Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nika Shams
13.1.12 15:37
Nic takového tady není, ale určitě se to dá udělat. Máš na to čas? Já momentálně ne, jsem v práci :(
Dajole píše: :potlesk: Nikdo to nevzdávejte!!! Je někde tabulka, kdo je v kterém centru a v jakém stádiu se nachází?, nebo dá se něco takového udělat?
  • Citovat
  • Upravit
34
13.1.12 15:52

přemýšlím jak, jaké jsou možnosti e-mimina?

Také jsem v práci. Nejlepší by bylo přes e-mail tabulka v excelu, to můžu dělat večer. Jenom nemám Vaše e-maily. Nebo se to dělá jínak? Večer se na to podívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
14.1.12 12:30

Ahojky

Já už jsem doma, vajuch máme, tak se modlíme, aby to vyšlo. Aby byl zralej, oplodnil se, dělil… v pondělí ráno mi budou volat.
Tak krásnou sobotu všem :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1673
14.1.12 18:21

Blahopřeji Niko :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
14.1.12 18:31
:hug: Děkuju. I kdyby mělo zůstat jen u této fáze, je to úspěch :mavam:
Eli2 píše:
Blahopřeji Niko :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
21581
14.1.12 19:25

Nika: super, gratuluju a držím palce :hug: :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
14.1.12 20:01
Také gratuluji a držím dál vše, co mám, aby bylo vše v pořádku. :hug:
Nika Shams píše:
Já už jsem doma, vajuch máme, tak se modlíme, aby to vyšlo. Aby byl zralej, oplodnil se, dělil… v pondělí ráno mi budou volat.
Tak krásnou sobotu všem :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
14.1.12 20:11

Holky a ono se dá nějak zjistit, jakou ještě mám rezervu vajuch, jako ultrazvukem? Mě řekli, že mi nikdo neřekne, do kdy budu plodná, tudíž jsem vydedukovala, že se rezerva nedá zjistit. Pak jsem četla, že už ani nedoporučujou stimulaci, já mám 0,93, tak mě budou nebo nebudou stimulovat? Myslela jsem, že mě budou stimulovat nízkými dávkami, jsem z toho už nějak zmatená, do caru jedu až 31.1. a nechci tam furt volat. 18.1. se dovím už konečně výsledky imunologického vyšetření, tak mám strach, že budeme muset třeba IVF oddalovat, já jsme připravená v únoru začít se stimulací, tak se bojím, co zas zjistí.
Ta tabulka by byla dobrá, myslím, že jde vytvořit i tady, ale možná by nebylo od věci, pak tu diskusi uzavřít, aby jsme to nevystavovali celému světu, to je můj návrh, ale záleží na Vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
14.1.12 20:15
Já bych zkusila jiný car, nebo popřemýšlej nad tím darovaným vajíčkem, prcka si odnosíš a bude jako Tvůj vlastní a jestli se bojíš genů, tak ani u svých vlastních genů člověk neví po kom to malé bude a do jakého kolene se to zvrkne, to je můj názor na věc a hodně se dá ovlivnit výchovou.
verulenka píše:
Capelucita: nezlobím se, máš pravdu. Musím si to nechat projít hlavou. Ale adopce tedy v žádném případě, to je ještě horší varianta než darované vejce. (tedy pro mě). Tak se holky nezlobte, že jsem vám sem tak vtrhla. Až budu mít nějaký nápad, co dál, tak vám dám určitě vědět. Zatím přeju moc a moc štěstí a co nejdříve krásné // na testu :hug: :* .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.1.12 20:54

Niko gratuluji a moc preji at se podari uplne vse vcetne miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.1.12 20:58

Nuf o rezerve vypovidaji hodnoty amh a fsh. Tvoje cislo amh je jeste velmi dobre ja mam 0.22 amh a porad by mela byt sance nativem s minimalni stimulaci. Zkus jine centrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
15.1.12 09:59
Tak je to tak, jak jsme si myslela. Centrum teď asi měnit nebudu, zatím jsem s nima o tom mluvila jen po tel., ale myslím si, že se dohodnem, dělaj i nativ, tak zatím zůstaneme asi, kde jsme ještě uvidím po osobní konzultaci.
Dajole píše:
Nuf o rezerve vypovidaji hodnoty amh a fsh. Tvoje cislo amh je jeste velmi dobre ja mam 0.22 amh a porad by mela byt sance nativem s minimalni stimulaci. Zkus jine centrum.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
16.1.12 10:03

Všechny moje holky s nízkým AMH

nereagovala jsem na podzim na stimulku, výsledky nevalný, ale mám vajucha a teď i oplodněnýho z nativu bez stimulky. Nemám ještě vyhráno, já jen, že i tak to jde. Takže pokud nebudete mít AMH 0, tak si nenechte namluvit, že už nemáte šanci. Mě když řekla, že můžu jen darovaný a nikdy vlastní mít nebudu, tak jsem se pomalu sesypala, ale pak jsem si řekla, že tomu nevěřím a dobře jsem udělala.
Prima den :hug:

• Citovat
  • Upravit
14396
16.1.12 13:13

Verulenko, držím palce, ať si to ujasníš. My o adompci hovoříme. Vyřízení trvá 2-3 roky. Přestože s manželem doufáme a věříme, že to vyjde, tak představa života bez dětí je pro nás dost těžká. Víc se k tomu nechci veřejně vyjadřovat. :)

verulenka píše:
Capelucita: nezlobím se, máš pravdu. Musím si to nechat projít hlavou. Ale adopce tedy v žádném případě, to je ještě horší varianta než darované vejce. (tedy pro mě). Tak se holky nezlobte, že jsem vám sem tak vtrhla. Až budu mít nějaký nápad, co dál, tak vám dám určitě vědět. Zatím přeju moc a moc štěstí a co nejdříve krásné // na testu :hug: :* .

Příspěvek upraven 16.01.12 v 13:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
16.1.12 13:14

Gratuluju, to je úžasný. Já jdnu dneska na folikulometrii.

Nika Shams píše:
nereagovala jsem na podzim na stimulku, výsledky nevalný, ale mám vajucha a teď i oplodněnýho z nativu bez stimulky. Nemám ještě vyhráno, já jen, že i tak to jde. Takže pokud nebudete mít AMH 0, tak si nenechte namluvit, že už nemáte šanci. Mě když řekla, že můžu jen darovaný a nikdy vlastní mít nebudu, tak jsem se pomalu sesypala, ale pak jsem si řekla, že tomu nevěřím a dobře jsem udělala.
Prima den :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital