Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
MOJE ŘEČ! ![]()
siskaborova píše:
safra, jak tady rychle datluju vecně, tak jsem zapomnela dodat to nejdulezitejsi,ze nam vsem drzim palce, nizke amh,nenizke amh;)
Ahoj holky omlouvám se že píšu až teď, testy byly negativní
víceméně jsem to čekala,dostala jsem MS.Nějak mi to nešlo sem napsat,sebralo mě to víc než jsem čekala
.Jinak všem co stimulují držím palečky
a nabírám sílu do dalšího boje ![]()
Kikik: ![]()
Šíša: já teda kozímu mléku na chuť nepřišla. Nakonec jsem z něj dělala palačinky a to mi zas za ty prachy přišlo škoda. Jinak mě snídaně hrozně chutnají, dělám si nejrůznější kaše nebo vločky (ale oves nesmím) a dneska jsem na místo sirupů sladila domácí meruňkovou marmeládou. Pravda, je v ní bílý cukr, ale není ho mnoho a není tam žádná chemie (dělala jsem ji sama v létě). Jen včera a předevčírem jsem zhřešila a dala jsem si CHLEBA. Na místo Valentýnské večře v nóbl podniku jsem snědla 2 krajíce pšenično-žitného chleba. MŇAM to byla dobrota.
kikik píše:
Ahoj holky omlouvám se že píšu až teď, testy byly negativnívíceméně jsem to čekala,dostala jsem MS.Nějak mi to nešlo sem napsat,sebralo mě to víc než jsem čekala
.Jinak všem co stimulují držím palečky
a nabírám sílu do dalšího boje
Capelucite:no zkus si predstavit, ze cely zivot uz jen z „vune“ mlika davis..ja mliko v zivote nepila zadny(krom materskyho)..takze jsem musela u toho koziho (protoze sojovy, ktery cinanka taky navrhla jako alternativu, to nechci, soja zpusobuje neplodnost, jsou v ni fytoestrogeny..takze soju ted v nicem)zacit nejdriv susenou variantou a ted pred 3dny jsem zkusila nalit malinko kozika(jak mu rikame) do hrnku a dolit horkou vodou..a na jeden nadech jsem to do sebe kopla(protoze jsem stale mirne anemicka,rvu do sebe B12/zelezo horem dolem)a zjistila jsem,ze v tyhle dabelsky podobe to zvladnu..a uz v tom jedu denne..vcera jsem jeste upekla jahelnik, taky z kozika..je vynikajici.My milujeme koziry(kozi syry)a dneska jeste objednam neco z biofarmy kamarada a dame si vyjimecne i maso, nejsme ted na akupunkture, pri ktere nam to cinanka zakazuje, pouze na bylinkach, kontrolu mame az v breznu a jist mame maso dokonce 3×tydne ted..
holky opatrujte se,drzte se, jednou to vyjde, at uz bude to dite bio nebo nebio, nejake urcite mit budeme;)my chceme celkem 4..a tesim se na ty adoptivni uplne stejne jako eventualne na nejaky to svy..hlavne, aby uz tu nejaka ta vanocka v kocarku byla..at to muzeme poradne rozjet..myslim na vas..a drzim nam vsem palce
Šiška: teď jsi mě zarazila. Ta moje „babucha“ mi doporučila sojové mléko a já ho konzumuji ve velkém. Kupuju zajíce s příchutí smetany. Dávaám si to do kaší, do hormonálního kafe, všude. Vařím, peču - všechno z toho. Jíme i sojové jogurty. Jo, a sojove maso. Kde jsi přišla na to, že soja ne?
Capel ja som tiež niekde čítala, že soja nééé, ja to geneticky upravená plodina.
Blanko držím palečky na stimulaci aj keď ti nezávidím to pichanie.
Nuf 6ks je pekný počet, čím si stimulovala, nejak som sa stratila?
Holky akú máte dietu? Ja čakám kým sa mi ozve moja číňanka aby som nastúpila na bylinky, ale ak poradíte ešte úpravu jedálnička budem rada ![]()
capelucito, treba tady, ale je toho daleko vic:
http://www.clinic24.eu/…-o-soji.aspx
moje cinanka mi soju nezakazala, ani mi ji nedoporucila (toho zajice tam ale doporucuji tem, co nedaji to kozi mliko, takze jsem si jedno baleni bohuzel taky poridila, abych se psak docetla o skodlivosti fytoestrogenu, nechci nic riskovat, soju proste nejim, ani tofu)
vanejko: cinanka me denne rano zkontroluje a doporuci co ten den jist (v dobe lecby teda), zalezi to na tom, ktere organy ti cisti, nebo kterou drahu..ja mam oslabenou slezinu, a jsem mirne anemicka, takze mam jist pravidelne jahly, kuskus, cervenou repu, vajicka, kozi mliko, obcas kozi syr, ryzi, bilou redkev atd..je toho hodne..to ti povi ta tvoje cinanka a je o tom spoustu knizek..treba kucharka ty hanky zemanovy je prekvapive super
joo, a jogurty se v zime/na jare nesmi podle cinanu vubec..chladi telo = zatezujou jatra..je o tom hodne publikaci, ta nase cinanka (je to kapacita, lecil se u ni i havel kdysi i jeho zena treba, zna ji 3/4 stredoceskeho kraje, ma nabito, je to puv. klasicky lekar)vzdycky neco polocesky prohodi a ja si to pak docitam, aby mi to bylo jasnejsi, navic rada vim, co delam a proc, nestaci, ze mi to nekdo da za ukol:)je to mor ty vsechny informace..uz mam pomalu vyssi divci..dotahnu to na PhD.:))
Já teda nevím. Člověk se snaží dělat něco pro své zdraví a dopadne to tak, že si ho sám začne kazit. Já se ![]()
No, tak zpět na stromy. Já prostě ty kaše jen s vodou nedám, takže… čím to mohu nahradit? A kupovat litr kozího mlíka na 80 kč, to fakt nehodlám.
vanejka píše:
Capel ja som tiež niekde čítala, že soja nééé, ja to geneticky upravená plodina.Blanko držím palečky na stimulaci aj keď ti nezávidím to pichanie.
Nuf 6ks je pekný počet, čím si stimulovala, nejak som sa stratila?
Holky akú máte dietu? Ja čakám kým sa mi ozve moja číňanka aby som nastúpila na bylinky, ale ak poradíte ešte úpravu jedálnička budem rada
nuf píše:
Stimulka Puregonem. Minule jsem měla Menopur a to bylo 5 folikulů. Tak jsem čekala teď větší úrodu, ale kdyby by se neuděla v levém ta cysta, tak by možná byla, hlavně aby byly plné a byla v nich pěkná vajuchaProtože k dalšímu pokusu se asi možná dostanem až za rok.
vanejka píše:
Máš úžasnou úrodu.
kapicko (alias Capelucito;)), pijes odvar z kustovnice (goji)? pije se to denne, cisti to krev (videa na yutube z laboratore)cely den to prelivas horkou vodou (15ks)a pak to vecer snis,teda snite je to dobry pro vsechny..denne byste meli jist i fazole..a s tim mlikem ti nepomuzu,jsem presvedcena, ze je potreba kupovat to svinsky drahy..kupujeme cca 4lahve na tyden pro oba, neni dobry ho konzumovat hodne, staci rano hrnecek, ma to byt to prvni, co do zaludku das a teply samozrejme, studenyho ani syrovyho nic jist nemame, vsechno delame na pare event. na rostl. oleji (sry, to uz spis pisu holkam, ty to urco vis)..co se snidani tyka, nakupuju spoustu kremu, pomazanek a pastik v DM drogerii od Alnatury, je to drahy, je to dobry a stoji to cely daleko min nez hormonalni stimulace (snad ne uplne naivne doufam, ze se tomu sama vyhnu) Hele v principu se ty svy „cinanky“ na vsechno ptej porad, ja treba myslela, ze je dobry jist i pohanku (miluju pohankovy pukance v medu) a prd, pohanku mam zakazanou, opet je to „chladna“ obilnina..jo a maslo existuje taky kozi, kdyby sis nemohla vystacit s olivacem ci jinym rostl.tukem )pouzivame sezamovy, orechovy a slunecnicovy treba)
moja činanka, predbežne, vravela, že játra a že som prázdna
Ale ešte ma pozve na pohovor tak som zvedavá. možno začnem mať nakoniec aj menzes ![]()
Nuf:5 je u nás super,
Ja som mala 3, ale zase všetky plné a kvalitné. Na prvej kontrole našiel iba 1 a to som šla domov s plačom a potom ešte dorástli a to som bola maximálne šťastná. Teraz by som pre zmenu chcela, aby sa niečo uchytilo, ale to asi my všetky ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď