Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
vanejko, uvazovala si o nativu? jaky stimulacni protokol ti dali v tom listopadu? a s jakym vysledkem? podarilo se jim cokoli nastimulovat?
šišo ja som mala protokol s antagonistami pichala som si menopur a puregon. Mala som 4 folikuly z toho 3 vajíčka, všetka sa oplodnili a 2 sme zaviedli škoda, že nič. ![]()
Potom som mala imunologiu a mám antiovariálne protilátky. Neviem čo bode teraz či skúsime nativ, alebo znova ten istý protokol, každopádne budem vraj musieť užívať Prednison
uff,ty doktori me vazne stvou, kdyby ti udelali to imuno pred tim prvnim ivf, tak bys dneska uz asi byla tehu..nebo bys minimalne zbytecne nestimulovala..jinak ses pro me tedy prvni pozitivni pripad..ten vysledek te stimulace je uzasny, 4foliky a 3 zrala vajicka a vsechna oplodnena..to je uzasne uspesny vysledek..u nas s vyssim FSH se totiz stimulace malokdy povede..jestli dobre pocitam, tak mate to treti oplo.jajo v mrazaku? Co se s tou imuno da delat? rekl ti nekdo?
jinak tedy i mne navrhuji kratky protokol s antagonisty..vysoke davky..zatim se tomu snazim vyhnout..tvuj vysledek stimulace je ale povzbudivy. Jeste se zeptam, ten zbyvajici vejcovod mas v poradku?a ovulujes z obou vajecniku?
Teda holky já mám dneska stresovej den! Byla jsem na UZ u své gyndr. a měla jsem hlásit emailem Machačovi výsledky s tím, že mi řekne co a jak dál. Mail jsem mu posílala před polednem a pořád si to ještě nepřečetl. Jsem z toho nervní jak sáňky v létě, abych neprošvihla píchání Pregnylu nebo tak! Aaaaaachjoooo, proč já jsem si na ten UZ nezajela tam!
Příště se radši budu trmácet přes půl republiky než tyhle nervy. ![]()
Nuf - tak jaký byl dneska zisk? Bylo jich 5?
bebep, to by me taky jeblo s prominutim..mozna se jukne az po pracovni dobe, ted treba ordinuje jeste..neboj
Bebep snad se Ti ozve, byla by škoda, to prošvihnout, když už jsi připravená, držím pěstě a myslím na Tě ať se ozve. .
Už jsem psala na st. 36. Bylo jich 7, 5dobrých, SPG se mu zlepšil, tak že od dárce se vzhledem k počtu vajíček a zlepšení SPG úplně upustilo, dali jsme PICSI, zítra se dovím kolik se oplodnilo, doufám, že všechny. Furt mě bolí pěkně břicho a i ruka, minule jsem byla v pohodě a dnes se cítím, jako kdyby ze mě něco vyrvali.
siskaborova píše:
uff,ty doktori me vazne stvou, kdyby ti udelali to imuno pred tim prvnim ivf, tak bys dneska uz asi byla tehu..nebo bys minimalne zbytecne nestimulovala..jinak ses pro me tedy prvni pozitivni pripad..ten vysledek te stimulace je uzasny, 4foliky a 3 zrala vajicka a vsechna oplodnena..to je uzasne uspesny vysledek..u nas s vyssim FSH se totiz stimulace malokdy povede..jestli dobre pocitam, tak mate to treti oplo.jajo v mrazaku? Co se s tou imuno da delat? rekl ti nekdo?
Uuuuf, už mi napsal!
![]()
Prý měl doteď ambulanci, chudák a já už ho už viděla jak někde upaluje s rodinkou na hory a já si můžu strčit folíky za klobouk.
Takže já mám dneska ještě dopíchnot Puregon 100, zítra taktéž, v neděli Pregnyl a OPU v úterý! Ale jsou tam jen 2 potvory, tak doufám, že se udržej a něco v nich bude. ![]()
Nuf - tak to je krásný, všechno ze svých zdrojů! To na ET určitě bude!
Bebep píše:
Uuuuf, už mi napsal!![]()
Prý měl doteď ambulanci, chudák a já už ho už viděla jak někde upaluje s rodinkou na hory a já si můžu strčit folíky za klobouk.Takže já mám dneska ještě dopíchnot Puregon 100, zítra taktéž, v neděli Pregnyl a OPU v úterý! Ale jsou tam jen 2 potvory, tak doufám, že se udržej a něco v nich bude.
Nuf - tak to je krásný, všechno ze svých zdrojů! To na ET určitě bude!
Jo jo, tak to přesně znám! V krku knedlík, mobil se klepe v ruce ..... A nikdy nemůžu manžu dokopat, aby tam třeba zavolal on. Vždycky ty nervy slíznu já! ![]()
bebep, vzdyt jsem ti to psala;)tak to je holky vse v cajku!drzim palce..ad ten protokol:http://www.gest.cz/…_ivf_ivf.php?pg=4
siskaborova píše:
bebep, vzdyt jsem ti to psala;)tak to je holky vse v cajku!drzim palce..ad ten protokol:http://www.gest.cz/…_ivf_ivf.php?pg=4
to neni otazka pro me, ja to za sebou nemam..ale tusim, ze volba farmak souvisi s individualni anamnezou(hladinou hormonu)a taky s tim, co si zvolis jako poacientka (drazsi/levnejsi)..
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď