Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nuf
435
23.1.12 18:24

Dnes jsme byli na konzultaci v caru a dohodli jsme se lépe než jsem čekala. Tak jak nám v Plzni řekli, že už jen dárce spermií, tak tady nám to vysvětlili a ten protein, co mu chybí nemá vliv na ISCI, že v Plzni doporučujou dárce každému, že jak mile jsou ty hodnoty horší, tak hned je doporučení dárce a to samé platí o laparoskopii, kdo jí nemá, tak si ji má nechat udělat.
Tak jsme se dohodli na PICSI s tím, že kdyby ze mě dostali více vajíček, tak část se nechá oplodnit vlastními a část cizími, tak uvidíme, jak to bude. Jinak mi doporučil a nakonec mě i přesvědči na Puregon, tak doufám, že na něj nějak zareaguji a něco ze mě dostanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
23.1.12 20:27

Ahoj holky, tak se vám hlasím do klubu. Dnes jsem dostala výsledky -AMH 0,59. :,( Ale v podstatě jsem to čekala. Mám za sebou totiž již dvě IVF, z čehož při každém pokusu ze mě vydolovali jen jedno vejce. Kupodivu dr. v Sanusu v HK kam jsem chodila to vůbec nijak nezaráželo, aby mi třeba udělal odběry na AMH, FSH… ba dokonce se mi do očí nebál tvrdit, že zásoba vajíček nijak zjistit nejde a směle by mě hnal do dalšího pokusu a dopoval mě zbytečně hromadou dalších hormonů! Jo prachy jsou holt prachy! No a jako variantu taky samozřejmě navrhnul darovaná. To si neumíte představit, jak já jsem byla naštvaná, když jsem šla odtud. :zed: Takže Sanus už nikdy více a vydala jsem se přes půl republiky do Reprofitu v Brně. A pustím se tam do nativu. Rozhodně to chci aspoň zkusit. Při tom druhém IVF se nám vajíčko oplodnilo a byl i ET, tak tajně doufám, věřím a modlím se, že to zase vyjde, i když bude jen jedno. Taky si myslím, že jestli tam ta šance je, i když třeba jen malilililinkatá, tak by se to mělo zkusit! Samo, že na tom nikdy nebudeme jako ostatní, že si budeme moct vybírat třeba z 15 vajuch, ale když bude jen jedno a kvalitní, tak nám to přece stačí, ne?! :)
S darovanými vajíčky mám taky pořád tak nějak problém, manža by byl pro, ale já si na tu myšlenku budu muset teprve nějak zvyknout, jestli ty vlastní pokusy nedopadnou dobře. Ale to zatím nebudu řešit, teď to chce optimistickou mysl a vzhůru do boje s přírodou!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
23.1.12 22:02
nuf píše:
Dnes jsme byli na konzultaci v caru a dohodli jsme se lépe než jsem čekala. Tak jak nám v Plzni řekli, že už jen dárce spermií, tak tady nám to vysvětlili a ten protein, co mu chybí nemá vliv na ISCI, že v Plzni doporučujou dárce každému, že jak mile jsou ty hodnoty horší, tak hned je doporučení dárce a to samé platí o laparoskopii, kdo jí nemá, tak si ji má nechat udělat.
Tak jsme se dohodli na PICSI s tím, že kdyby ze mě dostali více vajíček, tak část se nechá oplodnit vlastními a část cizími, tak uvidíme, jak to bude. Jinak mi doporučil a nakonec mě i přesvědči na Puregon, tak doufám, že na něj nějak zareaguji a něco ze mě dostanou.

Hlavu vzhůru mám kamaráda co podstoupil před 7 lety v Praze Iscaru MASA,získala se jen jedna zralá spermie a mají krásnou holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
24.1.12 08:56

Nuf: držím palce. Kam teď chodíš?

Bebep: neměla bys to do Prahy lepší? Po dálnici jsi tu za chvilku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
24.1.12 09:42
Do Českých Budějovic do ARTU, máme to nejblíž.
Capelucita píše:
Nuf: držím palce. Kam teď chodíš?Bebep: neměla bys to do Prahy lepší? Po dálnici jsi tu za chvilku…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
24.1.12 13:51

Tak mi dnes dorazila MS a zítra jdu na ty hormonální testy. Držte mi palce ať to dopadne dobře a můžu stimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
24.1.12 14:14

Blanka: držím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
24.1.12 16:10

Capel - to bych do Prahy měla určitě lepší, jenže to jsem ještě nevěděla, že se tam taky někde specializují na nativ a s MUDr. Machačem z Reprofitu, jsem to konzultovala už na diskuzích na netu a tak jsem prostě tam. Reprofit si taky hodně chválí, tak uvidím, jak to dojíždění budu zvládat a kdyžtak pár pokusů můžu zkusit pak i v Praze. Ke komu ty tam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
24.1.12 16:30
Budu držet pěstě i na nohách, ať je to dobré :hug:
Blanka S píše:
Tak mi dnes dorazila MS a zítra jdu na ty hormonální testy. Držte mi palce ať to dopadne dobře a můžu stimulovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
25.1.12 08:01

Bebap: no, bylo by divné, aby to v Praze někde nedělali, když je to tak výnosný business. Chodím do Iscaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
25.1.12 09:45

Já jsme koukala na ceníky a v Praze v Podolí vyjde nativ na 8.000kč a v Motole na 7.500kč, což mě tedy moc potěšilo, tedy doufám, že jsem to dobře pochopila. Zjišťuji už i preventivně ceny darovaných embryí a v Sanusu to vyjde na 18.800kč plus 300kč za 2h. pobytu, což mě také potěšilo, že to všude nestojí 80.000 až 120.000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
25.1.12 09:45

Já jsme koukala na ceníky a v Praze v Podolí vyjde nativ na 8.000kč a v Motole na 7.500kč, což mě tedy moc potěšilo, tedy doufám, že jsem to dobře pochopila. Zjišťuji už i preventivně ceny darovaných embryí a v Sanusu to vyjde na 18.800kč plus 300kč za 2h. pobytu, což mě také potěšilo, že to všude nestojí 80.000 až 120.000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
25.1.12 10:59

NUF: Motol je nejlevnější. V ISCARu stojí ntaiv 15 a pak doplácíš ICSI. Ale já tam chodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
25.1.12 13:27
To je docela dost, ale ISCARE mi příjde docela dobré, aspoň, co jsem tak koukala a četla. Hlavně, aby se nám zadařilo, bez ohledu kam chodíme, držím nám všem pěstě.
Capelucita píše:
NUF: Motol je nejlevnější. V ISCARu stojí ntaiv 15 a pak doplácíš ICSI. Ale já tam chodím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
25.1.12 14:01

Ono ceny ve státních nemocnicích Apolinář,Podolí,Motol… je vždy levější. I darci. V soukromých totiž platíš dárci za sperma nebo vajíčka, ve státním je darování pro dárce zadarmo proto jsou tam dlouhé čekjací doby nikdo nechce darovat jak sperma tak vajíčko, podstupovat celý proces IVF zadarmo.

Jinak testy mám už za sebou a další se dozvím 14.2.
14.2.2008 jsem mněla poslední MS s dcerou před IVF tak snad to bude dobré datum ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí