Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nuf
435
19.1.12 14:06
Našla jsme IVF s darovaným embryem za 30.000kč na pojišťovnu, ale to je už konečná. Teď nevím jestli si mám dát laparoskopii a jít pak do IUI s darovanými spermiemi, nebo rovnou zkusit IVF s darovanými spermiemi a pak kdyby to nevyšlo tak tu laparku a IUI s dárovanými a poslední IVF pokus na pojišťovnu nechat na darované embryo.
Na testy budu držet pěstě, aby byly co nejlepší.
Blanka S píše:
Tak pokud vím Gennet Praha tak celé IVF + odmněla dárkyni cca 80 tis. Jedna dávka sermatu dárce 3tis. Strašně nás do toho DR tlačila ikdyž jsme na 100% s manžekem řekli,že darované nechcem. Tak jsme přešli do jiného CAR a snad konečně příští týden dorazí MS a půjdu na ty hormonílní testy a pak se uvidí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.1.12 15:35

Mas do ceny za stimulaci zapocitane vse? My jsme jen na lecich na stimulaci doplaceli cca 18000 Kc diky nizkemu AMH, kdy vajecniky spatne reaguji a dalsich cca 30000 Kc by nas stali nadstandartni ukony, ty se nekonaly, protoze fulikuly byly prazdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
19.1.12 17:01

Léky na stimulaci si můžeš ale vybrat, ne? Já si vybrala Merional a za něju jsem nic nedoplácela až za další dávku 2500,– řekla jsem si sama, že chci levnější a dr. mi to i doporučila, že bych se nedoplatila… Někde na to prděj a rovnou daj to nejdražší, ale dá se to i jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
19.1.12 18:43
Tohle jsem našla na netu, na nákém centru v ceníku, tak nevím jestli je to se vším nebo jen za embryo. Když se asi bere celé embryo, tak se nemusí stimulovat, nebo také? Jinak mě stimulovali Menopurem a měla jsem čtyři zralá vajíčka a doplácela jsme asi 2000kč. Zatím budeme zkoušet vlastní vajíčko a až pak, až někdy embryo, kdybych už nic neměla nebo, kdyby řekli, že je to už k ničemu. Hlavně uvidím, co mi řeknou v pondělí v centru a jak se dohodnem, tak teď jen přemýšlím, co by bylo nejlepší a hledám na netu informace.
Dajole píše:
Mas do ceny za stimulaci zapocitane vse? My jsme jen na lecich na stimulaci doplaceli cca 18000 Kc diky nizkemu AMH, kdy vajecniky spatne reaguji a dalsich cca 30000 Kc by nas stali nadstandartni ukony, ty se nekonaly, protoze fulikuly byly prazdne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.1.12 08:18

Ahoj holky, tak se mi nepovedl nativ. Vajíčko nebylo úplně OK. Ale jestli je to díky AMH, to netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
23.1.12 08:53
Ahoj, tak to mě mrzí. Vím, jak se cítíš :hug: … Bylo nezralé?
Capelucita píše:
Ahoj holky, tak se mi nepovedl nativ. Vajíčko nebylo úplně OK. Ale jestli je to díky AMH, to netuším.
  • Citovat
  • Upravit
34
23.1.12 09:07

to je mi líto

Také se nám stalo něco podobného při posledním ivf, folikuly byly prázdé. Vysvětlil ti doktor proč se to stalo? AMH to být nemusí, amh znamená pouze nízkou ovariální rezervu a nemluví nic o kvalitě, ta je spíše vyjádřena hormonem FSH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.1.12 09:13

Ahoj holky. Ve folikulu bylo, tvářilo se prý podivně. Mělo divnou barvu, pak ale získalo barvu dobrou, ale nakonec ji zase ztratilo. Ani pak nezkoušli ICSI.

Problém je, že jsem tam volala v sobotu v 10 pro výseldy (OPU bylo v pátek) a řekli mi, že zatím nevědí, ať zavolám po 14 hodině. No, a to už mi nikdo na recepci nebral telefon, takže jsem se to dozvěděla až dneska ráno.

