problém vyhodit z domu několik ožralých už v podstatě chlapů,
Uz to bude pase, ale totalni pitomci jsou rodice, nechat sestru hlidat 17 leteho brachu, kdo tohle muze vymyslet
takze by zavolala jim, at koukají prijet a vyresit si to, ze ja jdu pryc a nezajima me, co se tam bude dit.
Já bych jim jim dala kartáč. Domů nepůjde nikdo dřív, než bude vše uklizeno. Udělají tam párty, bordel. Tak si to hezky po sobě uklidí.
Tak snad už je mládež pryč a neposlušný bratříček vstává, aby mohl gruntovat. Řekla bych máti, že svého bratra příště nehlídám, že mám své plány. A bratrovi bych v úklidu nepomáhala. Když má roupy na to pořádat zakázané mejdlo, ať se stará.
@Russet souhlas.kdo nikdy neudelal v 17 mejdan…ja bych to rozpustila, mladez, pokud nejsou úplně pod obraz, poslala domů, bracha si ten pripadnej bordel uklidí, než se rodiče vrátí a bracha by u mě měl obrovskej dluh za mlčenlivost (a příště bych ho uz nehlídala).
Pokud by bylo zle, nechteli by to rozpustit, byli by zlití az příliš, tak bych obvolala rodiče, cajty jen v nejnutnějším případě.
@IvaX tiez nechapem, preco nikto nenavrhol zavolat rodicom 🤷♀️
Prostě je čapnout za flígr a vypakovat. Klidně bych jim z bratrova kapesneho zaplatila taxi.
Ale stejně se mi zdá ten dotaz divný. 🤔
JAK TO DOPADLO?
@Taktinevím Už živě vidím, jak jen o pár let starší sestra vyhazuje za flígr partičku nalitých 17 letých kluků
![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Taktinevím Už živě vidím, jak jen o pár let starší sestra vyhazuje za flígr partičku nalitých 17 letých kluků![]()
![]()
já taky