Nezvyklé vychytávky do kuchyně

2
23.8.15 17:54

nezvyklé vychytávky do kuchyně

Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo znáte nějaké recepty, které udělají z klasiky něco trošku zajímavějšího :) dnes jsem narazila na tohle http://www.nejrecept.cz/…atvrdo-r1986 a ted hledám další podobné věci co by trošku okořenily snídani nebo tak :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
23.8.15 17:57

Šmarjá proč má někdo potřebu vařit vajíčko bez skořápky v igelitovém pytlíku a ještě tomu říká vychytávka do kuchyně? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.8.15 18:04

Uf, to mi teda jako vychytavka neprijde. Pod pojmem vychytavka si totiz predstavuji vec nebo proces, ktery danou cinnost usnadni. Tohle mi prijde zbytecne komplikovany a navic vareny igelit mi chute nedela :mrgreen:
Kdybych se chtela s temi vejci tak crcat, radeji bych zkusila zastrena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31807
23.8.15 18:19
@eva1407 píše:
Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo znáte nějaké recepty, které udělají z klasiky něco trošku zajímavějšího :) dnes jsem narazila na tohle http://www.nejrecept.cz/…atvrdo-r1986 a ted hledám další podobné věci co by trošku okořenily snídani nebo tak :) :mavam:

Taky mi to příjde zbytečně složitější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.8.15 18:29

Láďa Hruška hledá nové recepty do nového pořadu na Primě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
23.8.15 18:38
@terinka4444 píše: Šmarjá proč má někdo potřebu vařit vajíčko bez skořápky v igelitovém pytlíku a ještě tomu říká vychytávka do kuchyně? 8o
:mrgreen: :mrgreen: k nepochopeni, ze? Jinak tomuhle se rika ztracene vejce a odjakziva se to varilo bez igelitu
  • Citovat
  • Upravit
10726
23.8.15 18:51

Fuj, to mi prijde skoro nechutny, to vejce v igelitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
23.8.15 18:57
@terinka4444 píše: Šmarjá proč má někdo potřebu vařit vajíčko bez skořápky v igelitovém pytlíku a ještě tomu říká vychytávka do kuchyně? 8o

Přesně to jsem si řekla taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
23.8.15 19:16
@araw píše:
Přesně to jsem si řekla taky :nevim:
:think: Když se podívám na tvoji profilovku…hmm…vím v čem budu zítra vařit vejce :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.8.15 19:17
@SIMONA1234 píše: :think: Když se podívám na tvoji profilovku…hmm…vím v čem budu zítra vařit vejce :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

tak pak napiš, jak se ti ta šprcguma podařila roztáhnout jednou rukou, abys do ní druhou mohla vyklepnout vajíčko. To se těším na popis :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.8.15 19:18
@SIMONA1234 píše: :think: Když se podívám na tvoji profilovku…hmm…vím v čem budu zítra vařit vejce :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

mě spíš napadlo jaká - jestli slepičí anebo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
23.8.15 19:23
@Malaga píše:
mě spíš napadlo jaká - jestli slepičí anebo… ;)
:mrgreen: To se teprve uvidí…co dnes předvede… :mrgreen: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
23.8.15 19:24
@terinka4444 píše:
tak pak napiš, jak se ti ta šprcguma podařila roztáhnout jednou rukou, abys do ní druhou mohla vyklepnout vajíčko. To se těším na popis :lol:

Musím vypilovat přesný postup… :think: bude to náročné, ale co bych pro slávu na epipi neudělala… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.8.15 19:24
@SIMONA1234 píše: :mrgreen: To se teprve uvidí…co dnes předvede… :mrgreen: :jazyk:

tak to mu budu fakt držet palce… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
24.8.15 12:18

Vajicko v igelitu jsem taky nepochopila, ale libila se mi takova jedna kravinka z domacich potreb, jakoby formicka, kam se strci jeste horke oloupane vajicko a vylisuje se do nej nejaky tvar - treba tucnak. Uplne k nicemu samozrejme, ale roztomila blbustka treba pro deti. http://www.zasilkovyobchod.cz/…-430954.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí