Nízká teplota u 2,5měsíčního mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22074
31.12.10 22:11

No tak po konzultaci s doktorkou je to už docela zbytečná panika, ne?

Za nás můžu říct, že obě naše děti nižší teplotu mívaly velmi často (a dodnes tím trpí), ale nikdy s tím problém nebyl. Stačilo více přikrýt, případně zahřát v náruči nebo v naší posteli. Přesně jak Ti řekla doktorka, neumějí ještě dobře regulovat teplotu.

Já za sebe doporučuji nepanikařit a prcka si vzít do postele - přitul si ho k sobě, oba Vás přikryj a bude Vám dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094

No tak ten já byla nucená koupit předevčírem, páč jsem na ATB a jsme nemocní. Do té doby jsem měla jen rtuťovou rychloběžku a nic jinýho mi nesmělo přes práh, Jenomže já blbec jsem s ním ťukla a rozdělila rtuť a teď už ho neseženu, páč se neprodává :zed: Tam byla jistota a byl přesnej
Já těmhle levnejm digitálům nevěřím i když ho teď mám doma taky, páč u nás v lékárně nic jinýho neměli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
xangel87 píše:
Mám Thermoval rapid, ten je testovaný, tak jsem doufala, že kvalitní :nevim:

a není už slabá baterie?Já má doma ušní teploměr braun,klasickou rychloběžku a digitál a vždy měřím radši všema :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
31.12.10 22:13

Jé Kamčo závist že rychloběžku máš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.12.10 22:18
Jackie píše:
Jé Kamčo závist že rychloběžku máš :mrgreen:
:mrgreen: Mám asi dvě :jazyk: ,ale používám většinou jen ušní.Je přesnej a nemusim dítě budit.pro mě vynález roku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
31.12.10 22:19
BohunkaP píše:
No tak po konzultaci s doktorkou je to už docela zbytečná panika, ne?

Za nás můžu říct, že obě naše děti nižší teplotu mívaly velmi často (a dodnes tím trpí), ale nikdy s tím problém nebyl. Stačilo více přikrýt, případně zahřát v náruči nebo v naší posteli. Přesně jak Ti řekla doktorka, neumějí ještě dobře regulovat teplotu.

Já za sebe doporučuji nepanikařit a prcka si vzít do postele - přitul si ho k sobě, oba Vás přikryj a bude Vám dobře.

Nepanikařila bych v případě, že bych se s tím u malého už někdy setkala..Jenže nesetkala, naopak věčně u přebalováku vzdychám, že je zas nějakej horkej, že už nevím..taky bych nepanikařila, kdyby tu byla zima,jenže se já i manžel svlíkáme z kůže, jaké je tu horko..Navíc malej trpí na studené ručičky a nožičky, ale ted má ruce vařicí, ale zátylek prostě ledovej..Proto panika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
31.12.10 22:21

Jo a ještě bych nepanikařila, pokud bych nemocnici zde věřila..Jelikož jsem si ale i rodit raději odjela 200 km odsud, tak to vypovídá o všem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
31.12.10 22:22

Ha. Kamčo tak ta tvoje druhá má hodnotu zlata co? :mrgreen: Asi taky pokoukám po nějakým zázraku co máš ty. Musím něco vymyslet páč já osobně tomu Termovalu nevěřím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.12.10 22:25

No cenu zlata nemá,ale brzy bude darován,ale když vydržíš do května kdy nás čeká stěhování tak věřim že nějakej najdu za skříněma.Kupovala sem jich totiž aspon tak 5 :cert: a nějakej skřítek je tady schovává,takže očekávám že budou za přebalovákem :mrgreen: .zkusim se pak ozvat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
31.12.10 22:25
Jackie píše:
Jenomže já blbec jsem s ním ťukla a rozdělila rtuť a teď už ho neseženu, páč se neprodává :zed: Tam byla jistota a byl přesnej

Jackie, zkus ten teploměr (pokud jsi ho ještě nevyhodila) opatrně zahřát v teplé vodě, rtuť se pak zase spojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.12.10 22:29

a ten ušní máme tento http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Opravdu ověřenej několikrát vyzkoušenej i u dětí po celém našem sídlišti :mrgreen: :mrgreen:
V krámě teda cena cca 1200.Měla sem i levnější z lékárny a ten pokaždé měřil jinak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
31.12.10 22:33

Jé Romíku tak to díky za radu. Nevyhodila, taže prubnu :hug:

Kami to já do května vydržím, rychloběžek není nikdy dost :mrgreen: A na ten ušní kouknu, stejně něco takpvýho musím koupit.

Právě že ten Tehrmoval stojí v lékárně 200 Kč a nevěřím tomu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
31.12.10 22:48
xangel87 píše:
kamčo - no už o tom taky přemýšlím, ta doktorka měla mimo jiné ruskej přízvuk, čímž nechci snižovat jiné národnosti zde, jen mi prostě na důvěře nepřidala :think:

jestli si volala na bulovku, tak tam je ukrajinska mudr a ty fakt verim, zachranila bertovo varlata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
31.12.10 22:49

Nemáš maila nebo osobní mobil na svou děckařku???? Já bych jí kontaktovala. Jinak teplotu často měř, abys viděla, jak se pohybuje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
31.12.10 22:49

Já s tím Thermovalem teda nemám špatnou zkušenost, navíc byl testovanej v dtestu, podle toho jsem kupovala..Ted jsem přeměřila jím i jiným a oba ukázaly úplně stejnou teplotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí