Co obléct synovi do Poslanecké sněmovny

11
4.6.22 19:28

Co obléct synovi do Poslanecké sněmovny

Dobrý den. Můj syn (15 let) jde s učitelkou a pár spolužáky na exkurzi do poslanecké sněmovny. A nevím co bych mu měla obléknout. Manžel trvá na tom aby měl košili a kravatu popřípadě motýlka a k tomu mu pučí oblekové kalhoty. Myslím že košile a pěkné džíny by stačily. Ptala jsem se učitelky ta mi zas odpověděla ze stačí pěkné tričko a džíny. A nevím co bych mu měla obléknout. Samozřejmě chci aby se cítil komfortně ale aby i nějak vypadal. Děkuji za případnou odpověď. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2250
4.6.22 19:35

Kosili bez kravaty a jestli mu pujci manzel kalhot tak ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
4.6.22 19:35

Co si pamatuju, tak za nás měli kluci džíny a košili. Jako nehrotila bych to. Když jsme tam přišli, byla sněmovna ze 3/4 prázdná. V tu dobu jsem nerozuměla, jak je to možné, když se něco projednává. Teď už vše chápu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
4.6.22 19:36

Proč si nevybere sám?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
4.6.22 19:37

Asi bych nedavala džíny, ale podle mě klidne stačí jednobarevne kalhoty. A košili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
4.6.22 19:38

Klidně džíny a hezké tričko nebo košili. Kalhoty s puky a kravata jsou příliš. A mají tam i nějaké setkání a poslanci? Nebo jsou jen na balkon pro veřejnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.6.22 19:40

Ne, fakt nepotřebuje nic jiného než normální slušné oblečení co nosí do školy.

V obleku bude za exota, bude mu v něm vedro a vzhledem k tomu, že zjevně nemá takový, co by mu padnul, tak to bude strašlivě nepohodlné.

Příspěvek upraven 04.06.22 v 19:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11

@mad_Bella Ten by byl schopen vzít tepláky a nějaké obnošené tričko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40398
@Pohledná píše:
Dobrý den. Můj syn (15 let) jde s učitelkou a pár spolužáky na exkurzi do poslanecké sněmovny. A nevím co bych mu měla obléknout. Manžel trvá na tom aby měl košili a kravatu popřípadě motýlka a k tomu mu pučí oblekové kalhoty. Myslím že košile a pěkné džíny by stačily. Ptala jsem se učitelky ta mi zas odpověděla ze stačí pěkné tričko a džíny. A nevím co bych mu měla obléknout. Samozřejmě chci aby se cítil komfortně ale aby i nějak vypadal. Děkuji za případnou odpověď. :palec:

V 15 bych to nechala na něm, at se poradí se spolužáky, ale přece ho nebude oblékat Mamá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.6.22 19:41

@Ou Oblek je i za mě moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.6.22 19:42

@nozu To jsem se nedozvěděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138

Jinak teda hlasuju za tričko vyjadřující nějaký názor co si bude umět obhájit.

Poslanci nejsou vrchnost, poslanci jsou lidi, co mají za úkol sloužit lidem, žejo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677

V tom, co popisuješ, bude kluk za exota. Většina třídy půjde normálně džíny triko. Synova škola tam byla před týdnem. Ostatně v čem chce jít syn? To se opravdu nechá obléknout, jak chcete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.6.22 19:44

@free333 Jednou jsem to zkusila s divadlem a učitelka mi napsala ze to co měl na sobě bylo nepřijatelné. Měl tepláky a triko u kterého jsme řekli že bude nosit max. doma Takže mu moc nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
4.6.22 19:44

@Pohledná nooo.. myslela jsem
(zapomněla napsat :lol: ) aby si vybral z toho co mu nabízíš :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...