Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Také jsem v práci. Nejlepší by bylo přes e-mail tabulka v excelu, to můžu dělat večer. Jenom nemám Vaše e-maily. Nebo se to dělá jínak? Večer se na to podívám.
Já už jsem doma, vajuch máme, tak se modlíme, aby to vyšlo. Aby byl zralej, oplodnil se, dělil… v pondělí ráno mi budou volat.
Tak krásnou sobotu všem ![]()
Eli2 píše:
Blahopřeji Niko
Nika Shams píše:
Já už jsem doma, vajuch máme, tak se modlíme, aby to vyšlo. Aby byl zralej, oplodnil se, dělil… v pondělí ráno mi budou volat.
Tak krásnou sobotu všem
Holky a ono se dá nějak zjistit, jakou ještě mám rezervu vajuch, jako ultrazvukem? Mě řekli, že mi nikdo neřekne, do kdy budu plodná, tudíž jsem vydedukovala, že se rezerva nedá zjistit. Pak jsem četla, že už ani nedoporučujou stimulaci, já mám 0,93, tak mě budou nebo nebudou stimulovat? Myslela jsem, že mě budou stimulovat nízkými dávkami, jsem z toho už nějak zmatená, do caru jedu až 31.1. a nechci tam furt volat. 18.1. se dovím už konečně výsledky imunologického vyšetření, tak mám strach, že budeme muset třeba IVF oddalovat, já jsme připravená v únoru začít se stimulací, tak se bojím, co zas zjistí.
Ta tabulka by byla dobrá, myslím, že jde vytvořit i tady, ale možná by nebylo od věci, pak tu diskusi uzavřít, aby jsme to nevystavovali celému světu, to je můj návrh, ale záleží na Vás.
verulenka píše:
Capelucita: nezlobím se, máš pravdu. Musím si to nechat projít hlavou. Ale adopce tedy v žádném případě, to je ještě horší varianta než darované vejce. (tedy pro mě). Tak se holky nezlobte, že jsem vám sem tak vtrhla. Až budu mít nějaký nápad, co dál, tak vám dám určitě vědět. Zatím přeju moc a moc štěstí a co nejdříve krásné // na testu![]()
.
Niko gratuluji a moc preji at se podari uplne vse vcetne miminka.
Nuf o rezerve vypovidaji hodnoty amh a fsh. Tvoje cislo amh je jeste velmi dobre ja mam 0.22 amh a porad by mela byt sance nativem s minimalni stimulaci. Zkus jine centrum.
Dajole píše:
Nuf o rezerve vypovidaji hodnoty amh a fsh. Tvoje cislo amh je jeste velmi dobre ja mam 0.22 amh a porad by mela byt sance nativem s minimalni stimulaci. Zkus jine centrum.
nereagovala jsem na podzim na stimulku, výsledky nevalný, ale mám vajucha a teď i oplodněnýho z nativu bez stimulky. Nemám ještě vyhráno, já jen, že i tak to jde. Takže pokud nebudete mít AMH 0, tak si nenechte namluvit, že už nemáte šanci. Mě když řekla, že můžu jen darovaný a nikdy vlastní mít nebudu, tak jsem se pomalu sesypala, ale pak jsem si řekla, že tomu nevěřím a dobře jsem udělala.
Prima den ![]()
Verulenko, držím palce, ať si to ujasníš. My o adompci hovoříme. Vyřízení trvá 2-3 roky. Přestože s manželem doufáme a věříme, že to vyjde, tak představa života bez dětí je pro nás dost těžká. Víc se k tomu nechci veřejně vyjadřovat. ![]()
Příspěvek upraven 16.01.12 v 13:20
Gratuluju, to je úžasný. Já jdnu dneska na folikulometrii.
Nika Shams píše:
nereagovala jsem na podzim na stimulku, výsledky nevalný, ale mám vajucha a teď i oplodněnýho z nativu bez stimulky. Nemám ještě vyhráno, já jen, že i tak to jde. Takže pokud nebudete mít AMH 0, tak si nenechte namluvit, že už nemáte šanci. Mě když řekla, že můžu jen darovaný a nikdy vlastní mít nebudu, tak jsem se pomalu sesypala, ale pak jsem si řekla, že tomu nevěřím a dobře jsem udělala.
Prima den