Nízká váha ve 22 měsících

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1326
13.4.13 17:42

Málá má 23m a má 9,5 kg a 79 cm, a taky to nějak neřešíme..prostě je drobnější, ale o to čilejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.4.13 17:43
@Zuzkka píše:
Málá má 23m a má 9,5 kg a 79 cm, a taky to nějak neřešíme..prostě je drobnější, ale o to čilejší :mrgreen:

Jé, další :mrgreen:
Taky čilá? Naše malá nemá vůbec čas se doma zastavit, má toho moc napráci, říkáme jí satánek, kde může tam uškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
13.4.13 17:48

Další :mrgreen:,ale fakt nevypadá, že by jí něco chybělo. Od roka se docela i rozbaštila a je fakt aktivnější než kterékoliv jiné dítě :mrgreen: vydá tak za tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
13.4.13 17:49

A mimochodem také Terezka, jen o měsíc starší-je narozená 31.5. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.4.13 17:54

@Zuzkka To je pěkná schoda :mrgreen: :mrgreen:
U nás se to také prolomilo kolem 1 roka. Najednou je z ní ďábel :mrgreen: :mrgreen: Nejzlobivější ze všech mých děti. Starší holky mám od sebe 18m a musim říct že to byli zlatíčka, ona ne, neumím si představit že bych teď měla miminko, ona by ho utrápila :mrgreen: :mrgreen: Neposlouchá, dělá si co chce, ne pro ní nic neznamená, ignoruje nás, dělá si věci po svém, ale zase je hodně kamarádská, rozdělí se o hračky a ráda poznává nové děti(u doktora :mrgreen: )…
Kdy začala malá chodit? Utekla roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
13.4.13 17:57

Ne, ne až ve 14m začla..ale jinak popis sedí i nan nás akorát teda děti má ráda, ale dělit se o hračku, to nehrozí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.4.13 17:59
@Zuzkka píše:
Ne, ne až ve 14m začla..ale jinak popis sedí i nan nás akorát teda děti má ráda, ale dělit se o hračku, to nehrozí :mrgreen:

To je zajímavé, my taky chodíme od 14m 8o 8o :mrgreen: :mrgreen:
Nerozdělí se jo? Všechno je její :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
13.4.13 18:07

Já si myslím, že poměr váhy a výšky má v pohodě. Sice je to méně než bývá obvyklé, ale myslím, že se to stále ještě dá. Zejména pokud je u Dr. sledována.
My to nemáme vyrovnané. Dcera je docela vysoká, ale k té výšce má nízkou váhu. Ve 2,5letech měla 97cm, ale k tomu jen 12,3kg. Což mi v grafech ukazuje, že výšku má přes 90 percentilu, ale váhu pod 3 percentily. Což je dost nepoměr :roll:
Jsem zvědavá jak to bude na tříleté prohlídce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
13.4.13 18:19

@T.Hololinka Neres to!!! Nas syn ma 2 roky, a ma nejak okolo 12 kilo.Je drobny, moc neji, sni podle potreby. Nikdy jedlik nebyl.Je to nase zizalka.Holt ma dobry spalovani…I ja ho mam dobre, po mem tatovi. Takze to neresim. A navic me syn chodi od 10 mesicu sam, takze vse vzdy vybehal, a vybeha.. :D :D
Myslim ze vy kila mate v poradku. Aspon nebude nejaka macatice. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
14.4.13 12:57

Já mám dvojčátka, ted v dubnu 30 jim budou 4roky a malej váží kolem cca 13,5kg a měří cca 104cm a malá cca 15kg a cca 108cm.Od mala je Kristýnka nejedlík, sice co nastoupila do školky, tak se to malinko zlepšilo, a je větší něž brácha. A Lukášek je zase malej a hubenej a přitom od malinka jedl jednou tolik než ségra :-).Ale jsou jinak zdravé a čilé až až :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.4.13 21:36

Naše malá bude mít 22 měsíců zanedlouho, měří 82 cm a váží 9,7 kg. Není velký jedlík- jí po troškách, ale často a ráda. Zato je to VICHŘICE! Nezastaví se celý den, záškodničí a je velmi pohybově nadaná- třeba od roka umí dokonalej kotrmelec. Já to neřeším- je prostě drobná, vypadá mladší. Manžel je velikej, já jsem pomenší- tak je třeba po mně, malá a šikovná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí