Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kikik píše:
bebep:já do práce nechodím ale jinak se víceméně chovám normálně samozřejmě jsem na sebe opatrnější,nezvedám těžké věci a víc polehávám.Jinak to čekání mě ubíjí,prsa bolí a učitě se zvětšily tak aspoň 1krát,bříško taky pobolívá,jsem nafouklá a všude kde čtu tak jsou to vpodstatě symptomy pro těhu i proti tak nevímjo nevím jestli jsem to psala ale já ještě beru utrogestan 6denně a 1denně medrol nevím jestli jste to někdo po ET bral?
nuf píše:
Do Českých Budějovic do Artu. A Ty?Capelucita píše:
NUF - kam chodíš?
Mám v podpise - ISCARE (Praha)
Já dřív brala Utrogestan. Bylo to šílený, bála jsem se, že usnu ve stoje
. Takže teď mi dávají Dufaston a to ve stoje neusínám, jen v sedě. ![]()
Holky, mě včera večer došlo, že se teď chystám na 5. IVF. Nějak mě to rozhodilo. Jak si mám vměstnant zase zpět do hlavy, že je to teprve 2. stimulované?
Holky dopsala jsem do tabulky hodnoty AMH, tak doufám, že jsem to našla dobře, nerada bych někomu ubrala, kdyby se to náhodou stalo, tak to neberte osobně, jen chyba v opisu.
Nevadí, že jsem to takle začala psát?
Capelucita: AMH 0 – Kolem 3.2. Gonal + Menopur –
Nuf. AMH 0,93 – kolem 5.2. Puregon- krátký protokol-
Babep: AMH 0,59 – kolem 10.2.Clostík
Blanka S: AMH 0,16 – 14.02. Hormonální profil
PO ET
Kikik: AMH 0,17 – 26.1. ET 2embryjka
TĚHULKY
Nika Shams: AMH 0,48 – ET 16.01. //
Capelucita píše:
Já dřív brala Utrogestan. Bylo to šílený, bála jsem se, že usnu ve stoje. Takže teď mi dávají Dufaston a to ve stoje neusínám, jen v sedě.
Holky, mě včera večer došlo, že se teď chystám na 5. IVF. Nějak mě to rozhodilo. Jak si mám vměstnant zase zpět do hlavy, že je to teprve 2. stimulované?
Nuf: no jo, měla jsem 3 nativy. Ty mi asi nevidíš podpis, viď?
Tady ti ho zkopíruju:
snažení od 01/2009, ISCARE, 38 let
1× IVF, 3× NIVF, 4× IUI, 1 embryjko z nativu v mrazáku , FL 4 týdny
AMH 0, zvýšená bun. imunita – Prednison a Anopyrin, na trombo – Clexane
2. IVF nejdříve únor 2012, alternativní medicína.
Imuno OK, štítná žláza OK – můžeme do 2. IVF.
Capelucita píše:
Nuf: no jo, měla jsem 3 nativy. Ty mi asi nevidíš podpis, viď?Tady ti ho zkopíruju:
snažení od 01/2009, ISCARE, 38 let
1× IVF, 3× NIVF, 4× IUI, 1 embryjko z nativu v mrazáku , FL 4 týdny
AMH 0, zvýšená bun. imunita – Prednison a Anopyrin, na trombo – Clexane
2. IVF nejdříve únor 2012, alternativní medicína.
Imuno OK, štítná žláza OK – můžeme do 2. IVF.
Já jsem ty podpisy taky neuměla. Holky mě to před 2 týdny naučily. Musím říct, že je to bezva.
Všechny Vás zdravím, jen jsem si dala přestávku po ivf, než začnu s nativem. Gratuluji těhulkám. Takže se připisuji do tabulek. Kde se zadává, aby byl vidět popis?
Daloje: : AMH 0,22 - nativ březen??? Reprofit Olomouc
Dajole píše:
Všechny Vás zdravím, jen jsem si dala přestávku po ivf, než začnu s nativem. Gratuluji těhulkám. Takže se připisuji do tabulek. Kde se zadává, aby byl vidět popis?Daloje: : AMH 0,22 - nativ březen??? Reprofit Olomouc
Pod názvem dikuze máš linku malýma písmenkama. Jedna z možností je tam něco ve smyslu zobrazit podpis.
Capelucita píše:Dajole píše:Pod názvem dikuze máš linku malýma písmenkama. Jedna z možností je tam něco ve smyslu zobrazit podpis.
Všechny Vás zdravím, jen jsem si dala přestávku po ivf, než začnu s nativem. Gratuluji těhulkám. Takže se připisuji do tabulek. Kde se zadává, aby byl vidět popis?Daloje: : AMH 0,22 - nativ březen??? Reprofit Olomouc
přesně tak. Já tam už nic nepíšu. Mněla jsem tam popis IVF a vše kolem něj jenže diskutuji i jinde a setkala jsem se s blbýma kecama
.
Nuf - tabulka super!
Doufám, že postupně budeme všechny příbývat do posledního řádku!
Capel - taky bych na to ráda přestala myslet, tak když přijdeš na nějakou fintu, děj vědět. Pořád se přemlouvám, abych dostala do tý hlavy něco jinýho, ale moc se to nedaří! ![]()
Holky neříkali vám někde něco o přípravku DHEA? Mě to doporučil doktor, už jsem o tom něco málo četla, jako vždy pro i proti, tak bych se chtěla s někým poradit, jestli nemáte zkušenosti nebo jste něco neslyšely.
Capelucita: Praha: ISCARE - AMH 0 – Kolem 3.2. Gonal + Menopur –
Nuf: ČB: ART - AMH 0,93 – kolem 5.2. Puregon- krátký protokol-
Babep: AMH 0,59 – kolem 10.2.Clostík
Daloje: Olomouc: Reprofit - AMH 0,22 – nativ březen???
Blanka S: AMH 0,16 – 14.02. Hormonální profil
PO ET
Kikik: AMH 0,17 – 26.1. ET 2embryjka
TĚHULKY
Nika Shams: AMH 0,48 – ET 16.01.
// ![]()
Dajole píše:
Na to jsem se ptala, ale nebylo mi to doporuceno, je to jeste novx a nevyzkouseny lek. Jinak muzes najit moje odkazy co jsem uvadela drive v teto diskuzi.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď