Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nuf
435
30.1.12 19:27
Utrogestanol jsem brala před ET a po ET, je to na sliznici, aby pěkně rostla. Medrol neznám. Jo s těma příznaky je to na prd, člověk prostě neví a nezbývá mu než čekat :nevim: stále držím pěstě, aby to byly krásné // :srdce:
kikik píše:
bebep:já do práce nechodím ale jinak se víceméně chovám normálně samozřejmě jsem na sebe opatrnější,nezvedám těžké věci a víc polehávám.Jinak to čekání mě ubíjí,prsa bolí a učitě se zvětšily tak aspoň 1krát,bříško taky pobolívá,jsem nafouklá a všude kde čtu tak jsou to vpodstatě symptomy pro těhu i proti tak nevím :zed: jo nevím jestli jsem to psala ale já ještě beru utrogestan 6denně a 1denně medrol nevím jestli jste to někdo po ET bral?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
31.1.12 08:24
nuf píše:
Do Českých Budějovic do Artu. A Ty?
Capelucita píše:
NUF - kam chodíš?

Mám v podpise - ISCARE (Praha)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
31.1.12 08:28

Já dřív brala Utrogestan. Bylo to šílený, bála jsem se, že usnu ve stoje :) . Takže teď mi dávají Dufaston a to ve stoje neusínám, jen v sedě. :lol:

Holky, mě včera večer došlo, že se teď chystám na 5. IVF. Nějak mě to rozhodilo. Jak si mám vměstnant zase zpět do hlavy, že je to teprve 2. stimulované?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
31.1.12 09:40

Holky dopsala jsem do tabulky hodnoty AMH, tak doufám, že jsem to našla dobře, nerada bych někomu ubrala, kdyby se to náhodou stalo, tak to neberte osobně, jen chyba v opisu.
Nevadí, že jsem to takle začala psát?

Capelucita: AMH 0 – Kolem 3.2. Gonal + Menopur –
Nuf. AMH 0,93 – kolem 5.2. Puregon- krátký protokol-
Babep: AMH 0,59 – kolem 10.2.Clostík

Blanka S: AMH 0,16 – 14.02. Hormonální profil

PO ET
Kikik: AMH 0,17 – 26.1. ET 2embryjka

TĚHULKY
Nika Shams: AMH 0,48 – ET 16.01. //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
31.1.12 09:46
To jsi měla nativy?
No do hlavy se to těžko dostává, ale to zvládneš, říkej si, že to musí dobře dopadnout :andel: a nemysli na to, že to nebude mít žádný účinek. :srdce:
Capelucita píše:
Já dřív brala Utrogestan. Bylo to šílený, bála jsem se, že usnu ve stoje :) . Takže teď mi dávají Dufaston a to ve stoje neusínám, jen v sedě. :lol:Holky, mě včera večer došlo, že se teď chystám na 5. IVF. Nějak mě to rozhodilo. Jak si mám vměstnant zase zpět do hlavy, že je to teprve 2. stimulované?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
31.1.12 09:54

Nuf: no jo, měla jsem 3 nativy. Ty mi asi nevidíš podpis, viď?

Tady ti ho zkopíruju:
snažení od 01/2009, ISCARE, 38 let
1× IVF, 3× NIVF, 4× IUI, 1 embryjko z nativu v mrazáku , FL 4 týdny
AMH 0, zvýšená bun. imunita – Prednison a Anopyrin, na trombo – Clexane
2. IVF nejdříve únor 2012, alternativní medicína.
Imuno OK, štítná žláza OK – můžeme do 2. IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
31.1.12 10:01
Jo přesně, tak podpis nevidím, tak proto se ptám na to, co tam máš, a ani nevím, jak se to nastavuje. Díky za info. máš bohatou historii, to já mám jen za sebou jedno IVF a teď nás čeká druhé. Na štítku beru ten Euthyrox, kdybych se nesnažila o těhu, tak by mě nechali bez něj, ale takle mi ho raději nasadila, ale není to žádná krize.
Capelucita píše:
Nuf: no jo, měla jsem 3 nativy. Ty mi asi nevidíš podpis, viď?Tady ti ho zkopíruju:
snažení od 01/2009, ISCARE, 38 let
1× IVF, 3× NIVF, 4× IUI, 1 embryjko z nativu v mrazáku , FL 4 týdny
AMH 0, zvýšená bun. imunita – Prednison a Anopyrin, na trombo – Clexane
2. IVF nejdříve únor 2012, alternativní medicína.
Imuno OK, štítná žláza OK – můžeme do 2. IVF.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
31.1.12 10:16

Já jsem ty podpisy taky neuměla. Holky mě to před 2 týdny naučily. Musím říct, že je to bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.1.12 10:50

další do statistiky

Všechny Vás zdravím, jen jsem si dala přestávku po ivf, než začnu s nativem. Gratuluji těhulkám. Takže se připisuji do tabulek. Kde se zadává, aby byl vidět popis?

Daloje: : AMH 0,22 - nativ březen??? Reprofit Olomouc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
31.1.12 13:18
Dajole píše:
Všechny Vás zdravím, jen jsem si dala přestávku po ivf, než začnu s nativem. Gratuluji těhulkám. Takže se připisuji do tabulek. Kde se zadává, aby byl vidět popis?Daloje: : AMH 0,22 - nativ březen??? Reprofit Olomouc

Pod názvem dikuze máš linku malýma písmenkama. Jedna z možností je tam něco ve smyslu zobrazit podpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
31.1.12 13:50
Capelucita píše:
Dajole píše:
Všechny Vás zdravím, jen jsem si dala přestávku po ivf, než začnu s nativem. Gratuluji těhulkám. Takže se připisuji do tabulek. Kde se zadává, aby byl vidět popis?Daloje: : AMH 0,22 - nativ březen??? Reprofit Olomouc
Pod názvem dikuze máš linku malýma písmenkama. Jedna z možností je tam něco ve smyslu zobrazit podpis.

přesně tak. Já tam už nic nepíšu. Mněla jsem tam popis IVF a vše kolem něj jenže diskutuji i jinde a setkala jsem se s blbýma kecama :pocitac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
31.1.12 18:19

Nuf - tabulka super! :potlesk: Doufám, že postupně budeme všechny příbývat do posledního řádku!
Capel - taky bych na to ráda přestala myslet, tak když přijdeš na nějakou fintu, děj vědět. Pořád se přemlouvám, abych dostala do tý hlavy něco jinýho, ale moc se to nedaří! :roll:
Holky neříkali vám někde něco o přípravku DHEA? Mě to doporučil doktor, už jsem o tom něco málo četla, jako vždy pro i proti, tak bych se chtěla s někým poradit, jestli nemáte zkušenosti nebo jste něco neslyšely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
31.1.12 18:51

Capelucita: Praha: ISCARE - AMH 0 – Kolem 3.2. Gonal + Menopur –
Nuf: ČB: ART - AMH 0,93 – kolem 5.2. Puregon- krátký protokol-
Babep: AMH 0,59 – kolem 10.2.Clostík

Daloje: Olomouc: Reprofit - AMH 0,22 – nativ březen???
Blanka S: AMH 0,16 – 14.02. Hormonální profil

PO ET
Kikik: AMH 0,17 – 26.1. ET 2embryjka

TĚHULKY
Nika Shams: AMH 0,48 – ET 16.01. :srdce: // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
31.1.12 18:52
Díky za info a dobrý nápad, tam psát i car :palec:
Dajole píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.1.12 19:44

Na to jsem se ptala, ale nebylo mi to doporuceno, je to jeste novx a nevyzkouseny lek. Jinak muzes najit moje odkazy co jsem uvadela drive v teto diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí