Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No jo, ceny jsou dost různý, ale mám spočítáno, že nativ mě vyjde v Reprofitu ještě o něco míň, než jedno komplet IVF v Sanusu. Tam mi dali Puregon a poslední 2 ampule jsem měla samoplátecky nad limit, takže to byl mazec. Ale člověk by i tu cenu bral, kdyby si za ty prachy nepřipadal jen jako další kus na běžícím páse.
Capel - koukám, že jsi byla v lázních i s tím naším nízkým AMH. Prosím Tě jak ses tam dostala? Mě všude doposud tvrdili, že mi nikdo lázně nedá, protože by mi stejně byly k ničemu.
ahojky všem
tak v pondělí jsem byla na OPU,podařilo se odebrat 9folíků,z toho bylo 9 vajuch ,z toho jsou 4embryjka a podle posledních zpráv z dneška se stále vyvíjejí.V pátek mě nejspíš čeká ET páč máme prodlouženou kultivaci.
Blanka S:držím ti palce i na nohou i uši mám srolovaný ![]()
Bebep:já jsem měla krátký protokol s merionalem 6amp denně a poslední 3dny jsme dopláceli 5500 a samozřejmě teď platit picsi a prodlouženou kultivaci tak počítám že do 20se vejdeme hlavně aby to vyšlo ![]()
Bebep píše:
No jo, ceny jsou dost různý, ale mám spočítáno, že nativ mě vyjde v Reprofitu ještě o něco míň, než jedno komplet IVF v Sanusu. Tam mi dali Puregon a poslední 2 ampule jsem měla samoplátecky nad limit, takže to byl mazec. Ale člověk by i tu cenu bral, kdyby si za ty prachy nepřipadal jen jako další kus na běžícím páse.
Capel - koukám, že jsi byla v lázních i s tím naším nízkým AMH. Prosím Tě jak ses tam dostala? Mě všude doposud tvrdili, že mi nikdo lázně nedá, protože by mi stejně byly k ničemu.
kikik píše:
ahojky všemtak v pondělí jsem byla na OPU,podařilo se odebrat 9folíků,z toho bylo 9 vajuch ,z toho jsou 4embryjka a podle posledních zpráv z dneška se stále vyvíjejí.V pátek mě nejspíš čeká ET páč máme prodlouženou kultivaci.
Blanka S:držím ti palce i na nohou i uši mám srolovaný
Bebep:já jsem měla krátký protokol s merionalem 6amp denně a poslední 3dny jsme dopláceli 5500 a samozřejmě teď platit picsi a prodlouženou kultivaci tak počítám že do 20se vejdeme hlavně aby to vyšlo
Blanka S píše:
Ono ceny ve státních nemocnicích Apolinář,Podolí,Motol… je vždy levější. I darci. V soukromých totiž platíš dárci za sperma nebo vajíčka, ve státním je darování pro dárce zadarmo proto jsou tam dlouhé čekjací doby nikdo nechce darovat jak sperma tak vajíčko, podstupovat celý proces IVF zadarmo.Jinak testy mám už za sebou a další se dozvím 14.2.
14.2.2008 jsem mněla poslední MS s dcerou před IVF tak snad to bude dobré datum
Nuf:já chodím do gennetu v liberci,zamražení 3000,picsi 11 a prodloužená2500.Nám teda neřekli že při prodloužené se nedají mrazit možná nepočítali že bude tolik vajíček
nevím kolik je při AMH 0,17 normál z toho co jsem vyčetla na netu tak jsem počítala jakžtakž s 1 vajuchem.Taky nevím jestli nebudou ještě nějaké nepředpokládané náklady ![]()
kikik píše:
Nuf:já chodím do gennetu v liberci,zamražení 3000,picsi 11 a prodloužená2500.Nám teda neřekli že při prodloužené se nedají mrazit možná nepočítali že bude tolik vajíčeknevím kolik je při AMH 0,17 normál z toho co jsem vyčetla na netu tak jsem počítala jakžtakž s 1 vajuchem.Taky nevím jestli nebudou ještě nějaké nepředpokládané náklady
nuf:protokol krátký,stimulovali mě merionalem +cetrotide+ovitrelle=9folikul=9vajuch=4embryjka.Co se stalo se zbylými 5 vajíčky nevím to se teprve dozvím ale předpokládám že asi nebyli Ok
Hlavně aby aspoň 1 vyšlo,sice jsme s manželem chtěli vždycky 2 děti ale aspoň 1 vlastní je úžasný ![]()
Puregonu jsem měla myslím asi 2600 jednotek, takže těch 600 jsem si platila sama. Na 1000 Puregonu jsem doplácela přes 3 tis. a 300 samoplátecky taky 3 tis. Takže jsetli máš 1000 za 1800 Kč, tak to máš skoro zadarmo. ![]()
A tebe přesvědčili na Puregon jako že bys po něm měla líp reagovat? Tak to jsem zvědavá jak dopadneš. Já mám teda ty vaječníky už úplně v pr… anebo je Puregon na nic, protože já měla vždycky jen jedno vajíčko.
A do stehna mi nic nepíchali normálně Pregnyl a bylo.
kikik píše:
nuf:protokol krátký,stimulovali mě merionalem +cetrotide+ovitrelle=9folikul=9vajuch=4embryjka.Co se stalo se zbylými 5 vajíčky nevím to se teprve dozvím ale předpokládám že asi nebyli OkHlavně aby aspoň 1 vyšlo,sice jsme s manželem chtěli vždycky 2 děti ale aspoň 1 vlastní je úžasný
Bebep píše:
Puregonu jsem měla myslím asi 2600 jednotek, takže těch 600 jsem si platila sama. Na 1000 Puregonu jsem doplácela přes 3 tis. a 300 samoplátecky taky 3 tis. Takže jsetli máš 1000 za 1800 Kč, tak to máš skoro zadarmo.
A tebe přesvědčili na Puregon jako že bys po něm měla líp reagovat? Tak to jsem zvědavá jak dopadneš. Já mám teda ty vaječníky už úplně v pr… anebo je Puregon na nic, protože já měla vždycky jen jedno vajíčko.A do stehna mi nic nepíchali normálně Pregnyl a bylo.
Nuf:Sama jsem byla překvapená že jsem takhle reagovala přitom jsou to léky hrazené pojišťovnou nic extra ale je fakt že je to asi individuální.A proč u tebe nedošlo na ET s tím 1?
kikik píše:
Nuf:Sama jsem byla překvapená že jsem takhle reagovala přitom jsou to léky hrazené pojišťovnou nic extra ale je fakt že je to asi individuální.A proč u tebe nedošlo na ET s tím 1?
nuf:jo to nám řekli taky a dneska mi vlastně sdělili že u nás probíhá prodloužená.Nevím proč k tomu přikročili ale asi aby se eliminovali ty nejschopnější embryjka.Já právě myslela že ho máš v mrazáčku. ![]()
Bude to šťastné datum, to si piš !!!!
Mám narozky a jsem Verča, jako Tvoje holčička