Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lebrunka91
možné je všechno, mi se vždy dělalo špatně, když jsem zapoměla na jídlo ![]()
@lebrunka91 Možné to je, já když se nenajím, tak je mi na zvracení…taky asi prcek říká : mááámii já mám hlaaaad ![]()
@lebrunka91 píše:
@martina.se prijde mi to zvlastni jsem teprve 6tt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hele je to možný, vše je možné
![]()
@lebrunka91 já to měla dřív, než jsem zjistila, že jsem těhotná
přišlo se na to až 10 tt a právě, že mi přišlo divné, že je mi zle, když nejím.. až později mi to došlo ![]()
@lebrunka91
tak v 6tt rozhodne „hlad“ nema ![]()
spis si tvoje telo durazneji rika o prisun zivin. ono pokud bys nedrzela extremni hladovku nebo nebyla tezco podvyzivene, tak plodu nikdy nic nechybi, on si „vycucne“ co potrebuje jako parazit a stradat bude tvoje telo, mimco ne.
@Ali-Ali dekuji jen mi to prislo divne a ted uz vim co to znamena
hlavne se take divím ze toto jsem u syna nemela
Jo tak ja bych rekla, ze je to jisty. Mne je kolikrat z hladu tak blbe, ze musim vstat i v pet rano a jit se najist. A to jsem teprve v 8tt. A urcite to zacalo kolem toho 6tt!
@kar-maa tak to asi hodne pribereme ja mam taky hlad vecer a pri svitani to je des
![]()
A nedělá to třeba nedostatek cukru? Já bych se vsadila, že tam bude určitě vědecký vysvětlení. V prvním trimestru se přeci vše zakládá, tak je asi spotřeba látek značná, tak holt tělo alarmuje, když mu něco chybí
V tomhle je příroda kouzelnice, jak to má zařízený ![]()
@Jazz27 píše:
A nedělá to třeba nedostatek cukru? Já bych se vsadila, že tam bude určitě vědecký vysvětlení. V prvním trimestru se přeci vše zakládá, tak je asi spotřeba látek značná, tak holt tělo alarmuje, když mu něco chybíV tomhle je příroda kouzelnice, jak to má zařízený
ja si myslim ze cukru mam az dost jim dost sladke a i ovoce. mam se na to zeptat i DR? co mi treba rekne?
![]()
Maminy chci se zeptat je mozny ze by si uz mimi rikalo ze ma hlad? kdyz se nenajim tak mam bolesti bricha v podbrisku a jakmile se najim tak jako kdyz utne. Jsem asi blba ale normalne mi to tak prijde jako by si rikalo MÁMO DEJ MI NAJIST