Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
14.2.12 14:52
vanejka píše:
Ja som minulý týždeň tiež bola u nejakej pani čo sa venuje čínskej medicíne. Zatiaľ sme mali iba pohovor a zapisovala si moje problémy, povedala, že to vyhodnotí a pripraví pre mňa bylinky a odporučí mi nejaké prípravky. Človek už skúša všetko možné. Začala som cvičiť aj podľa Mojžíškovej tak snáď niečo z toho zaberie :roll:

Capel je to moc nepríjemné to rovnanie kostrče? Mńa to čaká za chvíľu a vobec si to neviem predstaviť.

myslim, ze z cinske mediciny je nejdulezitejsi akupunktura v kombinaci s dietou a pak tedy bylinkama, jenom bylinky je asi malo, pokud je vetsi problem..ad kostrc, to clovek skoro vubec neciti, je to par vterin,netreba se toho vubec bat;)jen je pak potreba denne min. 2× cvicit po dobu min. 3 mesicu, idealne pul roku..coz je zahul
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
14.2.12 14:55

cvičím, snažím sa, nechce sa mi do toho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
14.2.12 15:21

Ahoj děvčata, jsem ráda, že se nám to tady rozrostlo. :potlesk:
Jinak mě je dneska konečně zas trochu líp, tak nevím jestli to bylo včera tím šokem z těch hormonů… :nevim:
Ale stejně jsem si dnes po cestě do práce říkala, že po tomhle pokusu končím, musím si dát zas nějakou pauzu nebo se z těch vajíček už úplně zblázním! :zed: Přihlásila jsem se do školy a asi si začnu hledat i novou práci. Prostě jsem si uvědomila, že musím zase obnovit myšlení taky trochu na sebe. Nebo ve 40 nebudu mít ani vajíčka, ale ani žádnej život, protože ten se mi do tý doby pomalu a jistě rozpadne. :,(

Vanejko - jak dlouho už cvičíš Mojžíšku? Já jsem taky začala a fakt je, že mi
to zatím dělá dobře - na hodinku se sama zavřít a v klidu si
protáhnout tělo a záda taky vůbec není k zahození, i kdyby to k těhu
nepřispělo. Tak doufám, že vytrvám, zatím mě to baví. A z toho
rovnání kostrče mám taky docela vítr. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
14.2.12 16:11

bebep: mas recht, je to pohlcujici porad mit na pameti v jakem stadiu cyklu se clovek prave nachazi,me dost pomaha rozptylovat se zarizovanim adopce z afriky treba, nebo priprava rekonstrukce bytu..teoreticka priprava, taky se poprve zacinam trosku venovat biokucharce a prave te cinske medicine a hormonalni joze, temer jsem prestala predcvicovat, vycerpavalo me to moc, davam si obcas jednu az dve hodiny ve fitku a bohate mi to staci..je to nutny..stejne se mi ale pravidelne v obdobi menstruace stava, ze jsem na facku..ale tak to tak asi bylo vzdycky:))jinak Mojzisova je podle meho opravdu bezvadna, kdysi jsem ji cvicila, ted teda denne delam tu horm.jogu, ale casem to mozna zkusim propojit, urcite me po tom ani z dlouheho stani nebolely bedra a chodila jsem narovnanejsi, taky menstruace byla daleko min bolestiva..
vanejko - proste si zkus predstavit tu malou vanocku tvoji, ke ktery te to priblizi a hned se ti zacne chtit, uvidis;) clovek se v dnesni ulitany dobe u toho i zklidni..pokud se ti podari do toho zatahnout i muze, tak super, u nich to ma totiz taky blahodarny vliv, kdyby nic jinyho, tak bude mit uvolnenejsi panev pri sexu a to neni k zahozeni..o mire prokrveni nemluve;)holky, to dame;)navic hladina hormonu se da cvicenim ovlivnit (proto dochazim na ten kurz horm.jogy, ma top skvely vysledky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.2.12 16:36

Zdravím,tak dítko se má narodit na přelomu července a srpna.Jak jsem tu tak pročítala vaše zkušenosti,tak mě změřili hodn.AMH zároven s hormonálním frofilem v CAR.(FSH bylo kolem 10,takže taky bída)je fakt,že mi odběr nechtěli zopakovat,že je drahý(1000,–) nicméně zopakovali.Pro mně to je hooodně velký rozdíl jestli mám 0,01 nebo 0,42.Je pravda,že ve finále to bylo jedno kolik mi naměřili čeho.
Každopádně můj názor co se týče stimulace je,že lépe stimulovat nižšími dávkami a vyprodukovat 1 kvalitní vajíčko,než vys.dávkami,mít z toho cysty a 3 nezralá vajíčka.Dnes se na to dívám trochu jinak a doktorům zas tak moc nedůvěřuji.
Přeji všem at se zadaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
14.2.12 16:48

Siska - no super, tak bys nám pak mohla udělat nějaký kurz! :lol:
Copy - gratuluju k těhu! Ať se máte dobře! :kytka:
u nás to přirozeně asi stejně nepůjde (nemám průchodné vejcovody), ale
i tak je to zase naděje navíc. Takže díky za zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
14.2.12 16:51
Bude mi v červnu 33 let.
vanejka píše:
COPY waw…obrovská gratulácia a tichá závisť. :potlesk:

Nufa koľko máš rokov?

Holky ja som na prvé IVF stimulovala puregonom aj menopurom vysoké dávky za lieky som doplácala skoro 6tis.

čo je to Nativ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
14.2.12 16:59

Copy, také gratulu k těhu :andel: Je to dobrá zpráva, že i s nízkým AMH, to jde přirozeně, ale nám to stejně nepůjde, máme špatný i spermiogram, tak jen IVF.
Bebep jsem ráda, že je Ti už lépe :dance:
Jinak se úplně stydím, jak jsem četla, jak cvičíte, já se k tomu nepřinutím, takle mi ty cviky převést do práce, to by šlo, ale cvičt, to já nevydržím, jsem ostuda :pocitac:
Mě dnes přetalo po dlouhé době píchat na levo, tak si říkám, že třeba nákým zázrakem ta cysta zmízí, no uvidím, zítra na kontrole. Jinak mám pocit, že mi klesá každý den tlak, motá se mi hlava, nevím jestli je to po těch hormonech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
14.2.12 19:19
copy píše:
Zdravím,tak dítko se má narodit na přelomu července a srpna.Jak jsem tu tak pročítala vaše zkušenosti,tak mě změřili hodn.AMH zároven s hormonálním frofilem v CAR.(FSH bylo kolem 10,takže taky bída)je fakt,že mi odběr nechtěli zopakovat,že je drahý(1000,–) nicméně zopakovali.Pro mně to je hooodně velký rozdíl jestli mám 0,01 nebo 0,42.Je pravda,že ve finále to bylo jedno kolik mi naměřili čeho.
Každopádně můj názor co se týče stimulace je,že lépe stimulovat nižšími dávkami a vyprodukovat 1 kvalitní vajíčko,než vys.dávkami,mít z toho cysty a 3 nezralá vajíčka.Dnes se na to dívám trochu jinak a doktorům zas tak moc nedůvěřuji.
Přeji všem at se zadaří…

naprosty souhlas, v diskuzich, kde se ucastnim to vsude pisu, ze jsem presvedcena i diky nactenym odbornym statim z ciziny, ze u pacientek s vyssim FSH (jukni v podpisu na moji hladinu) zdejsimi doktory preferovana jeste vyssi stimulace malokdy funguje, casto musi byt ukoncena predcasne = vycerpa organismus i penezenku, co to dela s psychikou je dalsi kapitola, a vysledek je minimalne takovy, jako kdyz se pokousime otehotnej v nativnim IVF…jakoby ceske CARy zivil pocet odsatych foliklu a nikoli zplozenych deti..z nativu totiz jen vyjimecne byva material k zamrazeni = maji z toho dalekomensi vydelek.To same se tyka mnozstvi predepsanych leku - opet nulovy nebo nizky vydelek, v dusledku to znamena, ze to maloktery gynekolog z CARu doporuci jako prvni variantu (pritom je prece logicke zacit od nejsetrnejsi a nejlevnejsi metody k tem narocnejsim), naopak se k tomu milostive uchyluji,az kdyz uz nam telicko zhuntuji treba 3 IVF, pak se jako najednou ustrnou a vezmou nativ na milost..holky musite sve telo chranit, oni to bohuzel neudelaji, rozum do hrsti a vsechno zvazovat, nechat se jima vest se strasne casto nevyplaci..jiste jsou mezi lekari i vyjimky, ktere potvrzuji pravidlo a ktere nas jsou schopni videt jako celek a ne pouze chodici vajecnik, ci tak neco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
14.2.12 19:20

Bebepcvičím prvý mesiac ve čtvrtek som mala mať prvú mobilizáciu, ale ešte mám menzes tak sa to posunulo o 2týždne, pretože zas nie je miesto na rehabke. Mám dobrý pocit, predtým ma hodne bolela krční páteř a teraz z tým nemám problém.

Nufja mám za dva týždne 34 takže ťa plne chápem. Tiež mám pocit, že mi zvoní budík na biologických hodinách. Chcem zdravé, oplodnené, uhniezdené vajucho a rýchlo, bo už mi z toho hrabe :pankac: Držím palce ne zajtrajšiu kontrolu.

šiško napíš viac o horm joge to som ešte nepočula.

Jo a ešte som sa chcela spýtať aký máte menzes? Ja sice pravidelný, ale veľmi slabý. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
14.2.12 19:24
Bebep píše:
Siska - no super, tak bys nám pak mohla udělat nějaký kurz! :lol:
Copy - gratuluju k těhu! Ať se máte dobře! :kytka:
u nás to přirozeně asi stejně nepůjde (nemám průchodné vejcovody), ale
i tak je to zase naděje navíc. Takže díky za zprávy.

na tu jogu to chce profika, v celych Cechach jsou jen 2 akreditovane instruktorky, neni to uplne sranda se to naucit, proto se poradaji kurzy a ne singl hodiny. jinak se zeptam, pises, ze mas nepruchozi vejcovody..byla si na HyCoSy, alias neinvazivnim vysetreni pruchodnosti? Nechci delat superchytrou, ale tohle vysetreni uz profouklo nekolika mym kamoskam trubky tak, ze otehotneji prirozene tesne pred naplanovanym IVF;) navic prave ta horm. joga uvolnuje spasmy na vejcovodech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
14.2.12 19:30
nuf píše:
Copy, také gratulu k těhu :andel: Je to dobrá zpráva, že i s nízkým AMH, to jde přirozeně, ale nám to stejně nepůjde, máme špatný i spermiogram, tak jen IVF.
Bebep jsem ráda, že je Ti už lépe :dance:
Jinak se úplně stydím, jak jsem četla, jak cvičíte, já se k tomu nepřinutím, takle mi ty cviky převést do práce, to by šlo, ale cvičt, to já nevydržím, jsem ostuda :pocitac:
Mě dnes přetalo po dlouhé době píchat na levo, tak si říkám, že třeba nákým zázrakem ta cysta zmízí, no uvidím, zítra na kontrole. Jinak mám pocit, že mi klesá každý den tlak, motá se mi hlava, nevím jestli je to po těch hormonech.

cyste se da zbavit prave tou dietou, muzou se totiz delat proto, ze Ti telo, resp. jatra ci slezina nestihaji cistit krev od toxinu a tak si telo vyrobi kapsicky, kam to soupe..idealni je se procistit od mlecnych vyrobku, masa, alkoholu, kafe, bile mouky a bileho cukru..3mesice vetsinou staci..jsem toho sama prikladem..misto cysty ovulace po pul roce (viz muj podpis)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
14.2.12 19:32

o hormonalni joze se doctete tady (upozornuju, ze jsem pouhy klient, nikoli podilnik;)) http://www.lunarnijoga.cz/index2.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
14.2.12 20:48

ahojky shanim info ohledne AMH,jen ve zkratce: 4× jsem prirozene otehotnela,2× potrat v 7tt,1× ve 12tt. a UPT v 26tt. kvuli VVV.Pritel ma zhorsenou morfologii 6%,tudiz nam bylo dopuruceno IVF,genetika,imuno.,horm.profil,stitna zlaza,hematologie-vse v poradku.Mam za sebou dve stimulace Puregonem,druha s max. davkami hormonu-uplne bez reakce zadny folikul.Ted zkousime nativ s Clostilbegytem 3×1 tableta a dnes 10DC utz. opet bez reakce.Takze by me zajimalo kde jste toto vysetreni podstoupili,ktery den cyklu se odebira a jak dlouho se ceka na vysledek.Ja chodim do CARu v Jihlave a tohle vysetreni sice delaji ale pak se to nekam jinam posila a ceka se pry mesic.Premyslela jsem ze kdybych zkusila jine CAR a dojela si tam tak by to bylo rychleji ale nevi v kterych CARech ho delaji,prosim poradte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
14.2.12 21:50
Jestli myslíš vyšetření AMH, tak to dělaj v Praze v Gestu, koukni na stránky http://www­.gest.cz/cz/ak­tual.php?st=2 mě v mém caru, řekli, že ho nedělaj, že je to hodně drahé, ale mě ho dělali úplně jinde, vrámci studie v Praze, tak že jsem se k tomu dostala, jak slepá k houslím. Možná, že časem si ho nechám v tom Gestu zjistit znova.
berustik píše:
ahojky shanim info ohledne AMH,jen ve zkratce: 4× jsem prirozene otehotnela,2× potrat v 7tt,1× ve 12tt. a UPT v 26tt. kvuli VVV.Pritel ma zhorsenou morfologii 6%,tudiz nam bylo dopuruceno IVF,genetika,imuno.,horm.profil,stitna zlaza,hematologie-vse v poradku.Mam za sebou dve stimulace Puregonem,druha s max. davkami hormonu-uplne bez reakce zadny folikul.Ted zkousime nativ s Clostilbegytem 3×1 tableta a dnes 10DC utz. opet bez reakce.Takze by me zajimalo kde jste toto vysetreni podstoupili,ktery den cyklu se odebira a jak dlouho se ceka na vysledek.Ja chodim do CARu v Jihlave a tohle vysetreni sice delaji ale pak se to nekam jinam posila a ceka se pry mesic.Premyslela jsem ze kdybych zkusila jine CAR a dojela si tam tak by to bylo rychleji ale nevi v kterych CARech ho delaji,prosim poradte
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí