Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nika Shams píše:
tak mám bobíska u sebe a jsem zpátky v práci. Měla jsem x nepřijatých hovorů od šéfa a klientky, že jsem fakt musela
Děkuju všem za podporu
*Cape, dej vědět, jaký jsou folíky***
Capelucita píše:
Nika: malý, jdu tam znovu zítra. Jak jsi na tom ty?
Bylo to malé a i nízká sliznice. Nepamatuju se kolik. Zítra jdu znovu na měření. Mám spatnou BI, takže bych to chtěla do mrazáčku, ale MUDra mi to rozmlouvala, prý efekt cena výkon je nic moc.
Jsi na neschopence?
Nika Shams píše:
AhojJaký tedy byly včera? Já jsem na tom tak, že čekám. Teď nemůžu vlastně dělat nic
Capelucita píše:
Capelucita píše:
Bylo to malé a i nízká sliznice. Nepamatuju se kolik. Zítra jdu znovu na měření. Mám spatnou BI, takže bych to chtěla do mrazáčku, ale MUDra mi to rozmlouvala, prý efekt cena výkon je nic moc.Jsi na neschopence?
Nika Shams píše:
AhojJaký tedy byly včera? Já jsem na tom tak, že čekám. Teď nemůžu vlastně dělat nic
Capelucita píše:
Nika: nastavila jsem si podpis podobně, jako máš ty. Jak to mám udělat, abyste ho viděli v diskuzi?
Capelucita píše:
Musím to vždy odfajfkovat?
Ahojky všem
dlouho jsem tu nebyla,neměla jsem moc novinek.Dnes jsem byla na ultrazvuku stimulovali mě merionalem 5 dní a dnes mi řekli že na pravém vaječníku mám 6 folíků na levém nebyli žádné.Ještě 3 dny beru merional+cetrotide a zakončím to ovitrellem a v pondělí jdu na odběr.Tak jsem zvědavá kolik vajíček a jestli vůbec nějaké tam budou
Nevíte náhodou někdo kolik folíků je optimální množstí při stimulaci?tak mi prosím držte palečky ![]()
kikik píše:
Ahojky všemdlouho jsem tu nebyla,neměla jsem moc novinek.Dnes jsem byla na ultrazvuku stimulovali mě merionalem 5 dní a dnes mi řekli že na pravém vaječníku mám 6 folíků na levém nebyli žádné.Ještě 3 dny beru merional+cetrotide a zakončím to ovitrellem a v pondělí jdu na odběr.Tak jsem zvědavá kolik vajíček a jestli vůbec nějaké tam budou
Nevíte náhodou někdo kolik folíků je optimální množstí při stimulaci?tak mi prosím držte palečky
kikik píše:
Ahojky všemdlouho jsem tu nebyla,neměla jsem moc novinek.Dnes jsem byla na ultrazvuku stimulovali mě merionalem 5 dní a dnes mi řekli že na pravém vaječníku mám 6 folíků na levém nebyli žádné.Ještě 3 dny beru merional+cetrotide a zakončím to ovitrellem a v pondělí jdu na odběr.Tak jsem zvědavá kolik vajíček a jestli vůbec nějaké tam budou
Nevíte náhodou někdo kolik folíků je optimální množstí při stimulaci?tak mi prosím držte palečky
já se právě pořám moc neorientuju v tom co je minimálka a co ne ![]()
tak mám bobíska u sebe a jsem zpátky v práci. Měla jsem x nepřijatých hovorů od šéfa a klientky, že jsem fakt musela

Děkuju všem za podporu
*Cape, dej vědět, jaký jsou folíky