Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kikik píše:
nuf:jo to nám řekli taky a dneska mi vlastně sdělili že u nás probíhá prodloužená.Nevím proč k tomu přikročili ale asi aby se eliminovali ty nejschopnější embryjka.Já právě myslela že ho máš v mrazáčku.
Nuf - neboj se! Každý to má úplně jinak. Mě po čtení všemožnejch diskuzí přijde, že 2 lidi nemaj nikdy nic stejně. Já po tom Puregonu reagovala blbě, resp. vůbec, ale měla jsem jedno vajíčko, oplodnilo se, byla i prodloužená kultivace a ET, takže šance je vždycky! Akorát člověk nikdy neví, koho si to štěstí zrovna vybere. A jak píšeš, kdyby nic jinýho, tak je ten Puregon asi šetrnější. Tak držím pěsti, ať se po něm hodně urodí.
Kikik - gratuluji k takovému počtu! Na 0,17 je to asi dost dobrý, když já měla s 0,59 jen 1 vajucho. Tak teď už to bude chtít „jen“ pevné nervy po ET a dotáhnout to do zdárného konce. Držím palce!
nuf:tak ti držím palečky určitě to vyjde
Bebep:děkuju doufám že se to podaří ![]()
Kikik taky moc gratuluju já mám 0,16 tak jsi mi dala naději.
Jinak já třeba reaguju na Puregon a s jiným lékem nebo kombinace Puregon něco nereaguju nebo slabě.
Pokud budu stimulovat na IVF tak už jako samoplátce tak to se pěkně prohnu ![]()
14.2. jsem objednaná na výsledky hormonálního profilu a ujastnit si co bude dál.
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
To může být i špatně vyvařená sklenička nebo špatný pitný režim. Dtalo se mi to taky a den před druhým odběrem jsem pila jako blázen a moč byla ok.
Tak mi dnes na obvodu zjistili bílkovinu v moči, tak se zítra dozvím další výsledky a když to bude špatné, tak v sobotu nebo v neděli další, tak už jsem se rozkoučila s dalším pokusem.
Hele, já se neléčím na AMH, ale na sterilitu segundariu. Nárok na lázně mám (a budeš mít i ty), pokud je mi do 40 let a mám výše uvedenou chorobu. Najdeš dost info tady na e-miminu, Já jsem čerpala z diskuze o lázních Klimkovice a FL. Taky můžeš zavolat na pojišťovnu a poptat se přímo tam. Chtěli po mě doporučení odborného lékaře (to jsem dostala v CARu), papíry vyplnila moje gyndařka a musela jsem mít s sebou genetiku a zprávu od obvoďačky. Lázně mi dali obratem, v pátek jsem dávala žádost a v úterý jsem volala na VZP a paní řikala, že v pndělí ji dostali a hned schvílili. Písemě to přišlo až za 2 týdny, ale já potvrdila předběžnou rezervaci ve FL a těšila se na lázničky. Jo, jaká vyšetření potřebuju mi řekla revizní lékařka VZP. VŠEM LÁZNĚ DOPORUČUJU.
Bebep píše:Capel - koukám, že jsi byla v lázních i s tím naším nízkým AMH. Prosím Tě jak ses tam dostala? Mě všude doposud tvrdili, že mi nikdo lázně nedá, protože by mi stejně byly k ničemu.
nuf:a proč máš bílkovinu v moči ti řekli?
BlankaS:zkoušela jsi třeba ten merional?
Tak ET mám za sebou
nakonec to šlo rychle,ráno mi řekli že jsou 2 embrya a ve 12 mám přijet,tak mám bobísky u sebe
tak teď už nezbývá než čekat a doufat ![]()
kikik píše:
nuf:a proč máš bílkovinu v moči ti řekli?BlankaS:zkoušela jsi třeba ten merional?
Tak ET mám za sebounakonec to šlo rychle,ráno mi řekli že jsou 2 embrya a ve 12 mám přijet,tak mám bobísky u sebe
tak teď už nezbývá než čekat a doufat
kikik píše:
nuf:a proč máš bílkovinu v moči ti řekli?BlankaS:zkoušela jsi třeba ten merional?
Tak ET mám za sebounakonec to šlo rychle,ráno mi řekli že jsou 2 embrya a ve 12 mám přijet,tak mám bobísky u sebe
tak teď už nezbývá než čekat a doufat
Niko neděla jsi už testík, jsi 10den po ET nebo se pletu? S každým úspěchem věřím, že i my budeme jednou úspěšní.
nuf: hlavně že lékaři tvrdí že jedním z nejdůležitějších faktorů je psychika, přitom tím že tě neinformuje o možných příčinách ti rozhodně na náladě nepřidá.Někteří lékaři jsou prostě necitliví,otupělí nebo prostě neumí s pacientem jednat
.Naštěstí jsou tu i takoví mudrové
kteří ti opravdu pomůžou tak zvaž změnu
Jinak jak jsem koukala blankas píše že to může být špatně vyvařená sklenička nebo špatný pitný režim .Držím palce ať jsou testy ok ![]()
Díky za uklidnění, ale cítím, že to bude špatné. Dr. chci změnit, ale jak marodím, tak nemůžu, když jsem jí nepotřebovala, tak mi nevadila, vždy jsem si raději zajele do nemocnice na pohotovost pro léky a vzala dovolenou, než k ní, tak to šlo, ale jak teď marodím, tak musím k ní a je to děs běs. jinak je pravda, že jsem vždy pila tak 3litry deně a co jsem doma, tak moc nepiji udělám si kafe s mlíčkem a pak trochu vody. Skara práce.