Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nika Shams
16.1.12 15:30

Holky moje

tak mám bobíska u sebe a jsem zpátky v práci. Měla jsem x nepřijatých hovorů od šéfa a klientky, že jsem fakt musela :-)
Děkuju všem za podporu :hug:
*Cape, dej vědět, jaký jsou folíky :andel: ***

• Citovat
  • Upravit
5043
16.1.12 16:09

Niko, držím strašně moc palečky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
16.1.12 16:49
:hug:
Motýlice píše:
Niko, držím strašně moc palečky. :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
nuf
435
16.1.12 20:00
Niko, gratuluji a dál držím pěst :hug:
Nika Shams píše:
tak mám bobíska u sebe a jsem zpátky v práci. Měla jsem x nepřijatých hovorů od šéfa a klientky, že jsem fakt musela :-)
Děkuju všem za podporu :hug:
*Cape, dej vědět, jaký jsou folíky :andel: ***
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
17.1.12 10:39

Nika: malý, jdu tam znovu zítra. Jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
17.1.12 11:02
Ahoj :-) Jaký tedy byly včera? Já jsem na tom tak, že čekám. Teď nemůžu vlastně dělat nic :)
Capelucita píše:
  • Citovat
  • Upravit
14396
17.1.12 13:28

Bylo to malé a i nízká sliznice. Nepamatuju se kolik. Zítra jdu znovu na měření. Mám spatnou BI, takže bych to chtěla do mrazáčku, ale MUDra mi to rozmlouvala, prý efekt cena výkon je nic moc.

Jsi na neschopence?

Nika Shams píše:
Ahoj :-) Jaký tedy byly včera? Já jsem na tom tak, že čekám. Teď nemůžu vlastně dělat nic :)
Capelucita píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
17.1.12 13:34
Tak uvidíš zítra, přeju, ať folíky i sliznice rostou :hug:
Já jsem v práci, už takhle na to myslím dost, natož kdybych byla doma :)
Capelucita píše:
Bylo to malé a i nízká sliznice. Nepamatuju se kolik. Zítra jdu znovu na měření. Mám spatnou BI, takže bych to chtěla do mrazáčku, ale MUDra mi to rozmlouvala, prý efekt cena výkon je nic moc.

Jsi na neschopence?

Nika Shams píše:
Capelucita píše:
  • Citovat
  • Upravit
14396
17.1.12 13:39

Nika: nastavila jsem si podpis podobně, jako máš ty. Jak to mám udělat, abyste ho viděli v diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
17.1.12 13:40

Musím to vždy odfajfkovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
17.1.12 13:51
Já to vždy nefajfkuju. Je to v nastavení.
Capelucita píše:
Musím to vždy odfajfkovat?
  • Citovat
  • Upravit
56
18.1.12 11:18

Ahojky všem :mavam: dlouho jsem tu nebyla,neměla jsem moc novinek.Dnes jsem byla na ultrazvuku stimulovali mě merionalem 5 dní a dnes mi řekli že na pravém vaječníku mám 6 folíků na levém nebyli žádné.Ještě 3 dny beru merional+cetrotide a zakončím to ovitrellem a v pondělí jdu na odběr.Tak jsem zvědavá kolik vajíček a jestli vůbec nějaké tam budou :roll: Nevíte náhodou někdo kolik folíků je optimální množstí při stimulaci?tak mi prosím držte palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
18.1.12 11:20
Ahoj :-)
Budu na Tebe myslet a držet palečky. Víš, důležitá není až tak kvantita, jako kvalita. Při minimální stimulce si myslím, že to je normální počet :hug: Neboj :mavam: :mavam:
kikik píše:
Ahojky všem :mavam: dlouho jsem tu nebyla,neměla jsem moc novinek.Dnes jsem byla na ultrazvuku stimulovali mě merionalem 5 dní a dnes mi řekli že na pravém vaječníku mám 6 folíků na levém nebyli žádné.Ještě 3 dny beru merional+cetrotide a zakončím to ovitrellem a v pondělí jdu na odběr.Tak jsem zvědavá kolik vajíček a jestli vůbec nějaké tam budou :roll: Nevíte náhodou někdo kolik folíků je optimální množstí při stimulaci?tak mi prosím držte palečky :)
  • Citovat
  • Upravit
Nika Shams
18.1.12 11:22
Koukám, ty asi nemáš minimálku, ale to je fuk :-) Hlavní je, že folíky máš :-)
kikik píše:
Ahojky všem :mavam: dlouho jsem tu nebyla,neměla jsem moc novinek.Dnes jsem byla na ultrazvuku stimulovali mě merionalem 5 dní a dnes mi řekli že na pravém vaječníku mám 6 folíků na levém nebyli žádné.Ještě 3 dny beru merional+cetrotide a zakončím to ovitrellem a v pondělí jdu na odběr.Tak jsem zvědavá kolik vajíček a jestli vůbec nějaké tam budou :roll: Nevíte náhodou někdo kolik folíků je optimální množstí při stimulaci?tak mi prosím držte palečky :)
  • Citovat
  • Upravit
56
18.1.12 11:25

já se právě pořám moc neorientuju v tom co je minimálka a co ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat