Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
10.2.12 11:54

NUF: no vidíš, to píchání se poddá. Na nachlazení je prý dobré inhalovat vincentku. A pak šalvějový čaj.

Bebep: rovnání kostrče jsem zažila víckrát. Záleží na tom, jak moc ji máš špatně zahnutou. Nejhorší to bylo, když jsem upadla na zadej. Jednou jsem šla na rovnání až po půl roce po pádu při vystupování na lyžích z lanovky a to byla síla. Podruhé, když mi podlouzly nohy na schodech a já po zadku sjela několik schodů. Jako, když jsme byly malé. Tehdejší terapeutka mi to dělala v kleče. Teď ta co k ní chodím, tak mi to dělala v leže a to se vůbec nedalo srovnávat, to nebolelo vůbec. Jen ten blbý pocit, ten tam zůstal. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.2.12 15:53

Dneska dorazila MS, přesně na den, ani se mi tomu nechce věřit, že zatím jde všechno jak má :P Takže od neděle začínám papkat bobule a příští pátek na folikulometrii.
S tím perem jsem to měla naprosto stejně při úplně prvním píchnutí. Tak jsem se lekla jak to cvaklo a začalo zajíždět, že jsem jehlu vyrvala, pak jsem samozřejmě pořádně nevěděla kolik jsem si toho už píchla a musela se ke všemu bodnout znova a pořádně. Ale po 14 dnech jsem pak byla úplnej profík. :D To bude dobrý!
Já mám teď strach z toho Pregnylu! Nějaký lámání ampulí a vyměňování jehel, to na mě není! Už teď se mi klepou ruce, když si na to vzpomenu. Ale bude muset zabojovat, nic jinýho mi stejně nezbyde! :roll:
Jo a na to nachlazení je fakt dobrá ta Vincentka nebo já užívám i preventivně Vincentku sirup, ten mi i docela chutná. Pěkně rozpouští hleny a rýmu a je to čistě přírodní, takže by to nemělo ničemu vadit.

nuf píše:
Bebep už jsi nasadila Chlostík nebo až zítra?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.2.12 15:55

A dělá se to teda tak jak si myslím, jakože rektálně? :-O

Capelucita píše:
Bebep: rovnání kostrče jsem zažila víckrát. Záleží na tom, jak moc ji máš špatně zahnutou. Nejhorší to bylo, když jsem upadla na zadej. Jednou jsem šla na rovnání až po půl roce po pádu při vystupování na lyžích z lanovky a to byla síla. Podruhé, když mi podlouzly nohy na schodech a já po zadku sjela několik schodů. Jako, když jsme byly malé. Tehdejší terapeutka mi to dělala v kleče. Teď ta co k ní chodím, tak mi to dělala v leže a to se vůbec nedalo srovnávat, to nebolelo vůbec. Jen ten blbý pocit, ten tam zůstal. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
10.2.12 18:04
No přesně, tak jsem to měla včera s tím perem, ve finale nevím přesně kolik jsem si toho píchla. Ty jsi píchala 14 dnů? Já jsem ten Menopur píchala minule jen 7dnů, tak počítám, že i ten Puregon budu píchat 7 dnů. Zítra budu mít spotřebováno 950jednotek. Já jsem měla místo Pregnylu něco jiného, myslela jsem, že jsem měla Pregnyl, ale koukala jsme do toho protokolu a mám tam dopsáno Ovitrelle a to už bylo připravení, jen jsem píchla, tak by jsi to třeba měla lepší místo toho Pregnylu, že by jsi nemusela lámat ty ampule.
Bebep píše:
Dneska dorazila MS, přesně na den, ani se mi tomu nechce věřit, že zatím jde všechno jak má :P Takže od neděle začínám papkat bobule a příští pátek na folikulometrii.
S tím perem jsem to měla naprosto stejně při úplně prvním píchnutí. Tak jsem se lekla jak to cvaklo a začalo zajíždět, že jsem jehlu vyrvala, pak jsem samozřejmě pořádně nevěděla kolik jsem si toho už píchla a musela se ke všemu bodnout znova a pořádně. Ale po 14 dnech jsem pak byla úplnej profík. :D To bude dobrý!
Já mám teď strach z toho Pregnylu! Nějaký lámání ampulí a vyměňování jehel, to na mě není! Už teď se mi klepou ruce, když si na to vzpomenu. Ale bude muset zabojovat, nic jinýho mi stejně nezbyde! :roll:
Jo a na to nachlazení je fakt dobrá ta Vincentka nebo já užívám i preventivně Vincentku sirup, ten mi i docela chutná. Pěkně rozpouští hleny a rýmu a je to čistě přírodní, takže by to nemělo ničemu vadit.
nuf píše:
Bebep už jsi nasadila Chlostík nebo až zítra?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
10.2.12 18:07

