Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No tak po konzultaci s doktorkou je to už docela zbytečná panika, ne?
Za nás můžu říct, že obě naše děti nižší teplotu mívaly velmi často (a dodnes tím trpí), ale nikdy s tím problém nebyl. Stačilo více přikrýt, případně zahřát v náruči nebo v naší posteli. Přesně jak Ti řekla doktorka, neumějí ještě dobře regulovat teplotu.
Já za sebe doporučuji nepanikařit a prcka si vzít do postele - přitul si ho k sobě, oba Vás přikryj a bude Vám dobře.
No tak ten já byla nucená koupit předevčírem, páč jsem na ATB a jsme nemocní. Do té doby jsem měla jen rtuťovou rychloběžku a nic jinýho mi nesmělo přes práh, Jenomže já blbec jsem s ním ťukla a rozdělila rtuť a teď už ho neseženu, páč se neprodává
Tam byla jistota a byl přesnej
Já těmhle levnejm digitálům nevěřím i když ho teď mám doma taky, páč u nás v lékárně nic jinýho neměli ![]()
xangel87 píše:
Mám Thermoval rapid, ten je testovaný, tak jsem doufala, že kvalitní
a není už slabá baterie?Já má doma ušní teploměr braun,klasickou rychloběžku a digitál a vždy měřím radši všema ![]()
Jackie píše:
Jé Kamčo závist že rychloběžku máš
BohunkaP píše:
No tak po konzultaci s doktorkou je to už docela zbytečná panika, ne?Za nás můžu říct, že obě naše děti nižší teplotu mívaly velmi často (a dodnes tím trpí), ale nikdy s tím problém nebyl. Stačilo více přikrýt, případně zahřát v náruči nebo v naší posteli. Přesně jak Ti řekla doktorka, neumějí ještě dobře regulovat teplotu.
Já za sebe doporučuji nepanikařit a prcka si vzít do postele - přitul si ho k sobě, oba Vás přikryj a bude Vám dobře.
Nepanikařila bych v případě, že bych se s tím u malého už někdy setkala..Jenže nesetkala, naopak věčně u přebalováku vzdychám, že je zas nějakej horkej, že už nevím..taky bych nepanikařila, kdyby tu byla zima,jenže se já i manžel svlíkáme z kůže, jaké je tu horko..Navíc malej trpí na studené ručičky a nožičky, ale ted má ruce vařicí, ale zátylek prostě ledovej..Proto panika..
Jo a ještě bych nepanikařila, pokud bych nemocnici zde věřila..Jelikož jsem si ale i rodit raději odjela 200 km odsud, tak to vypovídá o všem..
Ha. Kamčo tak ta tvoje druhá má hodnotu zlata co?
Asi taky pokoukám po nějakým zázraku co máš ty. Musím něco vymyslet páč já osobně tomu Termovalu nevěřím ![]()
No cenu zlata nemá,ale brzy bude darován,ale když vydržíš do května kdy nás čeká stěhování tak věřim že nějakej najdu za skříněma.Kupovala sem jich totiž aspon tak 5
a nějakej skřítek je tady schovává,takže očekávám že budou za přebalovákem
.zkusim se pak ozvat ![]()
Jackie píše:
Jenomže já blbec jsem s ním ťukla a rozdělila rtuť a teď už ho neseženu, páč se neprodáváTam byla jistota a byl přesnej
Jackie, zkus ten teploměr (pokud jsi ho ještě nevyhodila) opatrně zahřát v teplé vodě, rtuť se pak zase spojí.
a ten ušní máme tento http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Opravdu ověřenej několikrát vyzkoušenej i u dětí po celém našem sídlišti
![]()
V krámě teda cena cca 1200.Měla sem i levnější z lékárny a ten pokaždé měřil jinak ![]()
Jé Romíku tak to díky za radu. Nevyhodila, taže prubnu ![]()
Kami to já do května vydržím, rychloběžek není nikdy dost
A na ten ušní kouknu, stejně něco takpvýho musím koupit.
Právě že ten Tehrmoval stojí v lékárně 200 Kč a nevěřím tomu ![]()
xangel87 píše:
kamčo - no už o tom taky přemýšlím, ta doktorka měla mimo jiné ruskej přízvuk, čímž nechci snižovat jiné národnosti zde, jen mi prostě na důvěře nepřidala
jestli si volala na bulovku, tak tam je ukrajinska mudr a ty fakt verim, zachranila bertovo varlata
Nemáš maila nebo osobní mobil na svou děckařku???? Já bych jí kontaktovala. Jinak teplotu často měř, abys viděla, jak se pohybuje!!!
Já s tím Thermovalem teda nemám špatnou zkušenost, navíc byl testovanej v dtestu, podle toho jsem kupovala..Ted jsem přeměřila jím i jiným a oba ukázaly úplně stejnou teplotu..