Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
V ISCARu dávají výsledky hned odpoledne, když tam přijdeš dopoledne.
Já chodila do Pronatalu Praha a tam krev neberou vůbec. Když ti vyjde test tak zavoláš a objednáš se za 14 dní na UZ. Jsou to strašný nervy.
Já jsme si minule šla na gyndu, testy jsem měla negativní a špinila jsem, tak jsme vola do ČB a řekli mi ať si zajdu ke svému doktorovi, no stejně to bylo zbytečné, výsledek jsem věděla druhý den.
Tak večer jdu na první vpich, přečetla jsem návod, tak doufám, že to s tím perem zvládnu, minule jsem měla klasické jehly, tak se toho pera trochu bojím a raději počkám na chlapa, abych u toho nebyla úplně sama.
Nuf - pero je fakt bezva, s normální jehlou se mi vždycky klepaly ruce a něvěděla jsem co s tím, ale s perem jsem píchala 14 dní a pak už to byla pohoda. Jde jen o to první píchnutí. Přeju, ať to dobře zvládneš a hlavně aby byla dobrá úrodička! Tfuj tfuj!
Tak chlap má rýmu, ale teplotu neměl, tak doufám, že to také nechytnu, ale je mi jako před virozou, tak nevím, co dělat, jestli to chytnu, tak je asi jeden pokus uplně k ničemu, furt mi to šrotuje v hlavě, co bude když onemocním??
nuf píše:
Tak chlap má rýmu, ale teplotu neměl, tak doufám, že to také nechytnu, ale je mi jako před virozou, tak nevím, co dělat, jestli to chytnu, tak je asi jeden pokus uplně k ničemu, furt mi to šrotuje v hlavě, co bude když onemocním??
Když budeš nastydlá, tak asi nic. Když budeš super vážně nemocná, tak to posunou.
Jak posunou, když jsem začla se stimulkou? Jediné, co mě napadlo, že by mi je rovnou museli zamrazit a na ET bych šla další měsíc. Už bych se z toho neviděla ![]()
Hele, já si myslím, že kdybys měla nějakou vážnou nemoc, co já vím co, spálu, příušnice nebo něco takového. Bežné nachlazení se určitě neřeší. ![]()
Nuf, tak mě se anesteziolog před odběrem vajček ptal, jestli nejsem nachlazená, nebo nemám virozu, mohla by to být komplikace při anestezii…
Mě klepne, zase mi to spadlo.,…
![]()
Nuf: na www.iscare.cz je v sekci IVF poradna. Můžeš se tam na cokoli zeptat a je jedno, jestli do centra chodíš nebo ne. Ale nachlazení se tam už několikrát řešilo. ![]()
Nuf - tak jak jsi na tom? A jak to jde s perem? Dobrý, ne?
Capel - koukám, že máš v podpisu srovnaná kostrč. Prosím Tě jak se to dělá? Já dnes byla u fyzioterapeutky, krásně mi srovnala žebra a říkala, že mi tu kostrč udělá po OPU pře ET, že prý se dobře prokrví děloha a líp se zahnizďuje.
Kikik - tak jak to dopadlo? Jsou tam //?
Bebep píše:
Nuf - tak jak jsi na tom? A jak to jde s perem? Dobrý, ne?
Capel - koukám, že máš v podpisu srovnaná kostrč. Prosím Tě jak se to dělá? Já dnes byla u fyzioterapeutky, krásně mi srovnala žebra a říkala, že mi tu kostrč udělá po OPU pře ET, že prý se dobře prokrví děloha a líp se zahnizďuje.
Kikik - tak jak to dopadlo? Jsou tam //?