Holky díky za radu s tou Vincentkou, ale dnes je mi už líp, včera jsem nabrala hafo vitamínů, tak to snad tělo zvládne, bez dalších léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.2.12 19:26

Hm, já mám ten Pregnyl už nafásnutej v ledničce. :( No uvidíme, zatím je to ještě předčasný, třeba na něj ani nedojde, jestli folíci nenarostou. :roll: A ještě mám dvě známý sestřičky, tak bude taky záležet v kolik a kdy si ho budu mět kdyžtak bodnout, aby neměly zrovna službu ve špitále. To je ještě všechno ve hvězdách… :)
Jinak Puregon jsem píchala při druhém pokusu 14 dní, měla jsem dlouhý protokol a nereagovala jsem, takže asi proto.

nuf píše:
Já jsem měla místo Pregnylu něco jiného, myslela jsem, že jsem měla Pregnyl, ale koukala jsme do toho protokolu a mám tam dopsáno Ovitrelle a to už bylo připravení, jen jsem píchla, tak by jsi to třeba měla lepší místo toho Pregnylu, že by jsi nemusela lámat ty ampule.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
11.2.12 17:44

Tak jsem byla na kontrole a na levém vaječníku mám asi cystu, že se to pozná až při OPU, že teď to není schopný rozeznat, ale že nepočítá, že by tam náké folíky byly :zed: na pravém je jich zatím 5 až 6 :dance: Nafasovala jsem dalších 1000jednotek Puregonu a ještě Orgalutran ten začnu zítra píchat do stehna, další kontrola ve středu a OPU asi v pátek nebo v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
13.2.12 08:20

Bebep: ano. Konečně si člověk může užít pocitu, že mu někdo leze do ..... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
13.2.12 18:02

Nuf - 5-6 folíků je krásnej výkon! A to Ti tu cystu neodsáli? Mě se při stimulaci taky udělala a hned jsem šla na sál, odsáli ji a pak jsem pokračovala v píchání. No asi je to fakt všude jinak a bůhví kde dobře. :?
Jinak já mám v sobě 6 tablet Clostilbegytu a není mi moc dobře. :zed: Mám to nějaký strašný koňský dávky - 4× denně (normálně se berou tak 2), tak mám obavu, abych neskončila taky s nějakou cystou nebo tak. Břicho mě bolí, jak kdyby mi do něj někdo kopal. Pořád se utěšuju, že je to jen reakce na ty hormony, ale už mi z toho pěkně hrabe. :zed:
Jinak koukám, že jsme tady vesměs zůstaly samy dvě, tak bysme asi měly vyhlásit nějakej nábor do nízkého AMH! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
13.2.12 18:23

Nazdárek holky, nebojte, nejste v tom samy dvě, já jsem tady stále, poctivě čtu, jen nějak moc nepíšu ;) . Jinak Clostíku známé braly po 6/den, tak ničeho se neboj, dochtoři snad vědí, co dělají, alespoň musíme doufat, viďte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
13.2.12 18:29

No právě, já psala doktorovi, že mi je jako fakt divně a on na to, že to s těma práškama nemá co dělat! Tak a teď co… :nevim: Takže to asi budu muset vydržet a věřit, stejně mi nic jinýho nezbyde. :roll: A fakt jich braly 6 denně??? Já myslela, že to jen u mě se asi dr. zbláznil. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
13.2.12 18:37

No, vím o dvou holkách, které tvrdily, že berou těch šest. Tak to ti přeju, ať se ti brzy uleví. Pěkně odpočívej, hýčkej se a bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
13.2.12 19:11
To je mi líto, že je Ti blbě, tak se drž a snaž se to přežít, musí to být nepřijemné, držím pěstě, ať se to zlepší :kytka: Máš nějak kontrolu?
No na tu cystu nic neříkal, já jsem se raději neptala, abych se nenervovala, říkal, že je tam náký útvar na folikul moc velký, tak že spíš cysta, že se uvidí při OPU, no ve středu se zeptám. Jinak mě nalevo popichuje už druhý měsíc, teď mi to jde až do třísla, jak si sednu, tak se mi uleví, už před tím ultrazvukem toho 23.1. to jsem se bála, aby tam něco nebylo a nic tam neviděl, tak jsem si myslela, že se to tam jen nějak šteluje a ono tam tedy něco roste. No já dnes začínám mít břicho jak balón, jinak bolesti žádné, jen jsou nepřijemné ty inejekce do těch stehen, než propíchnu tu kůži na stehně, no je to fuj, zlaté píchání do bříška, tam to jde jak pomásle. Já jsme v životě před tím cystu neměla, tak to musí být z těch hormonů. Psychicky jsem zatím v pohodě, nějak si nědělám moc nadějí, že by to vyšlo, spíš počítám s neuspěchem a už se vidím v práci, ale kdybych na IVF nešla, tak bych neměla klid, když to nevyjde, tak si aspoň řeknu, že jsem udělala, co jsem mohla a dám si pak asi několik měsíců klid, aby se mi tělo z těch hormonů dostalo. Zatím nemám ani oblblí mozek těmi hormony, jako minule to bylo děs myšlení v tunelu jen dítě a dítě a pak rána, tak doufám, že Teď to mít nebudu, ale kdo ví, co ty hormony se mnou zas udělaj.
No jinak si říkám, že je to tady v posledních dnech mrtvé.
Bebep píše:
Nuf - 5-6 folíků je krásnej výkon! A to Ti tu cystu neodsáli? Mě se při stimulaci taky udělala a hned jsem šla na sál, odsáli ji a pak jsem pokračovala v píchání. No asi je to fakt všude jinak a bůhví kde dobře. :?
Jinak já mám v sobě 6 tablet Clostilbegytu a není mi moc dobře. :zed: Mám to nějaký strašný koňský dávky - 4× denně (normálně se berou tak 2), tak mám obavu, abych neskončila taky s nějakou cystou nebo tak. Břicho mě bolí, jak kdyby mi do něj někdo kopal. Pořád se utěšuju, že je to jen reakce na ty hormony, ale už mi z toho pěkně hrabe. :zed:
Jinak koukám, že jsme tady vesměs zůstaly samy dvě, tak bysme asi měly vyhlásit nějakej nábor do nízkého AMH! 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
13.2.12 19:15

Ahoj holky pridávam sa k Vám do klubu s AMH-0,22. Chodíme do Eurofertilu v Ostrave, najskor nám navrhli IVF s darovanými vajíčkami, ale ja som nesúhlasila. Nakoniec sme absolvovali IVF čakali sme 1vajíčko, boli 3 a všetky sa oplodnili, prebehol ET 2 embryek, ale neuchytli se.
Momentálne sa psychicky pripravujem na duben, ideme do ďalšieho IVF stimulovať budem seba, dárkyňu zatiaľ nechceme.
Teší ma, že Nika otehotnela aj s nízkym AMH, dáva to šancu, že sa to može podariť aj mne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
13.2.12 19:31
Ahoj vanejko vítám Tě mezi námi :hug: . My jsme se také rozhodli, že dokud máme vlastní zdroje jako vajíčka a spermie, tak že do darcoství nepůjdem, jen v případě, že bych měla víc vajíček, tak dáme půl oplodnit darovanými spermiemi, tím by se dala lépe odhadnot kvalita vajíček, tak uvidím, jak to dopadne.
vanejka píše:
Ahoj holky pridávam sa k Vám do klubu s AMH-0,22. Chodíme do Eurofertilu v Ostrave, najskor nám navrhli IVF s darovanými vajíčkami, ale ja som nesúhlasila. Nakoniec sme absolvovali IVF čakali sme 1vajíčko, boli 3 a všetky sa oplodnili, prebehol ET 2 embryek, ale neuchytli se.
Momentálne sa psychicky pripravujem na duben, ideme do ďalšieho IVF stimulovať budem seba, dárkyňu zatiaľ nechceme.
Teší ma, že Nika otehotnela aj s nízkym AMH, dáva to šancu, že sa to može podariť aj mne. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí