Nezvládla jsem spánek dítěte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
7.5.23 13:12

Kolem 13 měsíců se mi měnil režim dítěte a přecházela ze dvou kratších spánků za den na jeden delší,… je to doab kdy často takto děti přecházejí a mohou s tím být problémy.

U nás zase byl problém že nikdy nespala v kočárku… takže jsem byla limitovaná tím že prostě kolem 12 musela jít domů aby 3 hodky spala. Dost rozje bany den.

• Citovat
  • Upravit
4154
7.5.23 13:20

Prosim te neposlouchej ty kydy. Ty matky co maj spavy deti si asi myslej ze je to jejich zasluha a ty co nechali svy dite vyrvat z podoby natolik ze dite pochopilo ze matky se nedovola jako to pochopi deti v decaku, to asi taky nechces. Kazdy dite je jiny. Moje byla to samy. A moje mama mela ty samy reci. Proste jsem taky delala co jsem mohla aby pres den usla a nejak po tom roce uz to proste neslo nijak. Unavena byla ale proste torpedo co je tim vic akcnejsi cim je unavenejsi. Ma to doted a je ji 11, s unavou stoupa aktivita. Tak se snaz aspon o jakysi poledni klid, lezet cist i koukat na pohadku. Kamaradka jezdila autem aby dite pres den spalo, ale to uz mi prislo moc. Zasoustredila bych se na to odbourani nocniho kojeni. Ale radu nemam. Ja pak utla kojeni az ve 2letech nadobro figlem s naplasti na prsou ze mam auau a mlicko neni. Hlavne si vse delej jak ty potrebujes. Zadny tabulky na to kdy ma dite jak spat fakt nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
7.5.23 18:33
@saniska píše:
Děti rozhodně v roce spí celou noc, od půl roku už jist v noci nepotřebují, je to jen a jen zvyk.

Nespí, mě se syn budil a ani jsem mu nemusela dát prso, jen jsem ho musela nosit, zpívat mu a já nevím co všechno, abych ho uklidnila. Potřeboval blízkost a chtěl mě cítit. Já prostě nenechám dítě řvát a nechávat ho vyřvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.5.23 21:14

Ahojky,

Nemam uplne zkusenost, nase dite spi ve sve postylce a pokoji od svych cca 3 mesicu, do nedavna usinal sam, ale rekla bych, ze 12 m je velky milnik a ty deti uz vnimaji vse.

Myslim si, ze kojeni na to muze mit vliv a asi byxh se snazila narovnat nocni spanek a pak pracovat na dennim. Koupit postylku a zkouset tam, i kdyby to bylo az pote, co usne s vami. Misto prsa a kojeni si najit jiny ritual, co uklidni k spanku.

Oni maji i separacku a ty vyvojove milniky jako chuze 8o v kociku bych ale taky zkusila udelat uplne tmu, polozit a zkusit drncat, nejlepe kostky;)

Chce to asi zkouset, drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401