Nezvládáme 3letou dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12214
20.10.16 12:13

Mám dceru, která se ve stejném věku chovala stejně. Nejraději by mi asi visela na noze po celý den…
Scénky v šatně ve školce skoro každé ráno, jenže holt do práce jsem musela, tak neexistovalo, že bych jí ustoupila a do školky nedala.
Ze školky jsem odcházela s pocitem nejhorší matky, ale pak jsem po jedné scénce šmírovala přes okno. Dítě vysmáté, šlo si pro nějaké hračky a pohoda. To mi pak potvrdila i učitelka, že jenom se za mnou zaklapnou dveře je z ní úplně jiný člověk a celý den je v pohodě.
Trvalo to první 3 roky, jako předškolák už to byla pohoda.
Teď jí je devět, pořád v něčem zkouší jestli ty vytyčené hranice někam nezmizely, smůla, hranice tam pořád jsou :lol:. přidávají se nějaké předpubertální nálady, školní folklor…

Je to náročné neustupovat v zásadních věcech, nebo i těch kde nejde o život, ale nevhodně ovlivňujících provoz a svobodu ostatních v rodině, ale jinak to nejde.

S hladem je to svatá pravda :mrgreen: „je potřeba nakrmit zvíře“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.10.16 15:22
@Svistice píše:
Ano, a pak tu z nich máme ženy mezi 18 a důchodem, které si nechávají kakat na hlavu v rámci rodiny, na pracovošti a ve vztazích. Diví se, že se můžou přetrhnout aby byly dobrými manželkami, přítelkyněmi, snachami, pracovnicemi, navaří, uklidí, udělají všechno, co se jim řekne a on si jich přesto nikdo neváží a chová se k nim jako ke kusu hadru. Přitom i ruku do ohně strčí, jen aby je jejich okolí mělo rádo. V čem asi bude zakopaný pes? :think:

Já tady kritiku za svoje příspěvky nepotřebuji… Musíš vědět, co si můžeš dovolit svému dítěti říct. Já jsem si jistá, že tahle, výjimečně řečená věta naší malé neubližuje a že si na hlavu opravdu kakat nenechá :lol: Taky píšu, že to slyší jen při fakt ošklivým chování, to se stalo třeba jen jednou, dvakrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí