Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Niko
To je naprosto úžasná zpráva! Moc gratuluju. Jsi zábleskem naděje pro všechny ostatní. Držím palečky, aby se vše zdárně vyvíjelo. Špinění určitě nevadí, neboj. ![]()
Ahoj holky ![]()
moc vám děkuju, jste super ![]()
Přeju všem, aby mě brazy následovaly ![]()
Dnes jsem byla opět na krvi a pokud bude HCG stoupat, od zítřka mám neschopenku a budeme se s bublinkou válet
Nejdřív mě čeká říct to šéfovi, nikdo tady nic neví, ale co, mám teď priority jinde…
Prima den ![]()
Capelucita píše:
Nika a Kikik: držím place.Bebep: já bych to nevzdávala, V lázních se jednak srovnáš psychicky a hlavně ty procedury, myslím hlavní gynekologiceké, jsou především vaginální. Takže já si myslím, že připravují vagina na mimčo. Ale nechme dohadů, zavolej na svou pojišťovnu, oni ti řeknou.
Nuf: koukám, že budeme stimulovat podobně.
Nuf: měla bych to dostat koncem týdne. Takže pak hned začnu stimulovat, mám krátký protokol. Rozpis už mám připravený - bude to gonal a menopur. Do toho si budu ještě píchat heparin. Prednison a aspirin už beru. Co ty?
Capelucita píše:
Nuf: měla bych to dostat koncem týdne. Takže pak hned začnu stimulovat, mám krátký protokol. Rozpis už mám připravený - bude to gonal a menopur. Do toho si budu ještě píchat heparin. Prednison a aspirin už beru. Co ty?
NUF: nevím, asi s tím mají v CARu doré zkušenosti. Já beru ještě gynex, fytominerály a pupalku. Teď mi ještě rovnali kostrč. Tak snad to všechno pomůže.
Capelucita píše:
NUF - kam chodíš?
Teda holky vy jste vyzbrojený až po zuby.
Já teda nic neberu a už to ani nestihnu, posledně jsem barala Femigard a zkoušela jsem pít kontryhelový čaj, ale bylo mi po něm nějak blbě. Tentokrát nebudu mít ani Prednison, v Sanusu ho dávali automaticky každýmu, ale tady nic. Dr. říkal, že ženský tělo je prostě vybavený na těhotenství a když bude kvalitní embryo a bude se to mít stát, tak budu těhotná i bez všemožnejch léků. Tak jsem zvědavá nakolik měl pravdu. ![]()
Já vám závidím, že začínáte už 5.2., já až tak 10 a přijde mi to jako celá věčnost. No však to znáte, člověk se těší, ale zároveň má strach. Je to blázinec. ![]()
No tady ten Prendison berou pomalu všechny ženské, tedy co jsem slyšela a co se mnou byly na sále, ale mě ho poprvé nedávali, protože si mysleli, že asi vše bude ok, že je problém jen ve spermií, nebo nevím proč mi ho nedali, Kdbych neprošla tím imunologickým, tak by mi ho už po druhé dávali, ale teď o něm nic neříkal, tak ho asi nepotřebuji. No já jsem, také četla, že když se před tím dá ten Prendison, že je to na tělo nápor a že to tělo stejně nezvládne se s tím vším vyrovnat a že je to pomalu lepší bez něho, ale tohle je stejně jen věc názoru a nikdo neví, co je lepší
Mě příjde, že když to má být, tak to vyjde s Prendisonem i bez něj. Kontryhel je na sliznici ne? Já jsme také přemýšlela nad nákými bylinky, pak jsme si řekla, že to zkusím jen s tím, co mi doporučí v caru a uvidí se. Jinak já se těším, ale bojím se toho období po Et, to bylo minule hnusně dlouhé a furt na testu jen /, tak toho se bojím. Člověk neví je těhotný není těhotný, je to takové divné, břicho jsem měla nafouklé, boleli mě prasa a pak to vše přestalo a začalo mě bolet břicho jako před MS, tak toho se zas bojím, fuj už na to nemyslím.
Holky chtělo by to udělat tu tabulku, kdo kdy s čím začíná a jak to vypadá. Neuděláme ji?
Capelucita: Kolem 3.2. Gonal + Menopur –
Nuf. kolem 5.2. Puregon- krátký protokol-
Babep: kolem 10.2.
PO ET
Kikik: 26.1. ET 2embryjka
TĚHULKY
Nika Shams: ET 16.01.
// ![]()
Nuf - tak tak. Kdo jsme si to už vyzkoušely, víme o čem je řeč a tady jsme to asi všechny. A byla jsi na neschopence nebo v práci. Já byla doma, takže mi z toho pěkně hrabalo a dodneška se třeba ještě němůžu podívat na knížku, kterou jsem v tu dobu četla, protože se mi to všechno vybaví. Pořád jsem jen poctivě ležela, bála se pomalu i na záchod a stejně to bylo k ničemu, takže teď uvažuju o tom, že jestli vůbec k ET dojde, že bych chodila do práce. Jestli jsem to pochopila dobře, tak Nika i Kikik do práce chodí, že jo holky?
bebep:já do práce nechodím ale jinak se víceméně chovám normálně samozřejmě jsem na sebe opatrnější,nezvedám těžké věci a víc polehávám.Jinak to čekání mě ubíjí,prsa bolí a učitě se zvětšily tak aspoň 1krát,bříško taky pobolívá,jsem nafouklá a všude kde čtu tak jsou to vpodstatě symptomy pro těhu i proti tak nevím
jo nevím jestli jsem to psala ale já ještě beru utrogestan 6denně a 1denně medrol nevím jestli jste to někdo po ET bral?
Jo, já jsem měla ten Utroš a byla jsem po něm teda děsně ospalá. A symptomy jsem měla taky úplně stejný a pořád jsem hledala a bádala jestli jsou to příznaky pro nebo proti a nikdy jsem nic chytrýho nevyčetla, protože jak říkáš, rozeznat se to snad ani nedá. I proto bych chtěla teď do práce, abych neměla tolik času se pozorovat a přišla na jiný myšlenky. Holky taky hodně píšou, že to můžou být ještě dozvuky těch hormonů apod. Prostě nezbývá než čekat.
Přeju ti, aby ti to rychle utíkalo a následovala jsi Niku a my ostatní pak taky! ![]()
Bebep píše:
Nuf - tak tak. Kdo jsme si to už vyzkoušely, víme o čem je řeč a tady jsme to asi všechny. A byla jsi na neschopence nebo v práci. Já byla doma, takže mi z toho pěkně hrabalo a dodneška se třeba ještě němůžu podívat na knížku, kterou jsem v tu dobu četla, protože se mi to všechno vybaví. Pořád jsem jen poctivě ležela, bála se pomalu i na záchod a stejně to bylo k ničemu, takže teď uvažuju o tom, že jestli vůbec k ET dojde, že bych chodila do práce. Jestli jsem to pochopila dobře, tak Nika i Kikik do práce chodí, že jo holky?