Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, u prvního jsem neměla nic, prostě nic.. až pak test s //. Teď jsem otěhotněla 23.12., ve středu 2.1. jsem začala špinit, tak jsem si říkala, že už se to blíží, že to dostanu, koupila jsem si 2 balíky vložek, abych to nemusela v zahraničí řešit. I jsem říkala kámošce no jo, tak jsem to zase dostala.. a v pátek 5.1. byly na testu //. Teda spíše duch a čárka sílila, a le bylo to tam
tak pak kámoška i přítel říkali, vždyť jsi říkala, že jsi to dostala.. no tak takhle asi u nás no.
@Mostecanda Děkuju za odpověď
A bolelo tě u toho břicho jako když máš MS? A to jsi jenom špinila, nebo i krvácela? No jsem zvědavá co z toho nakonec bude ![]()
@havy píše:
@Mostecanda Děkuju za odpověďA bolelo tě u toho břicho jako když máš MS? A to jsi jenom špinila, nebo i krvácela? No jsem zvědavá co z toho nakonec bude
Ahoj, u prvního jsem nic takového nezaznamenala a u druhého 7DPO, pak den nic a pak zase 9 a 10 DPO. Ale jen opravdu slaboulinké špinění. 11DPO tt negativní, 12DPO jsem netestila (chtěla jsem vydržet až na 14DPO), ale 13DPO večer jsem testla a už byl pěkňoučkej duch ![]()
Příspěvek upraven 10.04.13 v 07:46
Ja u prvniho tehotenstvi nic a ted u druheho 8DPO slabe zaspineni+silne MS bolesti…spineni bylo ale slabe a trvalo jen kratce…uz jsem toho 8DPO mela i slaboulinkeho ducha na mamatestu 10. U me tedy jen slabe zaspineni a druhy den uz nic. Tak drzim pesti!!!
Havy mohu se zeptat jak to u vás dopadlo, zda to bylo těhu nebo ne?
Ahoj holky, dnes jsem 31 DC, MS mívám tak 25-26 DC. Vůbec nevím kdy byla OVU
ale 17 DC jsem byla na gyndě a řekla že jsem v druhé polovině cyklu takže už asi po OVU. Včera jsem měla v poledne růžový hlen na toaleťáku a večer jsem začala špinit jenom na intimku. To trvá dodnes. je to takové tmavší hnědé špinění. a asi jako na úplném konci MS. Bříško mě bolí ale jenom při pohybu, když si sednu tak to odezní. Jinak mívám dost silné bolesti při MS. Dneska ráno jsem si udělala TT a byl negativní.
Myslíte že je to MS nebo to může být nidační krvácení, ale na to se mi zdá pozdě. A při nidaci už býva pozitivní TT? Nebo později? děkuji
@Idzetka ja myslim ze se rozjizdi ms
Uhnizdeni je 5-6 den po oplodneni (ovulaci) takze 31dc. By byla ovu kolem 25dc.
Test je pozitivni az po uhnizdeni. (Ale mozny je.vse)
@Idzetka ja mela u druheho tehotesntvi pocit, ze jsem tehotna, udelala jsem si test a byl negativni. Tentyz den zacalo slabe krvaceni, dalsi dny spise spineni a ja porad pocit, ze jsem tehotna. Dalsi test byl opet negativni a teprve treti test, tyden po zacatku spineni, byl pozitivni. Normalne jsem to brala za menstruaci, ale pocit, ze jsem tehotna (neplanovane) byl silnejsi a proto ten treti test. Jinak bych na to neprisla asi jeste dalsi mesic
Takze ne, tehotensky test pri nidaci jeste nemusi ukazat pozitivni vysledek. Hormonu je v tele jeste malo.
@trpaslinka ja mela za to ze hcg se tvori az po uhnizdeni ne po oplodneni. Mam.vtom sakra zmatek ![]()
Takže zkusím další test až v pátek za předpokladu že se nedostaví MS v plné parádě. No snad to vydržím.
Jsem dost netrpělivý člověk a po miminku toužíme už tak dlouho.
@e-lili píše:
@trpaslinka ja mela za to ze hcg se tvori az po uhnizdeni ne po oplodneni. Mam.vtom sakra zmatek
Však taky jo.
Až po uhnízdění.
Ahoj, rada bych znala vase zkusenosti s uhnizďováním, pokud jste ho zaznamenaly. Ja mám 10 dpo a vcera a dnea spinim, pricemz dnes je to uz o neco silnejsi a vypada to spise uz jako slabe krvaceni, ale ne jasnou červenou, ale spíš růžovo hnědá. Břicho me včera bolelo jakoby jinak nez před MS, dole u stydké kosti, dnes už se to blíží ms bolestem. Minulý mesíc byla ms po 32 dnech, tak se mi zdá dost brzo, že by to byla ona. Jak jste to měly vy? Jen jste špinily nebo i krvácely? Dekuju předem