Jsem z toho smutná, ale tušila jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
23.1.12 09:42

jeje, tak to me teda moc mrzi,ja se lecim tedka u cinanky a mam fsh zlepsene z 16,8 na 12,2, ale amh se zhorsilo z 0,2 na 0,15 (i kdyz teda to jsou tak pidi rozdili, ze to muze byt plus minus autobus), zmizela mi (snad natrvalo) zapouzdrena tekutina v douglasu..atd., nechci normalni ivf, pouze nativ, mame schuzku v motole v unoru..muzu se zeptat, jak se alternativne lecis a jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
23.1.12 10:00
Tak to Tě nechali pěkně napnutou celej víkend !!! Tenhle přístup mě vždycky naštve…
Capelucita píše:
Ahoj holky. Ve folikulu bylo, tvářilo se prý podivně. Mělo divnou barvu, pak ale získalo barvu dobrou, ale nakonec ji zase ztratilo. Ani pak nezkoušli ICSI.

Problém je, že jsem tam volala v sobotu v 10 pro výseldy (OPU bylo v pátek) a řekli mi, že zatím nevědí, ať zavolám po 14 hodině. No, a to už mi nikdo na recepci nebral telefon, takže jsem se to dozvěděla až dneska ráno.

• Citovat
  • Upravit
14396
23.1.12 10:29

Nika: to je poprvé, co jsem fakt naštvaná na můj CAR,jinak vždycky bez problémů.

šíša: od konce prosince chodím k paní , co dělá čínskou medicínu. Teda, něco mezi čínskou medicínou a alternuje to s výrobkama od energy. Všechno se mi prý za ten měsíc, co fakt držím i jen doporučenou stravu, zlepšilo, jen funkce vaječníků je na 10 (pravý) a 20 (levý) %.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
23.1.12 10:48
šíša: od konce prosince chodím k paní , co dělá čínskou medicínu. Teda, něco mezi čínskou medicínou a alternuje to s výrobkama od energy. Všechno se mi prý za ten měsíc, co fakt držím i jen doporučenou stravu, zlepšilo, jen funkce vaječníků je na 10 (pravý) a 20 (levý) %.

no ja chodim uz druhy cyklus (= druhy mesic)vzdy na 10dni na akupunkturu/banky/byl.masaze a drzim prisnou dietu (k tomu jim chlorellu a piju jecmen jako uz i leta pred tim) a slibuju si od toho, ze se mi nakopne ten levy vajecnik, ktery to nejak zabalil po posl.laparoskopii..tak uvidime..drzim palce at uz se rozhodnmes pro postup jakykoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
23.1.12 10:50
Moc, moc držím palce, ať se zadaří :hug:
siskaborova píše: šíša: od konce prosince chodím k paní , co dělá čínskou medicínu. Teda, něco mezi čínskou medicínou a alternuje to s výrobkama od energy. Všechno se mi prý za ten měsíc, co fakt držím i jen doporučenou stravu, zlepšilo, jen funkce vaječníků je na 10 (pravý) a 20 (levý) %.
no ja chodim uz druhy cyklus (= druhy mesic)vzdy na 10dni na akupunkturu/banky/byl.masaze a drzim prisnou dietu (k tomu jim chlorellu a piju jecmen jako uz i leta pred tim) a slibuju si od toho, ze se mi nakopne ten levy vajecnik, ktery to nejak zabalil po posl.laparoskopii..tak uvidime..drzim palce at uz se rozhodnmes pro postup jakykoli
  • Citovat
  • Upravit
6337
23.1.12 17:08
Nika Shams píše:
Moc, moc držím palce, ať se zadaří :hug:

Dik moc, ted koukam, ze mas par dni po ET! Takze palce jsou ted aktualne na Tve strane;)) Muzu se zeptat, kdyz Te poslali na to prvni IVF, tak se ti od prirody delo co presne? Narustal Ti pravidelne folikl? Ovulovala si? a jaky protokol Ti doporucili? (a v jakem CARu?)Mne v Gestu nativ odmitli a tlaci me do, dle nich „jedine moznosti“ = kratkeho protokolu s antagonisty, ze pry na nic jineho nebudu reagovat. kdyz jsem ale pri jednom IUI brala minimalni davku Clostilbegytu, tak se mi misto 1 foliku udelali 2, coz mi tedy pripada jako dobras reakce..omlouvam se za tolik dotazu, ale mam jeste horsi hodnoty nez Ty, tak me to cele tuze zajima;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
23.1.12 18:17
To je mi moc líto, to čekání muselo být strašně dlouhé a je to od nich nefér, že Tě nechali, tak dlouho čekat. Drž se a věř, že příště to bude dobré.
Capelucita píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital