Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hana1988 ahoj muzu se zeptat jak to dopadlo? já mam ted to samé ![]()
@Janez nedopadlo to. Těhotná jsem nebyla. Blblo to po vysazení pášku. Neberu je od srpna
.Tak se snažíme dál
Ahoj holky..jsem tu nova ale zajimal by me vas nazor, odpoved jsem zatim nikde neobjevila ale verim ze uz tu nekdy podobny dotaz, byl..Chtela jsem se zeptat, zda je mozne ze se vajicko uhnizduje az 12-13DPO..vcera bolesti v krizi a v podbrisku ale jine nez kdyz prichazi MS,mirnejsi.Dnes trochu spinim. Ovulace byla 13-14DC - potvrzeno ovu testem..a delka cyklu byva 30-31dni..je mozne ze u me uhnizdovani trva dyl a nebo uz je moc pozde? Tehu testy zatim negativni..duchy po limitu nelovim..Diky vsem za nazor
![]()
Ahoj holky..jsem tu nova ale zajimal by me vas nazor, odpoved jsem zatim nikde neobjevila ale verim ze uz tu nekdy podobny dotaz, byl..Chtela jsem se zeptat, zda je mozne ze se vajicko uhnizduje az 12-13DPO..vcera bolesti v krizi a v podbrisku ale jine nez kdyz prichazi MS,mirnejsi.Dnes trochu spinim. Ovulace byla 13-14DC - potvrzeno ovu testem..a delka cyklu byva 30-31dni..je mozne ze u me uhnizdovani trva dyl a nebo uz je moc pozde? Tehu testy zatim negativni..duchy po limitu nelovim..Diky vsem za nazor
![]()
@grafinka Těžko říct, ale nidacni krváceni vetsinou neni jakoby takhle dlouhodobé…jde o ten moment, kdy se zahnizdi vajicko a naruší se del. sliznice…U me se to projevilo u obou dětí. U syna 9 DPO jednorázová vetsi kapka na kalhotkách barvy takové hnedocervené. Pak už nic. A u dcerky 7 DPO to stejné jako u syna a pak jeste druhý d en takové uplne zanedbatelné jednorázové spineni…Jinak ten pocit zánetu močáku mi taky k tomu moc nepasuje…Ale tezko rict, možné je vsechno… ![]()
Ahojky, omlouvam se, ze pisu anonymne, ale pro mne je to docela citlive tema. S manzelem se snazime skoro dva roky o mimco. Zatim se nedari. Menstruaci mam jakz-takz pravidelnou. Obcas boli, jako cert, obcas normalka a nekdy ani nevim, ze ji mam. Pred snazeni jsem prodelala silny zanet obou vajecniku, ale po vyleceni mam nastesti klid. Ma otazka spociva v tom, ze obcas se mi uprostred cyklu stane, ze trochu nebo i vice zaspinim. Vetsinou s tim ale problemy nemam. Dnes je to par dni po ovulaci a od rana spinim. Ted ve sprse se mne dokonce vypadl velky cucek srazene krve. Docela mne to vylekalo. Bolesti nemam, mozna uplne lehce citim, ze mne jakoby pobolivaji vajecniky, ale kdybych se nezamerila, tak to ani nevnimam. Posledni menses jsem mela 12.12. a posledni sex pred tydnem, myslite, ze by to mohlo byt uhnizdovani? Prijde mi to hrozne brzo. V tomhle jsem docela amater, proto si jdu pro informace zde.
Mozna bych to neresila, ale vydesil me ten cucek.
Dekuji za info.
Spíš si myslím, že je to něco jiného než zahnizďování. Řekla bych, že by to možná chtělo nějaký progesteron. Mně k dítěti pomohl. Po dvou letech jste se ještě nepídili po eventuální příčině neplodnosti? ![]()
@mau-mau
K tomu se nedopidi hodne paru a pres mnoha vysetreni.
Zakladatelko, pokud se snazite takhle dlouho, tak bych poprosila gynekologa o pomoc nebo se obratila na car.
Takze myslite, ze uhnizdovani to nebude? Noo, zatim to resime pres rehabilitace, odblokovani patere, mojzisovu metodu atd. Manzel se chysta na sperimo. Od ledna jsme si rekli, ze to zacnem resit naplno. Nejak jsme se nechteli stresovat a nechavali jsme to vicemene na prirode.
Ale to spineni, to je mi opravdu zahada. Snad to bude jednodenni zalezitost a zitra uz neobjevim nic. ![]()
@Anonymní píše:
Takze myslite, ze uhnizdovani to nebude? Noo, zatim to resime pres rehabilitace, odblokovani patere, mojzisovu metodu atd. Manzel se chysta na sperimo. Od ledna jsme si rekli, ze to zacnem resit naplno. Nejak jsme se nechteli stresovat a nechavali jsme to vicemene na prirode.Ale to spineni, to je mi opravdu zahada. Snad to bude jednodenni zalezitost a zitra uz neobjevim nic.
Tak to jo. Vzali jste to za spravny konec podle meho nazoru.
Ja jsem mela nidacni spineni 1-2 dny. Ale ze by to byl cucek krve to ne, to znam jen pri ms. Takze v tomhle pripade nemuzu poradit.
Dekuji. Radeji zkusime ruzne alternativy, nez hned najizdet na hormony a tlacit to za kazdou cenu. Nesnazime se extra dlouho, jako nektere pary, kde uz je na miste lecba, cilena na neplodnost. Uvidim, jak to bude probihat rano. Mozna zkusim i test a uvidi se