Nezodpovědné chování švagra

Anonymní
11.4.20 09:12

Nezodpovědné chování švagra

Ahoj holky, nutně potřebuji s něčím poradit.
Jsme na Velikonoce u manželových rodičů. Je tu také manželův bratr, který nedbá na bezpečnostní opatření a stýká se s kamarády. Například včera večer se vypařil a šel za kamarády. Určitě nikdo z nich neměl roušku. Mám oprávněný strach, že by nás mohl nakazit, protože jinak teď nechodí do práce a je doma, tak se s ním potkáváme. Jsem i naštvaná na manželovy rodiče, protože o tomto jeho chování věděli, a přesto dopustili, abychom sem se synem (pět let) přijeli.
Manžel to včera říkal rodičům a jejich odpověď byla, že jej (švagra) neovlivní. Tak si dnes ráno manžel s bratrem promluvil a bratr prý říkal, že teď nikam chodit nebude. Tak jsem jen zvědavá, zda to dodrží. Teď jsem slyšela, že šel někam ven, tak se snad jel jen projet na skateboardu a ne za kamarády.
Mám sto chutí sbalit syna a i s manželem odjet zpátky domů.
Navíc bychom se někdy (ale až po 30. dubnu) rádi viděli i s mými rodiči, ale ti jsou nejvíc ohrožená skupina, tak musíme delší dobu vyčkat, než je uvidíme, abychom nebyli my nebo hlavně syn bezpříznakoví přenašeči.
Holky, napište mi, prosím, co si o tom myslíte a co mám dělat.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65409
11.4.20 09:16

100 krát budou říkat -vydržte to, buďte doma, na nákup a zpět…
Nejezdete na návštěvy, vy jste jeli i přesto…
Měli jste zůstat doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
11.4.20 09:18

Otázka znie, preco ste jazdili aj s dietatom na sviatky mimo domu? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
11.4.20 09:20

A proč jste jeli vy k manžel. rodičům?? Můžete je nakazit vy ani o tom nemusíte vědět :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.4.20 09:21
@Anonymní píše:
Jsme na Velikonoce u manželových rodičů. Je tu také manželův bratr, který nedbá na bezpečnostní opatření a stýká se s kamarády. Například včera večer se vypařil a šel za kamarády. Určitě nikdo z nich neměl roušku. Mám oprávněný strach, že by nás mohl nakazit, protože jinak teď nechodí do práce a je doma, tak se s ním potkáváme. Jsem i naštvaná na manželovy rodiče, protože o tomto jeho chování věděli, a přesto dopustili, abychom sem se synem (pět let) přijeli.
Manžel to včera říkal rodičům a jejich odpověď byla, že jej (švagra) neovlivní. Tak si dnes ráno manžel s bratrem promluvil a bratr prý říkal, že teď nikam chodit nebude. Tak jsem jen zvědavá, zda to dodrží. Teď jsem slyšela, že šel někam ven, tak se snad jel jen projet na skateboardu a ne za kamarády.
Navíc bychom se někdy (ale až po 30. dubnu) rádi viděli i s mými rodiči, ale ti jsou nejvíc ohrožená skupina, tak musíme delší dobu vyčkat, než je uvidíme, abychom nebyli my nebo hlavně syn bezpříznakoví přenašeči.
Děkuji.

Vy máte sedět doma na zadku a nejezdit nikam. Byla tahle cesta nutná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.4.20 09:22
@Anonymní píše:
Děkuji.

To už je fuk… Celá ta situace vznikla tím, že VY jste jeli k manželovým rodičům. To se fakt může milionkrát prosit, vydržte to tyhle Velikonoce… Ale lidí jsou jak urvani ze řetězu :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
11.4.20 09:23

Když už chceš řešit nedodržování bezpečnostních pravidel, tak začni u vás, neměli jste nikam jezdit. Dělat nemůžeš nic, jedině doufat že švagr už nikam chodit nebude a až se vrátíte domů buďte v karanténě, když teda musíte jezdit po návštěvách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
11.4.20 09:23

Vy se rozcilujete na švagra a chováte se stejně - tohle není nezbytná návštěva příbuzných…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
11.4.20 09:24

Taky nechápu, proč jste někam jezdili. To je přesně to, co jsem říkala. Každý si řekne jedu jen tam, nic se nestane. A týden po Velikonocích budeme koukat, jaká čísla vyskočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523

Nadavas na švagra, že nedodržuje opatření a přitom je ani vy sami nedodrzujete. Předpokládám, že prázdniny u babičky nejsou nezbytně nutná návštěva rodiny. Jeli jste tam dobrovolně, stejně tak dobrovolně můžete odjet. A jak byste chtěli poznat, jestli nejste bezpriznakovi přenašeči? A po 30. dubnu bude co? Chodite vy mebo prarodice nebo švagr do prace? Tam se snad s lidmi nestykate? Myslím, že to moc hrotíš. Pokud máte strach, tak jeďte domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21648

Primárně jste měli zůstat doma a nejezdit na návštěvu. Já bych se po tomto zjištění asi zabalila a odjela domů. Ale jsem v tomto dost upnutá, ani jsem nepustila děti na Velikonoce na návštěvu za babičkou, kam je chtěla vzít švagrová. Nevezmu si na triko, že něco přivezou nebo někoho nakazí. Bydlíme v Praze a s manželem chodíme do práce, tak jsme v tomto dost opatrní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14634
11.4.20 09:27

Sama máš máslo na hlavě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
11.4.20 09:34

Proč ti vadí, co švagr dělá, když děláš to samé??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
11.4.20 09:36

Takže další příspěvek na téma „Chovám se jako kráva, ale můžou za to všichni ostatní“. Já teda nejsem přítelem těch hysterických opatření, ale ani netuším co chceš. Věděla jsi, že se nemá moc vycházet? Věděla. Věděla jsi, že tam bude švagr? Věděla. A promiň, ale být naštvaná na manželovy rodiče, protože oni dopustili, abyste přijeli? To vás jako doma svázali, pod kulometama dovlekli do auta a teď vás drží připoutaný k topení nebo co? Na tvým místě bych nikomu nic nezakazoval, protože si za to můžeš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
11.4.20 09:38

Máš sedět doma na zadku, a ne courat po návštěvách. Tak si nestěžuj, ty můžeš být teoreticky taky bezpříznakový přenašeč nebo kdokoliv z tvé rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí