Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Málá má 23m a má 9,5 kg a 79 cm, a taky to nějak neřešíme..prostě je drobnější, ale o to čilejší ![]()
@Zuzkka píše:
Málá má 23m a má 9,5 kg a 79 cm, a taky to nějak neřešíme..prostě je drobnější, ale o to čilejší
Jé, další ![]()
Taky čilá? Naše malá nemá vůbec čas se doma zastavit, má toho moc napráci, říkáme jí satánek, kde může tam uškodí.
Další
,ale fakt nevypadá, že by jí něco chybělo. Od roka se docela i rozbaštila a je fakt aktivnější než kterékoliv jiné dítě
vydá tak za tři.
A mimochodem také Terezka, jen o měsíc starší-je narozená 31.5. ![]()
@Zuzkka To je pěkná schoda
![]()
U nás se to také prolomilo kolem 1 roka. Najednou je z ní ďábel
Nejzlobivější ze všech mých děti. Starší holky mám od sebe 18m a musim říct že to byli zlatíčka, ona ne, neumím si představit že bych teď měla miminko, ona by ho utrápila
Neposlouchá, dělá si co chce, ne pro ní nic neznamená, ignoruje nás, dělá si věci po svém, ale zase je hodně kamarádská, rozdělí se o hračky a ráda poznává nové děti(u doktora
)…
Kdy začala malá chodit? Utekla roku?
Ne, ne až ve 14m začla..ale jinak popis sedí i nan nás akorát teda děti má ráda, ale dělit se o hračku, to nehrozí ![]()
@Zuzkka píše:
Ne, ne až ve 14m začla..ale jinak popis sedí i nan nás akorát teda děti má ráda, ale dělit se o hračku, to nehrozí
To je zajímavé, my taky chodíme od 14m
![]()
Nerozdělí se jo? Všechno je její
![]()
Já si myslím, že poměr váhy a výšky má v pohodě. Sice je to méně než bývá obvyklé, ale myslím, že se to stále ještě dá. Zejména pokud je u Dr. sledována.
My to nemáme vyrovnané. Dcera je docela vysoká, ale k té výšce má nízkou váhu. Ve 2,5letech měla 97cm, ale k tomu jen 12,3kg. Což mi v grafech ukazuje, že výšku má přes 90 percentilu, ale váhu pod 3 percentily. Což je dost nepoměr ![]()
Jsem zvědavá jak to bude na tříleté prohlídce ![]()
@T.Hololinka Neres to!!! Nas syn ma 2 roky, a ma nejak okolo 12 kilo.Je drobny, moc neji, sni podle potreby. Nikdy jedlik nebyl.Je to nase zizalka.Holt ma dobry spalovani…I ja ho mam dobre, po mem tatovi. Takze to neresim. A navic me syn chodi od 10 mesicu sam, takze vse vzdy vybehal, a vybeha..
![]()
Myslim ze vy kila mate v poradku. Aspon nebude nejaka macatice. ![]()
Já mám dvojčátka, ted v dubnu 30 jim budou 4roky a malej váží kolem cca 13,5kg a měří cca 104cm a malá cca 15kg a cca 108cm.Od mala je Kristýnka nejedlík, sice co nastoupila do školky, tak se to malinko zlepšilo, a je větší něž brácha. A Lukášek je zase malej a hubenej a přitom od malinka jedl jednou tolik než ségra
.Ale jsou jinak zdravé a čilé až až
![]()
Naše malá bude mít 22 měsíců zanedlouho, měří 82 cm a váží 9,7 kg. Není velký jedlík- jí po troškách, ale často a ráda. Zato je to VICHŘICE! Nezastaví se celý den, záškodničí a je velmi pohybově nadaná- třeba od roka umí dokonalej kotrmelec. Já to neřeším- je prostě drobná, vypadá mladší. Manžel je velikej, já jsem pomenší- tak je třeba po mně, malá a šikovná ![]()